Projektledare

Publiceringsdatum: 2021-10-15

Vi söker dig som vill vara med och att ta steget in i en ny spännande framtid med oss.

Vem är vi

cablequick är en totalleverantör av tjänster inom telekommunikation, fastighetsnät (fiber & koppar), AV-teknik och el – allt från projektledning till slutinstallation. Företaget startades år 2010 och är i dagsläget 55 anställda. cablequick har sedan dess etablerat sig på marknaden tack vare erfarenhet, teknisk spetskompetens och hög service och har fått förtroendet att skapa lösningar åt små och stora företag, villasamfälligheter och bostadsrättsföreningar samt olika myndigheter och nätägare.

Din roll

I rollen som projektledare kommer du ha totalansvaret över din arbetsplats. Du svarar till Områdeschef som kommer sköta överlämningen för de projekt som du är involverad i.

Du har resultatansvar för dina projekt, du ska ta fram ekonomiska rapporter och prognoser för varje projekt. Du ansvarar för att projekten drivs med rätt lönsamhet och med rätt kvalitet. Projektledaren sköter löpande planering, inköp samt organiserar arbetet med personal och underentreprenörer på plats.

Dina erfarenheter

Vi arbetar med fiberentreprenad i alla former, så vi ser gärna att du kan detta på din fem fingrar. Men det är minst lika viktigt att du har en hög arbetsmoral och den personlighet vi söker för att företaget ska drivas framåt i samma anda vi har idag. På cablequick så är vi ödmjuka, vi tycker om att arbeta och vi tycker om att lösa problem. För oss är det lika viktigt att du delar med dig av dina erfarenheter, så som att ta in nya.

* B – körkort är ett krav för tjänsten.

Dina egenskaper

Vi ställer höga krav på ditt engagemang, samarbete och din inställning. Som person vill vi att du är positiv och ska tycka om utmaningar, det är viktigt att vara lyhörd, samt känna yrkesstolthet. Det är även viktigt att du kan fatta snabba beslut och inte vara rädd för att ta initiativ. Vi lägger mycket tid på att skapa en trivsam och god sammanhållning och hoppas att du kommer vara med och bidra till det.

Ytterligare information

Tillsvidare anställning med sex (6) månaders provanställning. Anställningen gäller en heltidstjänst.

Placering i Uppsala.

Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan snarast! Skicka den till tomas.garin@cablequick.se

Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Tomas Garin på: 040-6310192 eller tomas.garin@cablequick.se

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCableQuick Global Infra AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5568136567
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

CableQuick Global Infra AB söker två personer till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Uppsala. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos CableQuick Global Infra AB skickar du in din ansökan senast 2021-11-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Engagerad Projektledare till Sustend i Göteborg

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB söker fyra personer till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Göteborg.

2021-10-29

Mer info

IT-Projektledare

Scandinavian Internet Group AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2021-10-25

Mer info

Stockholm: Digital projektledare

Jobbakuten Väst AB söker en person till tjänsten som projektledare, reklam i Stockholm.

2021-10-07

Mer info