Business Analyst

Publiceringsdatum: 2024-02-07

Är du intresserad av att jobba inom data/it? Det är nu möjligt för dig att få jobb som projektledare, it hos Envoi AB. Envoi AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Stockholm är platsen där denna position är ledig. Envoi AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som projektledare, it. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Bli en del av Envoi AB genom att ansöka till jobbet som projektledare, it senast söndag den tjugoförsta juli 2024.


Jobbannons

Följ med på vår resa!

Vill du bli en del av ett sammansvetsat team som står inför en spännande tillväxtfas? Då kan vi på Envoi stolt presentera ditt nästa uppdrag!

Om Envoi AB

Vi ska inte säga för mycket, men vi har nog världens roligaste jobb. Envoi är ett konsultbolag där vi arbetar med spännande uppdrag i hela Sverige, och har sedan 2018 arbetat med att leda organisationer genom digital transformation.

Om jobbet

Vi söker just nu fler konsulter som vill vara med på vår resa framåt! Som IT konsult hos oss hjälper vi dig att utvecklas i din roll och hittar kunduppdrag som matchar din kompetens och intresse.

Du kommer att arbeta ute på uppdrag hos någon av våra kunder. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, där du blir anställd som konsult hos oss på Envoi.

Uppdragsbeskrivning

Vi söker en senior kravledare/kravanalytiker för att hjälpa oss med kravledningen i ett projekt som skall gå i mål vid årsskiftet av 2024. Detta är ett IT drivet projekt med fokus på integrationer inom ett regulatoriskt drivet affärsområde vilket skapar en komplex kravmassa att mappa upp och bearbeta.

Projektet kommer under våren att jobba med kravmassan kring det sista delprojektet/leveransen och där vi identifierat ett komplext förhållande mellan kraven och den tilltänkta lösningen som delvist bygger på en befintlig produkt som är föråldrad och underdokumenterad. Därför söker vi en senior kravledare/kravanalytiker som är driven, kan leda workshops, förstå och mappa samt detaljera kraven i Jira utifrån verksamhet och utvecklingskrav.

Önskade kompetenser/krav på konsulten:

Skall-krav

  • Erfaren kravanalytiker/kravledare
  • Grundläggande teknisk förståelse
  • Självgående (identifiera aktuella intressenter och sätta upp workshops)
  • Drivande (leda workshops och samordna mellan olika parter vid behov)

Bör-krav

  • Erfarenhet av API integrationer
  • Erfarenhet av Jira
  • Erfarenhet av Back-end system
  • Erfarenhet av olika kravtyper/källor

Intresserad?

Har du en bakgrund som möter kraven ovan? Välkommen med en ansökan! Urval och intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vad erbjuder vi?

Vi värnar om våra anställda och som medarbetare hos oss får du vara med på en spännande resa där du i din roll kommer att hjälpa organisationer i deras digitala transformation.

Med kunder i hela Stockholm inom systemutveckling och teknik får du får möjligheten att jobba i en bredd av branscher. Om du har en drivkraft att utvecklas och utmanas med stor flexibilitet, då är det en bra början att bli en del av vår Envoi teamet.

Som konsult hos oss på Envoi står ditt behov och din utveckling i fokus och självklart erbjuder vi alla våra medarbetare schyssta villkor, friskvårdsbidrag, kollektivavtal och de förutsättningar som behövs för att du ska utvecklas - både kompetens- och personlighetsmässigt.

Attraktiva anställningsvillkorVi på Envoi AB ger schyssta villkor, tjänstepension, lön-växling och försäkringar. Idag har vi kollektivavtal med Almega och Unionen.

Personlig utvecklingVi på Envoi vill att du som medarbetare ska utvecklas efter dina förutsättningar för att nå din fulla potential. Hos oss får du tillgång till både kompetens- och personlig utveckling på kort-och lång sikt.

Uppdrag utifrån ditt intresseSom konsult hos Envoi AB har du engagerade säljare som hittar uppdrag utifrån ditt intresse och din kompetens. Vi har kunder i hela Stockholm inom systemutveckling, test- och kravledning och It-projektledning. Hos oss får du möjligheten att jobba i ett flertal olika branscher.

FörmånHos oss får du generösa förmåner och friskvårdsbidrag, du väljer själv precis vad som passar dig via vår portal på Benify!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnEnvoi AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569845133
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Envoi AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Envoi AB skickar du in din ansökan senast 2024-07-21.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Business Developer - Market analyst and business case

Flower Infrastructure Technologies AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2024-03-28

Mer info

Business Analyst till Hallon IT

Hi3G Access AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2024-03-26

Mer info

Business Analyst

Envoi AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2024-03-01

Mer info