Projektledare inom säkerhetssystem till Sectragon

Publiceringsdatum: 2023-11-29

Vill du arbeta inom data/it-branschen? Academic Work Sweden AB söker just nu efter en projektledare, it och du kan vara den de letar efter. Vill du arbeta heltid hos Academic Work Sweden AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst 6 månader eller längre.

Att bo i närheten av Stockholm kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Om du är intresserad av en karriär inom projektledare, it, ta en titt på den lediga tjänsten som Academic Work Sweden AB erbjuder för att se om det är en matchning. Academic Work Sweden AB letar efter erfaren projektledare, it som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är måndag den tjugonionde januari 2024.


Jobbannons

Genom en inspirerande, intressant och utmanande arbetsplats med kompromisslöst fokus på kvalitet är visionen att ha nöjda kunder och engagerade medarbetare. På Sectragon får du som Projektledare möjlighet att nyttja din värdefulla kompetens i spännande projekt i varierande miljöer, men också utvecklas tillsammans med ett starkt team om 26 personer. Stor vikt läggs på den personliga utvecklingen genom uppmuntran till eget ansvar och initiativtagande. Vi ser fram emot din ansökan!

OM TJÄNSTEN

Sectragon är en snabbväxande och modern säkerhetsleverantör som riktar in sig mot offentlig sektor och andra större bolag där höga krav ställs på kvalitet och kompetens. Erbjudandet består av skräddarsydda helhetslösningar inom säkerhetsteknik, bl.a. integrerade säkerhetssystem, lås, dörrautomatik, passersystem, brandlarm och CCTV. Sectragon AB är av SBSC certifierad anläggarfirma inom inbrottslarm larmklass 2, kamerabevakningssystem och brandlarm.

Du blir en del av ett sammansvetsat, kompetent team om 26 personer som utöver arbetet även gärna umgås och lär känna varandra. Sectragon är en del av den börsnoterade koncernen TCECUR, som är en utav de större koncernerna inom säkerhetsbranschen.

Som projektledare inom säkerhetssystem hos Sectragon jobbar du med både projekt som innefattar integrerade säkerhetssystem men även renodlade passersystem, i nära samarbete med Sectragons kunder, som återfinns inom segmenten offentlig sektor, fastighetsutveckling och logistik.

Du erbjuds

 • Stort engagemang och delaktighet i verksamheten där du får gehör för dina tankar och idéer och erbjuds en inspirerande arbetsmiljö med stora utvecklingsmöjligheter
 • Ett företag som aktivt arbetar för att ha friska, glada och välmående medarbetare som verkligen trivs på sin arbetsplats

ARBETSUPPGIFTER

Arbetsuppgifter

 • Ansvarar för kalkylering, framtagande av systemlösningar, offerter och genomförande av projekt.
 • Ha kontakt med beställare och leverera förstklassig service
 • Hantera diverse administrativa uppgifter, fakturering och resursplanering
 • Genomförande av projekt i en hög standard i alla led
 • Hantera inköp

VI SÖKER DIG SOM

 • Har tidigare erfarenhet från rollen som Projektledare inom säkerhetssystem alternativt närliggande branscherfarenhet, du kan även ha arbetat som Säkerhets-/installationstekniker och är redo för att ta nästa steg i karriären
 • Har erfarenhet av att projektera säkerhetssystem
 • Har erfarenhet från säkerhetsbranschen

Det är meriterande om du har

 • Systemkunskap/certifikat i RCO/RCARD/M5 MEGA
 • Certifikat Behörig ingenjör inbrottslarm enl. SSF 1016
 • Kunskaper inom ett eller flera av följande system: ARX, Omnis, ACT & SPC

För att lyckas i rollen har du följande personliga egenskaper:

 • Strukturerad
 • Självutvecklande
 • Problemlösande
 • Kvalitetsmedveten

Vår rekryteringsprocess

Denna rekryteringsprocess hanteras av Academic Work och vår kunds önskemål är att alla frågor rörande tjänsten skickas till Academic Work.

Vi tillämpar löpande urval och annonsen kan därmed komma att tas ned innan sista ansökningsdag om det är så att vi har gått vidare till urvals- och intervjufas. Rekryteringsprocessen innehåller två urvalstest: ett personlighetstest och ett test i kognitiv förmåga. Testerna är ett verktyg för att kunna hitta den kandidat med högst potential för tjänsten samt främja jämlikhet, mångfald och en rättvis rekryteringsprocess.

INFORMATION OM FÖRETAGET

Här kan du läsa mer om Sectragons vision och strateiska mål.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcademic Work Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5565595450
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Academic Work Sweden AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Academic Work Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2024-01-29.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare till Ledande Aktör inom Elnät!

Friday Väst AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Kungsbacka.

2024-02-12

Mer info

Projektledare inom IT till Svenska kyrkan

Academic Work Sweden AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Uppsala.

2024-02-14

Mer info

Senior projektledare inom produktutveckling till Lund

Svep Design Center AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Lund.

2024-02-19

Mer info