Projektledare

Publiceringsdatum: 2021-10-20

Söker du en stimulerande arbetsmiljö och en tjänst med varierande leveranser och stort kommersiellt fokus? Just nu söker vi ännu en driven och kundfokuserad projektledare för att driva våra kontinuerliga affärer och projekt inom tjänsteområdet Produktinformation och Learning. Du gillar att ha många saker i gång samtidigt och har en fallenhet för att bygga relationer med dina kollegor och kunder.

Som Projektledare arbetar du i vår inhouseverksamhet. Det innebär att du samarbetar med kollegor och kunder utspritt geografiskt, och din uppgift är att vara spindeln i nätet.

Att arbeta som projektledare för våra kontinuerliga affärer och projekt innebär en rad spännande utmaningar. Uppdragens storlek kan variera från några få till flera tusen timmar där arbetet utförs av geografiskt utspridda team. Du driver flera projekt samtidigt, beroende på storleken och komplexiteten i varje leverans. Som projektledare har du tillgång till experter från hela Sverige, men även i Finland, Nederländerna, Tyskland, Polen och Kina.

På Etteplan arbetar vi efter ledstjärnan att bäst lämpade resurs skall tillsättas för varje enskild uppgift, och arbetar kontinuerligt med att förstärka och förbättra leveransorganisationen. Som projektledare förväntas du vara med och bidra till vår fortsatta utveckling och bygga Sveriges starkaste team inom området Produktinformation och Learning.

Din profil

Du har uppnått framgång i tidigare ledande roller inom området eller närliggande verksamhet

Du har någon form av högre utbildning inom t.ex. teknik, informationsdesign eller kommunikation

Du har förmåga att fatta beslut utifrån situation och alltid behålla affärsfokus

Hos oss har du stor frihet att planera din arbetstid och varifrån du arbetar så länge du har teamets bästa i tankarna. Etteplan finns representerade med kontor i bl. a. Lund, Ljungby, Göteborg, Linköping, Jönköping, Växjö, Västerås och vi kan erbjuda anställning på en av dem orterna.

Varmt välkommen till oss på Etteplan - Engineering with a difference

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnEtteplan Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565260592
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Etteplan Sweden AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Växjö. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Etteplan Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2021-11-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Engagerad Projektledare till Sustend i Göteborg

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB söker fyra personer till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Göteborg.

2021-10-29

Mer info

IT-Projektledare

Scandinavian Internet Group AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2021-10-25

Mer info

Stockholm: Digital projektledare

Jobbakuten Väst AB söker en person till tjänsten som projektledare, reklam i Stockholm.

2021-10-07

Mer info