Kundinriktad projektledare till MarketDirection

Publiceringsdatum: 2023-11-29

Letar du efter ett jobb inom data/it? Ett spännande jobb som projektledare, it hos Academic Work Sweden AB väntar på dig - varför inte söka idag? Academic Work Sweden AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för 6 månader eller längre, ta en titt på denna jobbannons.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Stockholm då det är tjänsteorten. Företaget Academic Work Sweden AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som projektledare, it har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Har du vad som krävs för att arbeta som projektledare, it hos Academic Work Sweden AB? Ansök innan lördag den trettionde december 2023 och ta reda på det!


Jobbannons

Bli en del i vårt taggade team som Kundinriktad projektledare! Hos oss på MarketDirection blir du en del av ett stabilt och tryggt företag i en spännande utvecklingsfas. Du kommer att arbeta med kunddriven affärsutveckling för flera uppdragsgivare och projekt samtidigt. I nära samarbete med våra kundansvariga driver, kvalitetssäkrar och utvecklar du det löpande lojalitets-och förändringsarbetet som vi får i uppdrag att göra. Den metod vi använder för att driva arbetet på kallas för Net Promoter Score (NPS) metoden. Motiveras du av att skapa värdefulla kundupplevelser och att bygga starka kundrelationer? Passa på och bidra med dina färdigheter och häng med på en rolig och utvecklande resa tillsammans med oss!

OM TJÄNSTEN

Vi söker en driven operativ projektledare som kommer att jobba nära både våra kundansvariga och våra uppdragsgivare. Vi söker dig som har erfarenhet av projektledning inom undersökningar, inhämtning av kundfeedback och kunddriven affärsutveckling. Att jobba som Kundinriktad projektledare hos oss innebär att du är operativt ansvarig för projekt och ger stöd till våra kundansvariga och övriga medarbetare vid genomförande av olika typer av uppdrag. Det betyder att du är delaktig, följer upp och stämmer av med kundansvarig och uppdragsgivaren längs de olika projektens faser. Som projektledare erbjuds du en föränderlig och spännande roll på ett bolag med ett varmt och engagerat gäng kollegor. En roll som med tid kan utvecklas från projektledning till kundansvar.

Du blir en del i arbetet att efterleva vår mission – att skapa hållbara och starka kundrelationer samt glada och motiverade medarbetare åt våra uppdragsgivare. Ett oerhört inspirerande och roligt jobb.

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter

 • Vara aktiv och drivande stöttepelare i alla delar av ett NPS-program (det lojalitets- och förändringsarbete) som vi levererar.
 • Driva, kvalitetssäkra och vara delaktig i leveransen av ett undersökningsprojekts olika delar; från uppstartsmöte och framtagande av förslag på frågeunderlag till delaktighet i upprättande av resultatportal och underlag till resultatrapport.
 • Vara delaktig i workshops och på kundmöten.
 • Vara delaktig, stötta och utveckla våra uppdragsgivare i genomdrivandet av förändringar i syfte att stärka kundrelationer, leverera mer värdefulla kundupplevelser samt peppa och engagera deras medarbetare i arbetet.
 • Bygga upp och stärka relationen till uppdragsgivarna genom att lära känna uppdragsgivarna, förstå affären samt förstå hur organisationen ser ut och vilka utmaningar och förutsättningar de har.
 • Bidra till att utveckla såväl vår som våra uppdragsgivares affär.

VI SÖKER DIG SOM

 • Har erfarenhet och god kompetens av projektledning kopplad till utvecklingsprojekt med kundfokus.
 • Har erfarenhet och god kompetens av att jobba med undersökningar och kundfeedback av olika slag samt inom analys och rapportarbete.
 • Har stort driv och gärna jobbar såväl självständigt som i team.
 • Tycker om att hålla hög kvalitets- och servicenivå.
 • Har god affärsförståelse och helhetssyn.
 • Skriver och talar svenska samt engelska på en hög nivå då du kommer använda dig av båda språken dagligen i arbetet

Det är meriterande om du har

 • Jobbat med Net Promoter Score (NPS-metoden)
 • En akademisk bakgrund
 • Jobbat med kundupplevelse- och kundnöjdhetsarbete
 • Jobbat med projektledning inom internationella företag
 • Har erfarenhet från kartläggande och mätning av kundresor
 • Har erfarenhet av system inom CX och kundupplevelse

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Driven, nyfiken, social och initiativrik
 • Strukturerad och planerande
 • Noggrann och detaljinriktad
 • Ansvarstagande lagspelare
 • Prestigelös inför varierande arbetsuppgifter

Vi önskar att du i denna rekrytering skickar in ditt cv och ett personligt brev som beskriver dig och din ambition med att vara projektledare hos oss!

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas.

INFORMATION OM FÖRETAGET

MarkedDirection är Nordens ledande experter på NPS och helhetsleverantör av NPS-program samt specialister på undersökningar och att driva lönsam förändring med starkt kundfokus. Våra uppdragsgivare är i regel medelstora och stora verksamheter med internationell prägel - inom både B2B och B2C och med stor variation på branscher. Vi jobbar långsiktigt och nära våra uppdragsgivare och ser till att på ett både utmanande och ödmjukt sätt utveckla deras affär.

Vi startade verksamheten 2004. Under årens lopp har vi utfört över 130 NPS projekt och innan NPS fanns på tapeten jobbade vi med annan form av kunddriven affärsutveckling. Exempel på kunder som vi hjälpt genom åren är: Toyota Material Handling, Skanska, ASSA, AGA Linde, Enento, Barncancerfonden (pro bono), Academic Work, Manpower, Puustelli, C More, Memira, SCRO, Läkare Utan Gränser (pro bono), Unicef, Stokab, Golfstore, Marginalen Bank, Alstra Energi, Sitevision och många fler

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare sökes till Foxway!

Studentconsulting Sweden AB (Publ) söker en person till tjänsten som projektledare: kultur, media, film, scen i Solna.

2024-02-20

Mer info

Teknisk projektledare till expansiva Waya Finance Technology

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Göteborg.

2024-02-12

Mer info

Projektledare till Bravidas Project Management Organisation

Bravida Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Skellefteå.

2024-01-23

Mer info