IT-projektledare

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Söker du efter ett jobb inom data/it-sektorn? Bravura Sverige AB är på jakt efter en skicklig projektledare, it och du kan vara rätt person för jobbet. Detta är ett jobb på heltid där Bravura Sverige AB letar efter någon under tills vidare.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Sundsvall då det är tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom projektledare, it-branschen, har Bravura Sverige AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Har du vad som krävs för att arbeta som projektledare, it hos Bravura Sverige AB? Ansök innan fredag den tjugofjärde november 2023 och ta reda på det!


Jobbannons

Om Bravura:

Bravura är ett bemannings- och rekryteringsföretag för organisationer som vill hitta Next Gen Professionals. Hos oss finns massor av jobbmöjligheter, framförallt för dig i början av karriären med 0-8 års erfarenhet. Via oss kan du jobba som konsult eller bli rekryterad. Hitta ditt drömjobb - vi hjälper dig att lyckas!

Om tjänsten:

Den här tjänsten är en direktrekrytering vilket innebär att rekryteringsprocessen sker genom Bravura och du anställs direkt hos twoday INSIKT.

Om företaget:

twoday INSIKT (tidigare Trimma) är sedan 2022 en del av twoday. De är ett IT-företag med fokus på lösningar för verksamhetsstyrning och beslutsstöd. De utvecklar och marknadsför INSIKT, som är marknadens mest användarvänliga och heltäckande business intelligence produkt. INSIKT stödjer hela processen från att sätta mål till att planera och följa upp. Idag sysselsätter twoday INSIKT nästan 80 medarbetare och arbetar över hela Sverige via sina kontor i Umeå, Örnsköldsvik, Sundsvall och Göteborg. De har idag omkring 400 kunder i alla branscher och jobbar bland annat med Max Burgers, Wästbygg och Dramaten.

Hos twoday INSIKT får du arbeta på en trivsam arbetsplats, tillsammans med ett glatt och kompetent gäng i ett företag som växer år efter år. Här finns alla möjligheter att påverka din arbetssituation med allt från flexibla arbetstider och arbetsplats till vidareutveckling inom organisationen

Arbetsuppgifter

I rollen ansvarar du för olika kundprojekt av varierande storlek och komplexitet, där du är ansvarig för projektens helhet från uppstartsmöte med kund till färdig implementering av beslutsstödsystem INSIKT.

Det innebär att du som projektledare ansvarar för att koordinera projektens omfattning, resursplanera, sätter upp aktivitetsmål, budget och tidsplan för att säkerställa ett effektivt genomförande enligt bestämd process. Vidare genomför du kontinuerlig uppföljning av projektets framdrift och av eventuella avvikelser.

Du arbetar direkt mot kunden både självständigt och i team. Kunderna finns i alla tänkbara branscher i hela Sverige vilket troligtvis innebär några resdagar i månaden.

Exempel på typiska arbetsuppgifter:

  • Delta i förstudier och kravställning
  • Planera och resursbemanna projekten
  • Utföra projekt enligt avsatt tid och budget
  • Planera och vara delaktig i implementation och utbildning hos kund

Utbildning, Erfarenhet och personliga egenskaper:

  • Du har en eftergymnasialutbildning inom IT eller ekonomi
  • Flera års erfarenhet av arbete inom ekonomi alternativt som IT-projektledare
  • Du har ett IT-intresse och grundläggande systemförståelse
  • God företagsekonomisk kunskap och förståelse för ekonomisk uppföljning och budgetering
  • Du uttrycker dig väl i tal och skrift på såväl svenska som engelska

Vi tror att du som söker har en hög teknisk kunskap och förmågan att se helheter. Som person har du lätt för att samarbeta och kommunicera tillsammans med andra. Då arbetet innefattar mycket kontakt med externa parter, ser vi att du är affärsmässig och lyhörd samt har en god problemlösningsförmåga. Vi söker dig som drivs av att leda och motivera andra för att uppnå gemensamma mål. Du får med dig dina medarbetare genom att engagera, motivera och tydliggöra vägen framåt. Avslutningsvis förväntas du att självständigt driva ditt och gruppens arbete framåt, därav är du en person som tar stort ägandeskap för uppgifter och säkerställer att dina projekt blir slutförda i tid.

Övrig information:

Start: Omgående, med hänsyn till uppsägningstid

Plats: Sundsvall

Lön: Enligt överenskommelse

Funderingar kring Bravuras rekryteringsprocess? Du finner svar på de vanligast förekommande frågorna https://www.bravura.se/fragor-och-svar'>här

Är du nyfiken på hur vår rekryteringsprocess är upplagd? Du hittar mer information https://www.bravura.se/karriar/'>här

Har du frågor om tjänsten eller kring din registrering är du välkommen att kontakta vår kandidatsupport på vår chatt, info@bravura.se eller 010-171 47 10 så hjälper vi dig. Ange vilken tjänst det gäller.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBravura Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567520803
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Bravura Sverige AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Sundsvall. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Bravura Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-11-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

IT-Projektledare till uppdrag inom processindustrin!

Agio System och Kompetens i Skandinavien AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Luleå.

2023-11-23

Mer info

IT-projektledare till Skövde

Clustera Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Skövde.

2023-11-28

Mer info

Erfaren IT-projektledare sökes för uppdrag hos myndighet

Job Solution Sweden Consulting AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Linköping.

2023-12-01

Mer info