Projektledare inom Lås & Beslag till Sectragon

Publiceringsdatum: 2023-11-29

Är du intresserad av att jobba inom data/it? Ett spännande jobb som projektledare, it hos Academic Work Sweden AB väntar på dig - varför inte söka idag? Academic Work Sweden AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst 6 månader eller längre. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Stockholm är platsen där denna position är ledig. Företaget Academic Work Sweden AB erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som projektledare, it har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Academic Work Sweden AB letar efter erfaren projektledare, it som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är fredag den tjugonionde december 2023.


Jobbannons

Genom en inspirerande, intressant och utmanande arbetsplats med kompromisslöst fokus på kvalitet är visionen att ha nöjda kunder och engagerade medarbetare. På Sectragon får du som Projektledare inom Lås & Beslag möjlighet att nyttja din värdefulla kompetens i spännande projekt i varierande miljöer, men också utvecklas tillsammans med ett starkt team om 26 personer. Stor vikt läggs på den personliga utvecklingen genom uppmuntran till eget ansvar och initiativtagande. Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Sectragon är en snabbväxande och modern säkerhetsleverantör som riktar in sig mot offentlig sektor och andra större bolag där höga krav ställs på kvalitet och kompetens. Erbjudandet består av skräddarsydda helhetslösningar inom säkerhetsteknik, bl.a. integrerade säkerhetssystem, lås, dörrautomatik, passersystem, brandlarm och CCTV. Sectragon AB är av SBSC certifierad anläggarfirma inom inbrottslarm larmklass 2, kamerabevakningssystem och brandlarm.

Du blir en del av ett sammansvetsat, kompetent team om 26 personer som utöver arbetet även gärna umgås och lär känna varandra. Sectragon är en del av den börsnoterade koncernen TCECUR, som är en utav de större koncernerna inom säkerhetsbranschen.

Du erbjuds

 • Stort engagemang och delaktighet i verksamheten där du får gehör för dina tankar och idéer och erbjuds en inspirerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter
 • Ett företag som aktivt arbetar för att ha friska, glada och välmående medarbetare som verkligen trivs på sin arbetsplats

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter

 • Planera, leda och upprätthålla projekt inom fastighetsutveckling samt mindre och större entreprenader
 • Hantering av inköp
 • Hantera diverse administrativa uppgifter, fakturering och resursplanering
 • Ha kontakt med beställare och leverera förstklassig service
 • Genomförande av projekt i en hög standard i alla led

VI SÖKER DIG SOM

 • Har tidigare erfarenhet från rollen som Projektledare, alternativt har en bakgrund som låssmed och är redo att ta nästa steg i karriären
 • Har kunskap om lås, beslag och dörrautomatik

Vi ser det som meriterande om du:

 • Har genomfört ett godkänt Gesällprov

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Här kan du läsa mer om Sectragons vision och strateiska mål.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-29.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare till Ledande Aktör inom Elnät!

Friday Väst AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Kungsbacka.

2024-02-12

Mer info

Projektledare inom R&D

AFRY AB söker en person till tjänsten som projektledare, reklam i Stockholm.

2024-01-26

Mer info

Framtida Projektledare inom Lokalnätsunderhåll till Projektledarprogrammet!

Vattenfall AB söker en person till tjänsten som projektledare, reklam i Örnsköldsvik.

2024-01-30

Mer info