Teknisk projektledare till Zenta i Växjö

Publiceringsdatum: 2021-10-14

Teknisk projektledare till Zenta i Växjö

Söker du efter din nästa utmaning inom teknisk projektledning och vill arbeta på ett företag fullt med möjligheter och en fantastisk företagskultur? Vill du få utlopp för din kreativitet, dina drömmar och visioner? Zenta söker nu efter en projektledare till sitt team i Växjö.

Zenta är företaget som brinner för innovation och digitalisering. De är ett "Center of Excellence" med bas i Växjö. Vad det betyder är att de vill att varje enskild person som möter en av Zentas medarbetare ska gå ifrån det mötet med en känsla av att de har träffat en person med kompetens, självinsikt, ödmjukhet och yrkesstolthet.

Zenta står för öppenhet, transparens och ärlighet och arbetar vanligtvis på projektbasis, vilket bygger på att de tar fullt ägandeskap för implementationen av en produkt/tjänst. Detta innebär projektledning/resursering med planering av sprintar, leveranser, identifiering och nedbrytning av krav och uppgifter samt utveckling och implementation i kod, mekanik, elektronik, microcontrollers etc.

Din profil

Zenta erbjuder dig en kreativ och utvecklande arbetsmiljö där ni tillsammans utmanar dagens teknik genom att implementera den senaste och absolut bästa lösningen. I din roll får du möjlighet att arbeta med och driva de projekt du verkligen brinner för. Har du någonsin drömt om att förändra världen med fokus på hållbarhet, frihet och öppenhet? Inga drömmar är för stora på Zenta.

Som projektledare hos Zenta får du möjlighet att växa och utvecklas i en företagskultur som uppmuntrar eget initiativ och ansvar och där du ges möjlighet att göra ett stort avtryck i organisationen. Det handlar om att ta utmaningar från A till B, identifiera risker, möjligheter och göra det som krävs för att nå målet. Utmanas och använda teknik som ännu inte finns kommersiellt och hitta nästa generation digitala lösningar och arbetssätt.

För att vara aktuell för tjänsten har du:

  • Teknisk erfarenhet inom bland annat Microsoft och .NET
  • Drivit IT-projekt inom bland annat webb och integration
  • Viljan och drivet att skapa nya saker och möjligheter

Har du erfarenhet av att arbeta agilt enligt Scrum-metoden ses det som meriterande.

Som person är du strukturerad, har god kommunikativ förmåga, ett stort inre driv och ett förhållningssätt som skapar trygghet till Zentas kunder.

Projekten som du kommer vidröra innefattar tekniker som: Arduino, Raspberry Pi, Node.js, React, React Native, HTML, CSS, Unity3D, VR, 360-film, Oculus, REST-API, Azure, Gamification, Electron.

Övrig information

Start: Enligt överenskommelse

Varaktighet: Tillsvidare, med tillämpad provanställning

Arbetstid: Dagtid, heltid med flex

Lön: Individuell lönesättning

Arbetsort: Växjö

Zenta har valt att samarbeta med Maxkompetens i den här rekryteringsprocessen. Vid frågor är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare, Madelene Svaleklev, på . Urval och intervjuer kommer ske löpande i denna process så ansök gärna på www.maxkompetens.se redan idag!

Om Zenta

Zenta är idag 14 handplockade medarbetare, de flesta med en bakgrund som mjukvaruutvecklare och med spetskompetens inom ett specifikt område som arkitektur, UX, devops, testing/QA mm. Zenta kommer eller vill aldrig mäta sig med stora utvecklingsjättar och har för mål att bli 25 personer som alla är experter inom sitt område samtidigt som de levererar högt värde i ett sammansvetsat team. Detta också för att kunna behålla det lilla medans de levererar det stora. Zenta arbetar med att välja rätt människor för projektet vilket ger ett högt värde för kunder, men också deras medarbetare. Det använder sitt stora och väletablerade nätverk med universitet, forskningsinstitut, industrier etc. för att accelerera utvecklingen och öka kvaliteten på deras projekt.

De flesta uppdrag ligger i Microsofts tekniker (.NET, MSSQL, Azure, devops, etc) men det finns också uppdrag inom Flutter, Arduino, JAVA, C++, PHP, Unity3d m.m. Zenta arbetar med versionshantering / Gitflow, CI / CD, hosting (av både mer traditionella webbappar samt Azure functions), lastbalansering, skalbara lösningar etc inom just dessa plattformarna.

Läs gärna mer på: https://www.zenta.se.

Om oss

Maxkompetens är ett av Sveriges ledande rekrytering och bemanningsbolag sedan 2003. Vi har kunduppdrag i hela landet och kontor i; Stockholm, Växjö, Kristianstad, Halmstad, Borås & Göteborg. Varje år tillsätter vi över 1200 jobb och har 250 anställda. Våra kompetensområden är HR & Lön, Ekonomi & Finans, Kundtjänst & Administration, Marknad & Försäljning, It & Teknik, Inköp & Logistik, Industri.

Varje människa har en fantastisk potential. Det är viktigt att ta vara på alla människors kompetens och erbjuda dem möjligheten att uppnå sina drömmar. Genom omsorgsfullhet, väl fungerande rekryteringsprocesser och hög kompetens hjälper vi människor och företag att mötas och lyckas tillsammans. En bättre värld helt enkelt! Vi är ett auktoriserat bemanningsföretag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnMaxkompetens Konsult AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566673199
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Maxkompetens Konsult AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Växjö. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Maxkompetens Konsult AB skickar du in din ansökan senast 2021-12-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Erfaren teknisk projektledare inom medtec till MODIS!

Modis Sweden AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Eskilstuna.

2021-11-11

Mer info

Teknisk projektledare till Äventyret

Ants Akademiskt Nätverk av Tekniska Studenter AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i ospecificerad arbetsort.

2021-11-24

Mer info

Projektledare för kundprojekt till Flintab

Experis AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Jönköping.

2021-11-12

Mer info