Projektledare till Gator och parker

Publiceringsdatum: 2021-10-13

Umeå kommun växer och våra ambitioner är höga.

Nu söker vi dig som vill vara med och forma morgondagens Umeå. Gator och parker planerar, bygger, utvecklar och förvaltar kommunens offentliga utomhusmiljöer. Det omfattar gator och torg, parker och grönområden. Vi arbetar för att staden ska vara välskött, vacker, säker och tillgänglig - allt för ett väl fungerande och trivsamt vardagsliv för alla kommunens invånare.

Vårt mål är att bidra till ett säkert, tryggt och långsiktigt hållbart samhälle med goda livsmiljöer. Vi strävar efter en organisation som kännetecknas av mångfald eftersom vi vet att olikheter berikar.

Vi söker nu projektledare till Gator och parker!

Vi erbjuder dig

Vi kan erbjuda dig ett varierat och viktigt arbete med bra samarbete och goda möjligheter till utveckling! På vår arbetsplats värnar vi en god arbetsmiljö samt professionellt bemötande och god service till våra medborgare. Tycker du att det är viktigt att skapa mervärde och vill du vara en del i ett arbete som ger goda resultat kan det här vara ett jobb för dig!

Dina arbetsuppgifter

Dina arbetsuppgifter består bland annat av att:

  • Leda små och stora projekt inom ny- och ombyggnad av allmän plats. Projekten kan omfatta gator och gång- och cykelvägar, parker och torg, VA och belysning etc. Som projektledare ansvarar du för att driva projekten från utredning/förprojektering, projektering och entreprenad till överlämnande till drift. Du leder projektgruppens arbete och ansvarar för att projekten håller tid och budget och uppnår satta mål.
  • Vara bollplank och expertstöd till andra verksamheter inom kommunen när det gäller frågor inom projektering samt bygg- och anläggningsverksamhet mm.
  • Tillsammans med övriga medarbetare på Gator och parker medverka till att utveckla våra arbetsprocesser.

Om dig 

Vi söker dig som har erfarenhet från branschen antingen som konsult eller entreprenör. Du har arbetat minst ett par år och är duktig på att leda, genomföra och följa upp projekt. Vi vill också att du har god kunskap om byggbranschens standardavtal såsom AMA, LOU, entreprenadjuridik etc. Du är högskoleingenjör, civilingenjör, landskapsarkitekt med några års arbetslivserfarenhet, eller så har du förvärvat motsvarande kompetens på annat sätt.

Vi värdesätter att du har ett stort intresse för hållbar samhällsbyggnad och teknik. Du ger ett professionellt bemötande och jobbar för att kunna leverera tilldelade projekt till rätt kvalitet och rätt pris. Som person är du positiv, flexibel och tycker om att samarbeta med andra. Din förmåga att självständigt driva projekten framåt är särskilt viktig för oss.

Dina IT-kunskaper är goda och du kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska och gärna engelska.

Tjänsten kräver att du har B-körkort.

Välkommen med din ansökan! Du kan antingen bifoga ditt cv och personliga brev alternativt fylla i dina uppgifter direkt i ansökningsformuläret.

Övrigt

Besök oss gärna på www.umea.se/gatorochparker för mer information.

Gator och parker är kvalitetscertifierade enligt ISO 9001 och arbetsmiljöcertifierade enligt OHSAS18001 och vi följer löpande upp vår utveckling.

Om Umeå kommun

Umeå kommun är regionens största arbetsgivare med över 12 000 medarbetare. Kommunen har ca 440 chefer och verksamheten är indelad i åtta förvaltningar. Våra jobb och vår värdegrund utgår från medborgarfokus, öppenhet, tillit och ständiga förbättringar. Umeå är en kulturstad i ständig utveckling. För att klara målet 200 000 invånare år 2050 behöver vi bli fler som arbetar för tillväxt och välfärd. Vi vet att olikheter berikar och välkomnar alla att söka jobb hos oss. De närmaste tio åren kommer vi att anställa omkring tusen medarbetare varje år. Vill du bli en av oss?

Som medarbetare hos oss i Umeå kommun kan du ta del av ett antal förmåner. Läs mer om våra förmåner https://umea.se/jobbochforetagande/jobbochpraktik/kommunensomarbetsgivare/varaformaner.4.1b4d24fb1752122eb843bf.html

Säljer du annonser eller erbjuder rekryteringsstöd? Var vänlig, kontakta inte kommunen om det! Vi väljer och kontaktar själva företag vi samarbetar med.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnUmeå kommun
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2120002627
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Umeå kommun söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Umeå. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Umeå kommun skickar du in din ansökan senast 2021-11-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektledare till företag inom bank och försäkring

Academic Work Sweden AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2021-10-26

Mer info

Projektledare till Service- och teknikförvaltningen

Mjölby kommun söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Mjölby.

2021-10-13

Mer info

Projektledare VVS och Energi till HSB Nordvästra Götaland

HSB Riksförbund Ekonomisk Fören söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Skövde.

2021-10-15

Mer info