Teknisk Projektledare inom industriell automation!

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Är du på jakt efter en karriär inom bygg och anläggning? En möjlighet har öppnat upp för dig att börja arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos AFRY AB. Intresserade sökes för heltid-jobb hos AFRY AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Varberg då det är tjänsteorten. AFRY AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som projektledare, bygg och anläggning. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Sista ansökningsdagen till jobbet som projektledare, bygg och anläggning hos AFRY AB är måndag den artonnde december 2023.


Jobbannons

Företagsbeskrivning

AFRY är ett ledande europeiskt företag med global räckvidd inom teknik, design och rådgivning. Vi accelererar omställningen mot ett hållbart samhälle. Vi är 19,000 hängivna experter inom infrastruktur, industri, energi och digitalisering, som skapar hållbara lösningar för kommande generationer.

Vi på sektionen Advanced Automation i Varberg arbetar med riktigt spännande projekt där vi bidrar med kompetens och kunskap för teknikintensiva automationstjänster till våra kunder. Lokalt arbetar vi med marknadens största kunder i spännande projekt som dels drivs in-house i vår egen projektverksamhet och dels ute hos våra kunder. Våra kunder återfinns inom ett flertal sektorer men främst inom automation, skogsindustri, infrastruktur, papper/massa och energi. Uppdragen är främst placerade i Varberg med omnejd men även kring Göteborg samt på distans över hela Sverige.

Jobbeskrivning

Som Teknisk Projektledare på AFRY driver du utvecklingen av industriella lösningar inom skog, process, energi och automation. Tillsammans med ett dedikerat team av projektledare fokuserar du på att skapa moderna och hållbara tekniska lösningar för kunder. Dina huvudsakliga ansvarsområden inkluderar planering, uppföljning och samordning av interna och externa resurser i både kund- och interna projekt.

I rollen som projektledare kan du antingen leda egna projekt eller delta som delprojektledare i större initiativ. Du kommer att ha direkt kontakt med kunder och interna intressenter för att säkerställa smidiga projektprocesser. Stor frihet under ansvar präglar din vardag.

På AFRY erbjuder vi omfattande utvecklingsmöjligheter. Genom erfarenhetsutbyte, nätverk, utbildningar och utvecklingsprogram får du de verktyg du behöver för att lyckas. Samarbetet med erfarna specialister och möjligheten till ett brett kontaktnät med branschens viktigaste kunder bidrar till din professionella tillväxt. Vi uppmuntrar till samarbete och gemensamma aktiviteter inom teamet för både socialt och professionellt utbyte. På AFRY tar vi modiga beslut och vågar satsa, vilket är en avgörande faktor bakom våra framgångar. En av våra medarbetare beskriver sin roll som Teknisk Projektledare på följande sätt:

”Som projektledare på Advanced Automation i Varberg har jag efter fem års trogen tjänst allt annat än tröttnat. Det jag uppskattar mest med mitt jobb är variationen i uppdragen. Olika kunder med olika utmaningar vilket ger mig en dynamisk och flexibel vardag vilket passar mig. På köpet har jag alltid haft frihet och förtroendet från närmsta chefen. Vi har också stor transparens i våra interna dialoger likväl som prestigelös verksamhet. Lyhörd ledning och gedigna karriärsvägar för fortsatt personutveckling. I gruppen finns också gedigen kompetens och erfarenhet, och framförallt viljan att dela med sig av dessa.”

Kravspecifikation

Det viktigaste för oss är din kommunikationsförmåga och samarbetsförmåga. Utöver detta så tänker vi oss att du är en engagerad person som tar initiativ och skapar bästa förutsättningar för att nå uppsatta mål i ditt arbete, samt kombinerar detta med en ödmjuk inställning och nyfikenhet. Människor i din omgivning brukar beskriva dig som en person med god planeringsförmåga, relationsbyggande och förmåga att jobba med många kontaktytor. Vi tror även att du motiveras av att arbeta i en varierande och dynamisk arbetsmiljö samt har ett intresse för att leda och engagera andra. Vi tror även att du har:

  • En lämplig teknisk utbildning i grunden och/eller motsvarande erfarenhet.
  • Erfarenhet från att arbeta i projekt inom industrin samt har samlat på dig kunskap kring hur projekt drivs tekniskt, ekonomiskt och tid- och resursmässigt, samt en vilja att ta nästa kliv och själv axla rollen som projektledare.
  • Har B-körkort.
  • Goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Meriterande erfarenheter:

  • Erfarenhet som projektledare specifikt inom automation, skogsindustri, papper/massa, eller energi.
  • Fördjupad teknisk erfarenhet inom automationssystem, som t.ex ABB eller Siemens.

Ytterligare information

Vårt segment, Automation West på AFRY, är idag tre tätt samarbetande sektioner med omkring 60 kollegor placerade i Varberg och Göteborg som arbetar tillsammans i en bred kompetensgrupp inom teknik, automation, elkonstruktion och hållbarhet. Vi lär gärna av varandra och hittar på roliga saker tillsammans, bl.a genom vår personalklubb Club AFRY som arrangerar sociala aktiviteter på och utanför kontoret. Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet, att dela lärdomar och utmaningar samt att vilja utvecklas – vi mår som bäst och presterar som bäst när vi gör det som ett team. Hos oss är du en del av ett lag som arbetar från idéstadie till avslutat projekt och färdig anläggning inom industri. Vi är ett härligt gäng med högt i tak som värdesätter varandras olikheter och kompetens!

Detta är en chans som ger dig en konkurrenskraftig väg in på arbetsmarknaden. Denna tjänst sker i samarbete med kunden och du får under uppdraget testa på konsultrollen samtidigt som du redan från dag 1 får en god insikt i en mycket spännande kund. Efter avslutat uppdrag är ambitionen från kunden att erbjuda en fast tjänst till konsulten.

Intervjuer och urval sker löpande under ansökningsperioden. Sista ansökningsdag är 2023-12-18. Vi har inte satt ett specifikt startdatum för tjänsten utan detta sätts enligt överenskommelse.

Är du nyfiken på att höra mer om tjänsten eller har frågor? Hör gärna av dig till oss!

Sebastian Andersson, Sektionschef Automation

sebastian.andersson@afry.com

010-505 78 85

Fredrik Lillbäck, Rekryteringspartner

fredrik.lillback@afry.com

010 505 38 94

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAFRY AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5561206474
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

AFRY AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Varberg. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos AFRY AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-18.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektledare inom Teknisk verksamhet till Sollefteå kommun

Sollefteå kommun söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Sollefteå.

2023-12-01

Mer info

Projektledare inom säkerhetssystem till Sectragon

Academic Work Sweden AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2023-11-29

Mer info

Teknisk IT-projektledare

Sigma Technology Information AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2023-10-16

Mer info