Byggprojektledare

Publiceringsdatum: 2021-10-13

Vill du vara med och bygga en stad? Vi söker nu en driven projektledare som vill jobba med produktionsfasen i vår projektprocess. Västerås växer och vi har en stor och utmanande projektportfölj att hantera tillsammans. Visst låter det intressant?

Fastighetsenheten ingår i Teknik- och fastighetsförvaltningen som har ett brett uppdrag. Vi har det samlade ägaransvaret för stadens fastigheter, vi ansvarar för stadens exploateringsverksamhet och fastighetsförvaltning samt Västerås kommunala gator, parker, naturområden och parkeringar. Som stöd till verksamheten finns ett antal funktioner där fastighetsenheten har en viktig roll. Där finns specialister inom bland annat byggprojektledning, teknik, brand och säkerhet. Du kommer att tillhöra projektavdelningen som i dagsläget består av ca 18 medarbetare. Med engagemang, nytänkande och stolthet bidrar vi med samhällsfastigheter till Västerås invånare.

Läs gärna mer om hur det är att jobba i Västerås stad på:

https://www.vasteras.se/naringsliv-och-arbete/jobb-och-karriar.html

ARBETSUPPGIFTER

Ditt ansvarsområde som byggprojektledare är att leda projektet i produktionsfasen. Detta innebär att ta över efter förstudien och sedan leda projektet från förfrågningsunderlag till projektavslut. Exempel på arbetsuppgifter är upprätta förfrågningsunderlag och genomföra upphandling enligt Lagen om offentlig upphandling, uppföljning av ekonomi, kvalitet och tidplan, rapportering till styrgrupp, ta fram kravdokument som exempelvis projektplan, slutdokumentera och överlämna till förvaltning. Vi erbjuder kompetensutveckling för att du ska kunna växa och utvecklas i din roll som byggprojektledare. Projektavdelningen beskrivs som ett glatt och sammansvetsat team som stöttar varandra med kunskap och motivation, hos oss tar vi lärdom av våra misstag och firar våra framgångar.

KVALIFIKATIONER

Vi söker dig som vill jobba med samhällsbyggnad och motiveras av att göra nytta för staden. Du har en högskoleutbildning inom bygg eller annan relevant utbildning. Du har erfarenhet av projektledning inom bygg eller fastighet och en god kännedom om byggprocessens olika skeden. För att trivas hos oss behöver du vara en driven och självgående projektledare som älskar att lösa problem. Du uppskattar att driva projekt på egen hand med projektkollegorna som stöd och bollplank. Du förstår också värdet av att bidra i gruppen och värderar relationerna i projektgruppen högt.

Varmt välkommen med din ansökan!

ÖVRIGT

Välkommen till Västerås stad - Västmanlands största arbetsgivare. Vi är 11 000 kollegor som tillsammans får en hel stad att fungera. Vi vet att det är i våra möten vi kan göra skillnad, oavsett om det är i våra verksamheter eller digitalt. Därför är vår värdegrund Alltid bästa möjliga möte en viktig del i vårt uppdrag. För att få en stolt och välfungerande stad och nå vår vision om staden utan gränser vill vi också att våra medarbetare ska spegla mångfalden i samhället.

Läs mer om möjligheter, karriärvägar och om vårt erbjudande här:

https://www.vasteras.se/jobbochkarriär

Alla erbjudanden om rekryterings- och annonseringshjälp undanbedes.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVästerås kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002080
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Västerås kommun söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Västerås. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Västerås kommun skickar du in din ansökan senast 2021-10-27.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Byggprojektledare till Framtidsbygget Gävle

REGION GÄVLEBORG söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Gävle.

2021-10-25

Mer info

Byggprojektledare

AB Bostaden i Umeå söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Umeå.

2021-10-22

Mer info

Senior Byggprojektledare

Futuria People AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2021-10-19

Mer info