Webprojektledare

Publiceringsdatum: 2024-02-22

Letar du efter anställning inom data/it? Positionen som projektledare, it hos Awave AB är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Intresserade sökes för heltid-jobb hos Awave AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Stockholm som är tjänsteorten. Awave AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom projektledare, it. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Awave AB letar efter erfaren projektledare, it som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är lördag den tjugotredje mars 2024.


Jobbannons

Triggerfish & Awave blir ett och vi söker vår nästa digitala projektledare. Hos oss får du jobba med drivna team med det gemensamma målet att jobba med spännande kunder och ha roligt under tiden.

Ett projekt är aldrig det andra likt hos oss. Som projektledare på en etablerad och proaktiv byrå finns alltid en spännande utmaning samt drivna kollegor och kunder att samarbeta med! Hos oss jobbar man för Triggerfish och Awave – två byråer som går samman och ingår i det internationella byrånätverket iO. Du blir en del av ett inspirerande, prestigelöst, stöttande och kompetent team på 85 medarbetare med projektledare, utvecklare, designers och digitala marknadsförare.

Vi jobbar med allt från utveckling och design till digital marknadsföring och inget är omöjligt för oss när det kommer till att digitalisera och affärsutveckla åt våra kunder. Många av våra kunder har vi jobbat med under väldigt lång tid och för oss är det viktigaste att bygga långsiktiga, roliga och hjärtliga relationer till våra kunder. Vi vill vara deras förlängda arm inom den digitala plattformen.

Det här innebär jobbet

Du kommer att få jobba med en mängd spännande projekt både i och utanför Sverige. Det läggs stor vikt vid eget driv och ett brinnande intresse för att se affären i våra kunder. Du får möjlighet till stort eget ansvar och att arbeta både självständigt och i team. Du jobbar i nära samarbete med duktiga utvecklare, vårt kreativa designteam och vassa digitala marknadsförare och inte minst med våra härliga projektledare som finns på huvudkontoret i Stockholm och i Riga.

Vårt breda register av både större och mindre kunder, projekt både i Sverige och internationellt, ger dig möjlighet att utvecklas i din roll som projektledare. Vi är ett bolag med fötterna på jorden där det finns utrymme att ta stort ansvar och växa i den riktning en vill. Hos oss är det högt i tak och tillsammans bygger vi och utvecklar företaget.

Det här är (nog) du

Vi ser att du har flera års erfarenhet av projektledning inom webb och digitalisering. Du har god teknisk förståelse och tycker om att arbeta i en rörlig och snabb produktion där kvalitet är A och O. Du är noggrann och proaktiv, strukturerad, kommunikativ och orädd med god analytisk förmåga. Kunden, tekniken och idéer är det du brinner för. Du är en person som vill lära nytt och utvecklas och som ser möjligheterna.

Du är inte rädd för att vara tydlig och är en god kommunikatör. Du är en lagspelare som drivs av att skapa de bästa lösningarna tillsammans i grupp. Du är ödmjuk och pedagogisk och trivs i en våga-fråga kultur med högt i tak. Har du dessutom kunskap i den agila metoden är det uppskattat.

Krav som tar dig ett steg närmare jobbet

 • Har ett stort 💜 och är orädd och nyfiken.
 • Har drivit flertalet webbprojekt mot egen budget
 • Arbetat som projektledare och gärna med agil inriktning
 • Arbetat minst tre år med digitala projekt.
 • Tidigare jobbat på webb-, reklam-, digitalbyrå, konsultbolag eller motsvarande.
 • Har erfarenhet av att driva tekniskt omfattande/komplexa projekt.
 • Gedigen erfarenhet av kravställning, estimering och offerering
 • Älskar att skapa kundrelationer och att helt tiden vara steget före
 • Brinner för kvalitet.
 • Goda kunskaper i svenska och engelska, i tal och skrift

Sånt vi gillar om du har erfarenhet av

 • Försäljning, exempelvis nykundsbearbetning och upphandlingar.
 • Kunskaper i WordPress
 • Utbildning inom projektmetodik så som scrum eller andra agila arbetssätt
 • Nischkompetens inom SEO, CRO, UX, digital analys eller liknande.
 • Vana att arbeta i en ISO certifierad organisation.
 • Projektleda kreatörer samt en förkärlek för form och design.

Fördelar för dig som anställd

Hos oss är alla ansvariga för att bidra till utvecklingen av bolaget. Det innebär ett stort ansvar både på och utanför jobbet. Work-life-balance är jätteviktigt! Och humor. Det släpps lös både ett och två garv i den här verksamheten ska du veta.

Framför allt erbjuder vi möjligheten att ta ägarskap och påverka sin egen utveckling framåt. Vi sitter centralt i Stockholm och erbjuder utrymme att arbeta både hemma och på kontoret. Vi har office-days med gemensam frukost och månatliga aktiviteter där vi hittar på skoj, lär känna varandra och skapar minnen. Hos oss ska du kunna känna dig trygg med att kunna förena familjeliv med arbete och ser vi också mångfald som en styrka på vår arbetsplats och vill därför uppmuntra sökanden med olika bakgrund. Vi har kollektivavtal och erbjuder friskvårdsbidrag, och eftersom kvalitet är ett ledord arbetar vi ständigt för att förbättra och effektivisera vår verksamhet i enlighet med ISO 9001, ISO 14001 och ISO 27001.

Awave och Triggerfish är etablerade digitala byråer sedan millenniets start. Vi har kontor i Stockholm, Norrköping, Jönköping, Köpenhamn och Riga. Sedan sommaren 2021 och under hösten 2023 blev vi en del av den europeiska digitalkoncernen, iO Digital med byråer i Nederländerna, Belgien, Köpenhamn och vår systerbyrå Stendahls i Göteborg. Vårt gemensamma fokus är att vara den givna digitala partnern och erbjuda våra kunder ett end to end erbjudande.

Vårt mål är att tillhandahålla branschens bästa arbetsplats

Med dryga 20 års erfarenhet i Stockholm och 2000 kollegor i Norden och Europa finns enorm kompetens och möjlighet att växa. Här hjälps vi åt, delar med oss av kunskap och värnar om relationer – mellan varandra, våra kunder och våra samarbetspartners. Dessutom har vi kul tillsammans!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAwave AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567276141
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Awave AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Awave AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare

Bemannia Kontor AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2024-04-05

Mer info

Erfaren Arbetsledare till SubSea Åland

Meet a Group international AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i ospecificerad arbetsort.

2024-04-05

Mer info

Projektledare drift och underhåll LKAB Fastigheter

Luossavaara-Kiirunavaara AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Gällivare.

2024-04-05

Mer info