Aurora Innovation söker en Projektledare IT

Publiceringsdatum: 2021-10-19

Som projektledare IT på Aurora Innovation tillhör du avdelningen IT & Service Delivery och driver projekt inom IT. Ditt primära fokus är projektet Infrastructure For The Future, som handlar om till att konsolidera Auroras drift i nya servermiljöer med fokus på skalbarhet för att möta framtida efterfrågan. Projektets första fas är levererat och du kommer att arbeta med projektets andra och tredje fas under kommande två år. Du kommer att arbeta tätt tillsammans med avdelningens drifttekniker men också med externa driftpartners samt säljorganisation och kunder i de länder som berörs i projektets faser. Du kommer även att leda andra IT-relaterade projekt inom avdelningen.

Efterfrågade kvalifikationer:

För att lyckas behöver du erfarenhet av IT-relaterade projekt där du ansvarat för planering, rapportering och uppföljning med tydlig kommunikation och dokumentation.

Vi tror att du har en teknisk bakgrund och erfarenhet av komplexa projekt med tydliga affärskopplingar i en processorienterad organisation.

Auroras system har höga krav på tillgänglighet dygnet runt. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av miljöer med verksamhetskritiska SaaS-lösningar.

Efterfrågade specifika kompetenser:

  • Eftergymnasial utbildning inom IT, eller likvärdiga kunskaper förvärvade på annat sätt.
  • Projektledning, minst 3 års erfarenhet. Relevanta certifieringar är meriterande.
  • Vana och intresse av dokumentation i både text och diagramverktyg.
  • Kännedom om ITIL och GDPR
  • Kännedom om virtualisering, Infrastructure as a Service, SIP-trunkar.
  • Mycket goda språkkunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi söker en lyhörd lagspelare som motiveras av att driva projekt i en internationell miljö. Du skapar goda relationer och har en stark kommunikativ förmåga. Som person är du drivande, strukturerad och ansvarstagande. Du uppfattas som pedagogisk och engagerande.

Vi tar emot ansökan via epost: per.thorselius@aurorainnovation.com skriv ”Aurora söker Projektledare IT” i ämnesraden.

Vill du hjälpa hälso- och sjukvården bli världsledande inom digitalisering? Aurora Innovation söker en skicklig projektledare för nyckelprojekt inom infrastruktur och IT. Aurora Innovations branschledande produkter, Aurora TeleQ och Aurora Spondi, bidrar till en mer tillgänglig värld – med fokus på hälso- och sjukvården.

Aurora Innovation hjälper företag och organisationer att öka tillgängligheten och underlätta kontakten mellan människor. Genom att erbjuda flexibla kommunikationslösningar bidrar vi till bättre kundservice och trevligare arbetsmiljö.

Företaget grundades 1996 i Uppsala, Sverige. Idag omsätter vi ca 130 miljoner. Vi har ca 100 anställda som arbetar inom drift, utveckling, sälj, marknad och kundservice på våra kontor i Sverige, Finland, Nederländerna och Spanien. Vi har cirka 3 500 molnbaserade installationer hos våra kunder runt om i Europa och arbetar aktivt med att bredda vår marknad.

Du kommer att jobba nära trevliga och kompetenta kollegor från alla våra avdelningar. Vi är ett innovativt företag med en inkluderande och positiv företagsanda. Vårt huvudkontor ligger i centrala Uppsala. Aurora Innovation utvecklar och erbjuder kommunikationslösningarna Aurora TeleQ och Aurora Spondi. Lösningarna är molnbaserade, lätta att både använda och implementera samt kan skräddarsys efter verksamheternas behov. Aurora Innovation är marknadsledande i Sverige och har även kunder i Finland, Nederländerna, Spanien, och Portugal. Lönsamheten är god och vi är mitt i en stark expansionsfas. Följ med oss på vår spännande resa!

Läs gärna mer på www.aurorainnovation.com

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAurora Innovation AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5562379825
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Aurora Innovation AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Uppsala. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Aurora Innovation AB skickar du in din ansökan senast 2021-11-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Uddevalla Energi söker projektledare med positiv energi till el- & stadsnät

Uddevalla Energi AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Uddevalla.

2021-11-15

Mer info

Vi söker en driven projektledare!

Svenska Kennelklubben söker en person till tjänsten som projektledare, reklam i Sollentuna.

2021-11-17

Mer info

Lidl söker en junior projektledare till Facility Management

Lidl Sverige KB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Järfälla.

2021-11-29

Mer info