Projektledare för event- och inredningsproduktioner till Brandworks

Publiceringsdatum: 2024-02-22

Funderar du på att söka jobb inom kultur, media, design? Academic Work Sweden AB är på jakt efter en skicklig projektledare: kultur, media, film, scen och du kan vara rätt person för jobbet. Detta är ett jobb på heltid där Academic Work Sweden AB letar efter någon under 6 månader eller längre.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Stockholm då det är tjänsteorten. Academic Work Sweden AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom projektledare: kultur, media, film, scen. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Har du vad som krävs för att arbeta som projektledare: kultur, media, film, scen hos Academic Work Sweden AB? Ansök innan fredag den tjugoandra mars 2024 och ta reda på det!


Jobbannons

Är du redo för en karriär där du kan arbeta med världens mest spännande varumärken och vara med i framkant för att skapa framtidens varumärkesupplevelser? Brandworks söker nu en Projektledare som tycker om utmaningar och strävar efter bästa kvalitet i varje projekt. Välkommen in med din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Brandworks är en helhetsleverantör inom event och varumärkesbyggande inredning. Deras affärsidé är att genom en mix av idéer, innovation, design och hantverk skapa unika och värdeskapande produktioner åt sina kunder. Allt med ett hållbart perspektiv för både planet och medarbetare. Brandworks har en bred kompetens och tillverkar allt från receptioner, kontorsytor, restauranginredning, unika möblemang och butiksinredningar till dekor för stora evenemang, festivalaktiveringar, mässmontrar - för att bara nämna några!

Som projektledare hos Brandworks kommer du att spela en central roll i att leda och genomföra innovativa kundprojekt. Med utgångspunkt i projektledarteamet tillsammans med tio kollegor – kommer du att arbeta tillsammans med Brandworks övriga avdelningar beståendes av designers, konstruktörer, produktionsspecialister och montörer. Som projektledare är din uppgift att styra, leda och koordinera alla aktiviteter eller funktioner inom ett projekt. Detta innebär att du har det övergripande ansvaret för projektets framgång, från start till mål.

Du erbjuds

 • En väl utvecklad arbetsplats med ett systematiskt förbättringsarbete inom arbetsmiljö, miljö och kvalitet
 • En kreativ miljö som alltid har hög ambitionsnivå och arbetskapacitet
 • En möjlighet att arbeta i en flexibel och varierande roll där du kommer att påverka och bidra till vår och våra kunders framgång
 • Tydliga processer, fördelade ansvarsområden och rutiner för att hålla hög kvalitet och säkerhet genom projekten

VI SÖKER DIG SOM

 • Har erfarenhet som projektledare från branschen, där du hanterat projekt från start till mål med budgetansvar
 • Har praktisk förståelse för produktionsprocesser och materialkunskap
 • Talar och skriver obehindrat på både svenska och engelska, detta då du kommer att använda båda språken i ditt dagliga arbete

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Samarbetsinriktad
 • Självgående
 • Anpassningsbar
 • Kommunikativ

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Brandworks är en produktionsbyrå som bygger för varumärken. Stort som smått. Mässmontrar, butiksinredning, festdekor, kontorsinredning, displayer, festivalaktiveringar med mera med mera.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare: kultur, media, film, scen
YrkesområdeKultur, media, design

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som projektledare: kultur, media, film, scen med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare: kultur, media, film, scen hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare fastighetsförvärv till Samhällsomvandlingen

Luossavaara-Kiirunavaara AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Kiruna.

2024-03-25

Mer info

Projektledare inom verksamhetsutveckling och förbättringsarbete

SAAB AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Arboga.

2024-04-12

Mer info

Engagerad Projektledare inom bygg och fasad till Sterner Stenhus Fasad

The We Select Company AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Huddinge.

2024-03-04

Mer info