Projektledare till Stockholm

Publiceringsdatum: 2023-11-28

Söker du efter ett jobb inom bygg och anläggning-sektorn? Det är nu möjligt för dig att få jobb som projektledare, bygg och anläggning hos Victoriahem AB. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Victoriahem AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Stockholm som är tjänsteorten. Om du letar efter en spännande karriär inom projektledare, bygg och anläggning-branschen, har Victoriahem AB just nu ett ledigt jobb som kan vara av intresse. Söker du efter en spännande karriär som projektledare, bygg och anläggning? Sök jobbet hos Victoriahem AB senast torsdag den sextonde maj 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Victoriahem är ett fastighetsbolag där både hyresgäster och personal trivs! Att vi har kommit så här långt är tack vare alla drivna, engagerade och kunniga medarbetare. Vår arbetsmetod är frihet under ansvar, tillsammans med en prestigelös anda som gör att vi vågar tänka nytt och prova nya idéer. Vi tar idag hand om över 40 000 familjers hem och vi fortsätter växa. Nu hoppas vi att även du vill vara med på vår resa!

Nu söker vi en projektledare som med ett stort engagemang och driv vill vara med och förädla Victoriahems bostadsbestånd. Sitter du idag på en roll som byggprojektledare eller platschef och vill ha en ny utmaning i ett bolag som hela tiden vill utvecklas? Då kan det vara dig vi söker!

Om tjänsten

I rollen som projektledare ingår du i en projektgrupp och kommer företrädesvis arbeta med renoverings-, ombyggnads och energiprojekt i Stockholm. Du utgår från något av våra Stockholmskontor men resor inom hela området förekommer i tjänsten.

Dina ansvarsområden består bland annat av:

 • Ta fram förfrågningsunderlag och ansvara för upphandling av entreprenörer
 • Driva renoverings- och energiprojekt mot överenskommen kvalitet, ekonomi och tid.
 • Projektbudgetansvar
 • Kvalitetssäkring
 • Stöd och bollplank åt förvaltningen vid exempelvis byggrelaterade frågor

Kvalifikationer

Vi ser gärna att du har en teknisk högskoleexamen eller bygg/teknikerfarenhet förvärvad på annat sätt. Önskvärt är att du har erfarenhet av liknande arbetsuppgifter sedan tidigare. Du kan med fördel komma från entreprenadsidan där du haft roll som platschef på en väletablerad byggentreprenör.

Som person har du ett naturligt och självklart engagemang i ditt arbete. Du är drivande, positiv och har mycket god samarbetsförmåga. Vidare tar du ansvar, gillar utmaningar och har ett affärsmässigt tänk och driv. I rollen kommer du arbeta med flera parallella projekt samtidigt vilket förutsätter att du är ordningsam och arbetar efter en god struktur.

För att vara aktuell för tjänsten ska även nedan krav vara uppfyllda:

 • 4-5 års erfarenhet från en motsvarande roll inom byggprojektledning eller platschef från väletablerad byggentreprenör
 • Erfarenhet från att ha drivit ca 15 projekt per år med totalvolym om 30-70 msek
 • Goda kunskaper i Officepaketet, i synnerhet Excel
 • Förmåga att uttrycka dig väl i svenska och engelska i både tal och skrift
 • B-körkort

Vi kommer lägga stor vikt vid personliga egenskaper och samsyn med företagets värdegrund i denna rekrytering.

Vi erbjuder

Victoriahem är ett bolag med korta beslutsvägar där frihet under ansvar gäller. Du kommer att få en självständig roll där du kan bidra med din kompetens och ambition till bolaget. Vi kommer utmana och stötta dig i din utveckling. Vi är ett ungt bolag med stora tillväxtplaner, vi utvecklas dagligen som individer och som bolag. Vår företagskultur kännetecknas av närheten till kunderna och ett obyråkratiskt förhållningssätt till det dagliga arbetet. Bolaget strävar efter att ha ett öppet arbetsklimat och en nära dialog på alla nivåer i organisationen.

Övrig information

 • Start: Enligt ök
 • Plats: Stockholm
 • Omfattning: Heltid
 • Bakgrundskontroll är en del av rekryteringsprocessen

Ansökan

Vi kommer löpande att läsa ansökningarna, så sök gärna så snart som möjligt. Du söker via vår Karriärsida. Om du har frågor kring tjänsten är du välkommen att kontakta Avdelningschef Marc Karlsson på e-post marc.karlsson@victoriahem.se.

Varmt välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnVictoriahem AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566950738
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Victoriahem AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Victoriahem AB skickar du in din ansökan senast 2024-05-16.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare IT till vårt Stockholmskontor

Frontwalker Group AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2024-02-22

Mer info

Projektledare till Micasa Fastigheter

Micasa Fastigheter i Stockholm AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2024-02-09

Mer info

Uppdragsledare samhällsbyggnad till Stockholm/Region Öst

SYSTRA AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2024-02-09

Mer info