CERTEGO i Uppsala söker projektledare

Publiceringsdatum: 2021-10-05

Vi söker dig som vill ha en spännande utmaning, roliga arbetsuppgifter och härliga kollegor!

Vill du ha en tjänst där du får utföra intressanta arbetsuppgifter och är drivande i arbetet kring kundkontakt och projektgenomförande av våra säkerhetssystem.

Arbetsuppgifter

Som projektledare för våra säkerhetssystem får du en viktig roll hos oss där du planerar och leder olika produktionsprojekt från införsäljning till genomförande. Vi genomför små och stora installationer och driftsättningar ute hos våra kunder, t.ex. kommunala fastigheter, bostadsföretag och kommersiella fastigheter.

Du kommer jobba tillsammans med de andra i teamet för att nå de mål vi har för att leverera kvalitet, klara av deadlines och se till att kunderna blir nöjda med vår service. Du har ansvar för resursplanering, inköp och underleverantörer. Du har många kundkontakter och det viktigt att du är intresserad av kundernas behov samt att du hela tiden bygger goda och stabila relationer för att kunna bidra till försäljning och fler uppdrag i framtiden.

Vem är du?

För att klara arbetsuppgifterna krävs erfarenhet från branschen och en god kompetens inom området. Vi ser att du arbetat med projektledning/projektering/installation av säkerhetssystem så som passersystem, inbrottslarm mekaniska lösningar. Det är en merit om du också arbetat med brand eller CCTV. Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper och vi ser att du är drivande, självständig och strukturerad i ditt arbetssätt. Du har lätt att kommunicera med såväl kunder som medarbetare och du är mån om att skapa och bibehålla goda relationer.

Du behöver körkort för denna tjänst och då dina uppdrag kan komma att bli säkerhetsklassade krävs även svenskt medborgarskap samt godkänt utdrag från polisens belastningsregister.

Vårt erbjudande till dig

CERTEGO har som målsättning att vara branschens främsta arbetsgivare och kan erbjuda bra personlig utveckling och goda övriga anställningsvillkor. Du kan bland annat få ta del av vinstdelning, förmånsbil och friskvårdsbidrag. För oss är det viktigt att du trivs och vi arbetar för en hög teamkänsla. Kollektivavtal finns mellan SVEMEK och IF METALL. Vi vill att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

CERTEGO är en ledande nordisk leverantör av kompletta säkerhetslösningar. Våra kompetenta och engagerade medarbetare skapar innovativa, trygga och behovsanpassade system. CERTEGO finns på 80 orter i Norden, har över 1200 anställda och omsätter SEK 2,2 miljarder. CERTEGO är ett leverantörsoberoende företag i ASSA ABLOY-koncernen.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCertego AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565295911
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Certego AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Uppsala. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Certego AB skickar du in din ansökan senast 2021-11-05.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare till Assemblin VS i Uppsala

Assemblin VS AB söker fem personer till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Uppsala.

2021-11-17

Mer info

Andritz söker projektledare

Skill Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Norrköping.

2021-11-15

Mer info

Nu söker vi Projektledare!

AB Söder & Co Consulting söker tre personer till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Jönköping.

2021-11-19

Mer info