Byggprojektledare

Publiceringsdatum: 2022-01-21

Om företaget

Vännäs Fastigheter AB är ett allmännyttigt fastighetsbolag som är helägt av Vännäs kommun. Koncernen inkluderar två dotterbolag som bedriver kooperativa hyresrätter via Älvdala Fastigheter AB samt förvaltar Vännäs kommuns fastighetsbestånd utifrån en unik hyresmodell via Fastighetstjänster i Vännäs AB. Därutöver förvaltar koncernen de två intressebolagen Wendenes AB och Vännäs Industrihus AB som äger industrifastigheter. Koncernen förvaltar tillsammans ett fastighetsbestånd om cirka 145 000 kvm. Betoningen på fastighetsbeståndet är kommunala fastigheter och privatbostäder men koncernen handhar även handelslokaler, industrilokaler samt specialfastigheter såsom badanläggningar och ridhus. Koncernen förvaltas av cirka 60 medarbetare och omsätter ungefär 140 mkr. Bolaget har en projektportfölj om 200 mkr som bland annat inkluderar en padelhall, en 8-avd förskola, nya undervisningslokaler till gymnasieskolan samt cirka 60 hyreslägenheter. Bolagets ambition är att inom en rimlig tidshorisont förvalta 1 000 lägenheter och årligen nyproducera minst 25 hyresrätter. Kommunen har en ambition att inom en femårsperiod färdigställa en ny gymnastikhall samt en ny förskola i Vännäsby vilket då sker genom bolagets omsorg. För mer information besök oss gärna på www.vannasfastigheter.se.

Är du en naturlig ledare med en passion för människor och fastigheter? Vill du jobba i en organisation där du får möjligheten att jobba med en stor bredd och spännande fastighetsprojekt? Vi söker dig som är en skicklig och engagerad person och som vill arbeta i ett expansivt och affärsdrivet bolag med korta beslutsvägar och bidrar till att vi tar nästa steg i vår utveckling.

Dina arbetsuppgifter

I rollen som byggprojektledare ansvarar du för att leda större byggnationsprojekt från ax till limpa vad gäller utförande, kvalitet, resursplanering, tid och ekonomi. Dina kontaktytor är många, både internt och externt, och du leder dialogen med både kund, entreprenörer och projektmedlemmar. Du är organisationens spetskompetens inom byggprojektledning och kalkylering. Du förväntas även stötta arbetsledaren i sin ledning och fördelning av byggåtgärder som utförs av vår interna hantverksgrupp.

Vidare ansvarar du för fastigheternas underhållsplaner i tätt samarbete med övriga medarbetare. Du är organisationens sakkunnige inom offentlig upphandling och förfrågningsunderlag/upphandlingsprocesser där du ansvarar för att avdelningen har avtal inom alla byggnadstekniska områden. Du är även ansvarig för bolagets digitala ritningsarkiv och förväntas stötta VD med utredningar, kalkyler och lösningsförslag inom ditt ansvarsområde.

Din profil

Vi söker dig som har flerårig erfarenhet inom fastighetsbranschen. Du har mycket goda fastighetstekniska kompetenser inom byggprojektledning. Tjänsten fordrar skickliga projektledaregenskaper med goda insikter i KMA där du är väl insatt i entreprenadjuridik. Det är meriterande om du innehar Bas-P och Bas-U och har god kännedom inom offentlig upphandling. Har du ett starkt nätverk i branschen blir vi extra glada. B-körkort krävs.

Vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Vi söker dig som har en positiv och öppen framtoning och är en prestigelös lagspelare som får saker och ting att hända. Du har ett kommunikativt förhållningssätt där du delar med dig av dina kunskaper och erfarenheter till både medarbetare, leverantörer och hyresgäster. Din gedigna kompetens tillsammans med din förmåga att leda team, tillvarata alla aktörers intressen samt styra mot ett gemensamt mål blir avgörande för att du ska trivas och bli framgångsrik i din roll att leverera projekt av högsta kvalitet. Du har en stor passion för människor och fastigheter och besitter ett utpräglat sinne för service och affärsmannaskap.

Det är viktigt att du delar Vännäs Fastigheters värdegrund vilka utrycks i värdeorden: Trygghet, Långsiktighet, Engagemang och Ansvarstagande.

Ansökan

I denna rekrytering samarbetar vi med Clockwork Bemanning & Rekrytering. För mer information är du varmt välkommen att kontakta Katarina Norberg på tfn: 0708 21 53 28. Vi arbetar med rekryteringsprocessen löpande, ansök därför snarast möjligt, dock senast den x, via www.clockworkpersonal.se.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnClockwork Bemanning & Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569137325
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Clockwork Bemanning & Rekrytering AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Umeå. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Clockwork Bemanning & Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2022-02-13.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Byggprojektledare till Svenska Bostäder

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2022-04-08

Mer info

Byggprojektledare

Eriksson och Ahlqvist Fastigheter AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Kalmar.

2022-04-04

Mer info

Byggprojektledare till Framtidens reningsverk i Falun

Hansson & Partners i Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Falun.

2022-05-02

Mer info