Projekledare till Cleantechbolag

Publiceringsdatum: 2023-12-01

Letar du efter möjligheter att arbeta inom bygg och anläggning? Letar du efter en chans att arbeta som projektledare, bygg och anläggning på Tech Recruitment i Södermanland AB? Nu är det möjligt. Vill du arbeta heltid hos Tech Recruitment i Södermanland AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Stockholm. Tech Recruitment i Södermanland AB söker efter fler duktiga individer som vill arbeta som projektledare, bygg och anläggning. De har just nu ett ledigt jobb som projektledare, bygg och anläggning som kan vara av intresse för dig. Sök jobbet som projektledare, bygg och anläggning hos Tech Recruitment i Södermanland AB och ta chansen att ta din karriär till nästa nivå. Ansök senast tisdag den nittonde december 2023.


Jobbannons

Flexibel projektledare till Cleantechbolag

Bakgrund

Clentechbolagen växer mycket snabbt. Vi får förfrågningar och  rekryteringsuppdrag från många företag inom sol,vind och batteri producenter. Då dessa branscher är nya och få kandidater med erfarenhet från Cleantechbolag så söker vi nu flexibla och handlingskraftiga  projektingenjörer som vill jobba inom Cleantech.

De företag vi samarbetar med finns i Stockholmsområdet och Mälardalen men även i andra regioner i Sverige.

Arbetsuppgifter

I rollen ingår att följa ett projekt från start till mål. Du ska vara handlingskraftig och vetgirig och inte vara rädd för att ta beslut. Du kommer att äga projekteringen av solcellsparker, vindparker och batteriproduktion beroende på vilket företag det gäller. Om du är duktig så kommer du att växa med bolaget. 

Kompetenser

Vi tror att projektingenjörer inom byggsektorn och industrin har förutsättningar att växa in i rollen särskilt om man har viss erfarenhet av el installationer.

Erfarenhet av AutoCad och Excel är krav

Svenska och Engelska i tal och skrift samt

Körkort och bil

Utmana dig och ta klivet in i en ny bransch.

Tech Recruitment är ett rekryteringsföretag och "Talent Aquisition Consultants" inom teknik verksamma i Stockholmsregionen och  Mälardalen. Vårt mål är att leverera de bästa tekniskt kompetenta medarbetarna till industrin. Vi har vår bas på KTH i Södertälje och arbetar med företag som bl. a. prioriterar integration och en hållbar produktion. Vi är medlemmar i Komptensföretagen och Almega.

välkommen med din ansökan.

 

 

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTech Recruitment i Södermanland AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569238867
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Tech Recruitment i Södermanland AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Tech Recruitment i Södermanland AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Systemspecialist till Zenita Security AB

Performiq AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2024-02-07

Mer info

Beredare inom lokalnät till Vinnergi!

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Örebro.

2024-01-31

Mer info

Projektledare till ONE Nordic!

Needo Recruitment West AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2024-02-20

Mer info