Projektledare till ONE Nordic!

Publiceringsdatum: 2024-02-20

Vill du arbeta inom bygg och anläggning-branschen? Vill du ta steget att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Needo Recruitment West AB? Nu har du möjligheten. Om du vill arbeta heltid hos Needo Recruitment West AB, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Denna position är tillgänglig i Stockholm. Needo Recruitment West AB har just nu ett ledigt jobb som projektledare, bygg och anläggning. Sista ansökningsdagen till jobbet som projektledare, bygg och anläggning hos Needo Recruitment West AB är söndag den tredje mars 2024.


Jobbannons

Vill du vara en del av en samhällsviktig verksamhet som arbetar för att göra Stockholms gator säkra och trygga för stadens invånare genom att lysa upp staden? Har du erfarenhet av projektledning och drivs av att arbeta resultatinriktat? Då kan rollen som Projektledare inom belysning till ONE Nordic vara något för dig!
Om ONE Nordic
ONE Nordic bedriver en samhällsviktig verksamhet och arbetar i en bransch där belysningsinfrastruktur ständigt behöver byggas ut, underhållas och utvecklas. Nu söker de dig som har erfarenhet av att driva projekt och är van att följa uppsatta processer. Tillsammans arbetar ONE Nordic för att hålla Stockholm lysande och här har du möjlighet att påverka och skapa en trygg samt säker miljö för stadens alla invånare. ONE Nordic har en office-first policy med ett mycket trevligt kontor i Segeltorp.
ONE Nordic i Stockholm har arbetat med affärs- och organisationsutveckling de senaste åren och har en kraftig tillväxt med god lönsamhet och nu söker de ytterligare en projektledare för att fortsätta resan.
Om tjänsten som Projektledare
I rollen som Projektledare driver du dina egna projekt- och serviceavtal. Du leder, coachar och motiverar medarbetare som är involverade i dina projekt och säkerställer god planering av resurser för effektiva arbeten. Du ansvarar för tidsplan, ekonomi, arbetsmiljö och leverans. Utöver detta kommer du att hantera extern kommunikation med ett fåtal etablerade kunder för att få ett bra och långsiktigt samarbete samt en bra leverans. Du arbetar efter uppsatta rutiner och processer samt arbetar med uppföljningar av kvalitet, ekonomi samt arbetsmiljö.
Du rapporterar till avdelningschefen och ingår i den lokala ledningsgruppen. Som Projektledare har du ett övergripande ansvar för avdelningens gemensamma resultat.
Dina huvudsakliga arbetsuppgifter:

 • Självständigt driva dina egna projekt- och serviceavtal.
 • Ansvara för tidsplan, ekonomi, arbetsmiljö och leverans.
 • Leda, coacha och motivera medarbetare involverade i dina projekt.
 • Hantera extern kommunikation med kunder för att säkerställa goda långsiktiga samarbeten.

Om dig
För att lyckas i rollen som Projektledare ser vi att du har tidigare erfarenhet av projektledning inom t.ex. el, belysning, trafiksignaler eller närliggande tekniskt område. Vi ser även att du har goda kunskaper i att navigera i och tolka entreprenadsjuridik. Slutligen är det viktigt att du behärskar svenska flytande i tal och skrift. Det är även meriterande om du har en avslutad teknisk högskole- eller universitetsutbildning.
För att trivas i rollen ser vi att du stimuleras av problemlösning och uppskattar ett arbetsklimat med högt i tak. Du är prestigelös som person och drivs av att skapa goda samarbeten och uppnå höga resultat. Vidare är det viktigt att du har förmågan att självständigt planera, strukturera och följa upp ditt arbete och har god kommunikationsförmåga. Då avdelnings ambitioner är att uppnå sin fulla potential arbetar avdelningschefen aktivt med coaching och utveckling av medarbetarna.
Viktigt för tjänsten är:
 • Tidigare erfarenhet som Projektledare inom el, belysning, trafiksignaler eller närliggande tekniskt område.
 • Förmågan att självständigt planera, strukturera och följa upp ditt arbete.
 • Förmågan att navigera i och tolka entreprenadsjuridik.
 • Gärna har avslutad teknisk högskole- eller universitetsutbildning.
 • Är affärsmässig och drivs av förbättringar.
 • God kommunikativ förmåga.
 • Ambitioner att utvecklas.

Företagets erbjudande
Som anställd hos ONE Nordic erbjuds goda utvecklingsmöjligheter. De är även anslutna till kollektivavtal och erbjuder attraktiva förmåner som arbetstidsförkortning, friskvårdsbidrag, extra avsättning till tjänstepension och bidrag till medicin och tandvård samt möjlighet till förmånsbil.
Övrigt
Start: Enligt överenskommelse.
Omfattning: Heltid, 100%.
Placering: Stockholm, Segeltorp.
Lön: Enligt överenskommelse.
Låter rollen som Projektledare till ONE Nordic intressant? Vi tillämpar ett löpande urval så vänta därför inte med att skicka in din ansökan. I denna rekrytering lägger vi stor vikt vid personliga egenskaper. Vi på Needo ser fram emot din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNeedo Recruitment West AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5592183940
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Needo Recruitment West AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Needo Recruitment West AB skickar du in din ansökan senast 2024-03-03.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Erfaren projektledare till OneCo

QRIOS Minds AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2024-03-27

Mer info

Projektledare till implementering av ett nytt affärssystem

Adecco Sweden AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Tibro.

2024-03-27

Mer info

Teknisk projektledare med koll på automotive till teknikkonsultbolag

Jobnet AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Göteborg.

2024-04-11

Mer info