Resbar Projektledare

Publiceringsdatum: 2023-12-01

Letar du efter möjligheter att arbeta inom data/it? AFRY AB är på jakt efter en skicklig projektledare, it och du kan vara rätt person för jobbet. AFRY AB söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Stockholm är platsen där denna position är ledig. AFRY AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom projektledare, it. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Du har fortfarande tid att söka jobbet som projektledare, it hos AFRY AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är söndag den trettioförsta december 2023.


Jobbannons

Företagsbeskrivning

AFRY erbjuder tjänster inom teknik, design, digitalisering och rådgivning för att accelerera omställningen till ett mer hållbart samhälle.

Vi är 19 000 hängivna experter inom industri, energi- och infrastruktur, som skapar värde för kommande generationer. AFRY har en global räckvidd med djupa rötter i Norden.

Making Future

Jobbeskrivning

AFRY växer i takt med våra kunder och söker just nu en ambitiös ledare med erfarenhet och intresse av investeringsprojekt inom industrin. I strävan efter att skapa en säkrare och mer hållbar värld pågår just nu många stora investeringar i fabriker och produkter. Vill du arbeta hos ett företag där du ges chansen att bidra och vara med och leda dessa? Du kommer tillhöra en grupp som ständigt och aktivt arbetar med att bli bättre och ha roligare tillsammans. Ta chansen att bli en del av AFRY!

Project, Control & management består idag av projektledare med 0 till 25 års erfarenhet från ledande roller inom industrin och de flesta av oss är certifierade enligt PMI eller PRINCE2. Vi är alla är ingenjörer med genuint teknikintresse i grunden, men vår gemensamma drivkraft är viljan att utvecklas inom ledarskap och projektledning.

I din roll som konsult och Projektledare kommer du bli en del av en organisation som är specialiserade inom tekniska lösningar till industrin. Vi som stöttar rekryteringen är affärsområdet Project, Control & Management, som är specialiserade inom projektledning och arbetar med olika roller inom projektledning, projekt- och programstyrning samt projektkoordinering. Vår kompetens ligger främst inom produktion- och produktutveckling. I huvudsak sker uppdragen hos våra kunder alternativt i våra egna lokaler.

Vi ser just nu behov hos vår nära kund som levererar avancerade, tekniska lösningar inom försvar, flyg och säkerhet med fokus på utveckling, tillverkning och support för världsmarknaden.

Varför jobba med mig? – Rekryterande chef Linnéa ”Jag är en ledare som tycker om struktur, ambition och gemenskap. Jag drivs av utvecklande och spännande uppgifter med tydliga mål. Jag anser att teamwork utnyttjar individers olika styrkor och färdigheter, vilket leder till mer innovativa idéer och kreativa problemlösningar. Jag tror på att varje enskild individ har obegränsad potential så länge drivkraften finns. Att vara ett bra team som stöttar och hjälper varandra gör att arbetsplatsen känns roligare och mer trivsam.”

Kravspecifikation

Vi söker dig med minst 3-5 års arbetslivserfarenhet av projektledning inom industri, gärna från produktion eller produktutveckling. Du är ingenjör och det är meriterande om du har erfarenhet av projekt inom olika branscher, t.ex. fordon, försvar, papper & massa, energi eller liknande.

Som person är du noggrann och driven med stort tekniskt intresse. Du vill skapa framgångsrika team, drivs av att lösa utmaningar tillsammans med andra och du bidrar alltid med det där lilla extra. Din förmåga att kommunicera med många olika intressenter på ett professionellt och effektivt sätt är viktigt. Du som söker skall ha goda kunskaper i svenska och engelska, både i tal och i skrift.

För vissa av våra kunder är det obligatoriskt med säkerhetskontroll och drogtest, vilket du måste vara bekväm med.

Till den här rollen söker vi dig som är resbar och kan tänka dig konsultuppdrag som innehåller veckopendling.

Ytterligare information

Vi är ett stort globalt företag som erbjuder framtida intern karriärutveckling, som givetvis supporteras. Den individuella utvecklingen är central, och du kommer växa som person.

Våra kunder ligger i framkant när det gäller både teknisk utveckling och hållbarhet, så projekten du kommer bli en del av karaktäriseras av just de områdena. AFRY som företag har som målsättning att vara ledande inom hållbarhet och som projektledare hos oss kommer du vara starkt bidragande till en mer hållbar framtid.

Något av det vi erbjuder dig:

  • Fast lön och kollektivtal – Trygga komponenter som är en självklarhet för oss
  • Utfyllnad av lön vid föräldraledighet
  • Vidareutveckling i form av utbildningar och våra uppdrag samt genom att nätverka med våra duktiga konsulter
  • Club AFRY – Vår personalklubb med möjlighet till kultur och sportevenemang, bokklubb, stuguthyrning, skidresor m.m.

För frågor gällande tjänsten, kontakta Group Manager Linnéa Björkman linnea.bjorkman@afry.com

För frågor gällande rekryteringsprocessen, kontakta Rekryteringspartner Fanny Sjödell, fanny.sjodell@afry.com

Vi tar ej emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan, senast den 31 januari!

På AFRY driver vi förändring i allt vi gör. Vi anser att förändring sker när modiga idéer möts, när vi samarbetar, skapar innovation och omfamnar kreativa lösningar, det är så vi skapar framtiden. Vi söker konstant kvalificerade kandidater som vill ansluta sig till våra inkluderande team runt om i världen. Bli en del av oss och påskynda den gröna omställningen

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAFRY AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5561206474
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

AFRY AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos AFRY AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

IT-projektledare inom infrastruktur och drift

Quest Consulting Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2024-02-20

Mer info

Projektledare | Sundsvall | Experis

Experis AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Sundsvall.

2024-02-06

Mer info

Projektledare | Stockholm | Experis

Experis AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2024-02-06

Mer info