Projektledare

Publiceringsdatum: 2021-10-13

VILKA ÄR VI?

Hydro är ett fullt integrerat aluminiumföretag med 35 000 anställda i 40 länder på alla kontinenter, med huvudkontor i Oslo, Norge. Hydro har aktiviteter inom alla marknadssegment för aluminium, med försäljning och handelsaktiviteter i hela värdekedjan och med mer än 30 000 kunder. Med över 100 års erfarenhet och produktion av förnybar energi, teknologi och innovation stärker Hydro kundernas och samhällets livskraft genom att utforma en hållbar framtid genom innovativa aluminiumlösningar.

Hydro Extrusion Sweden AB är den svenska profilverksamheten inom Hydro, med cirka 2,5 miljarder SEK i omsättning och cirka 800 anställda. Vi är marknadsledande inom strängpressning, ytbehandling och bearbetning av aluminiumprofiler i Sverige. Våra kunder finns över hela Europa inom alla branscher: hem & kontor, bygg, industri, elektronik, transport, Automotive med mera. Vi har produktion i Vetlanda och Finspång. Läs mer om företaget här.

VAD ERBJUDER VI?

I denna roll som projektledare kommer du få möjlighet att driva utveckling- och investeringsprojekt bland annat mot våra automotive-kunder. Det innebär breda kontakter både inom och utom företaget. Projekten spänner från större projekt inom interna processer, maskininvesteringar och kundprojekt till interna förbättringsprojekt. Arbetet är variationsrikt och utvecklande.

Vi är en projektdriven verksamhet där du är en viktig sammanhållande länk mot ett flertal av våra avdelningar och externa specialister när det gäller process- och teknikfrågor inom dina projekt. Kontakt med underleverantörer för leverans av maskin- och processutrustning är också en del i din vardag.

DETTA KAN DU.

Är du en person som känner igen dig i någon av de olika profilerna nedan och brinner för att leda utvecklings- och investeringsprojekt i en internationell miljö? Fortsätt läs!

 • Högskoleingenjör med teknisk inriktning eller motsvarande tillsammans med en erfarenhet av projektledning inom en tillverkande miljö i 3-5 år.
 • Flytande i svenska och engelska i tal och skrift.
 • Körkort är ett krav.

Alternativt:

 • Tekniskt gymnasium tillsammans med en erfarenhet av projektledning inom en tillverkande miljö i 5-10 år.

Vidare har du:

 • God teknisk förståelse.
 • God kännedom kring tillverkningsprocesser.
 • Erfarenhet av att arbeta med automotive-kunder är meriterande.

DETTA ÄR DU.

Om du stimuleras av att arbeta med innovativ projektledning i en komplex teknisk miljö och ha stöd av engagerade kollegor med hög teknisk kunskap inom området, då kommer du trivas hos oss. För rollen krävs det att du är en duktig kommunikatör som gillar att strukturerat driva och leda andra att nå resultat. Utöver det så har du en god förmåga att kunna samarbeta med organisationens operatörer, chefer/ledare och specifikt med underhållsorganisationen.

Du arbetar med stort engagemang och brinner för ditt arbete. Du har en prestigelös personlighet och upplevs som diplomatisk och smidig. Egenskaper som ansvarsfullhet och flexibilitet är också viktiga för att lyckas i rollen.

BRA ATT VETA.

 • Placeringsort Vetlanda.
 • Tillsvidareanställning, heltid.
 • Du rapporterar till teknisk chef.
 • Visa ditt intresse senast den 5 november, dock kommer urval att ske löpande.
 • Vid frågor kontakta Anette Beckman, 0725-00 30 23, eller Ida Jergell, 0737-06 80 80.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
Företagsnamnadding PEOPLE AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5591618714
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

adding PEOPLE AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Vetlanda. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos adding PEOPLE AB skickar du in din ansökan senast 2021-11-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Strukturerad Projektledare - till FAST2

H o S Sverige AB söker två personer till tjänsten som projektledare, it i Göteborg.

2021-10-09

Mer info

Projektledare till Borås Stadsteater

Borås kommun söker en person till tjänsten som projektledare: kultur, media, film i Borås.

2021-10-25

Mer info

Byggprojektledare till Framtidsbygget Gävle

REGION GÄVLEBORG söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Gävle.

2021-10-25

Mer info