Projektledare sökes till Partnersense - Stockholm

Publiceringsdatum: 2023-11-28

Letar du efter ett jobb inom data/it? Det är nu möjligt för dig att få jobb som projektledare, it hos Perido AB. Sök nu om du är intresserad av att arbeta heltid hos Perido AB under tills vidare. De letar just nu efter nya medarbetare.

Stockholm är platsen där detta jobb har sin tjänsteort. Perido AB har just nu ett ledigt jobb som projektledare, it. Du har fortfarande tid att söka jobbet som projektledare, it hos Perido AB om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är torsdag den tjugoåttonde december 2023.


Jobbannons

Har du minst två års erfarenhet av att leda team och driva tekniska projekt? Partnersense söker en driven kollega som delar deras övertygelse om att teknik och affär måste gå hand i hand, och som är redo att utmana sig själva och lära sig nya saker. Är det dig de söker efter?

Om tjänsten

Vi på Perido söker nu en projektledare till vår kund Partnersense. Partnersense bygger nästa generations e-handelslösningar och strävar efter att leverera tekniska lösningar och samtidigt förstå affärsbehov och se till att deras kunder når sina mål. De söker nu efter en medarbetare som delar deras passion och är redo att vara en del av nästa steg inom e-handelslösningar. I denna tjänst är det möjligt att utgå från deras kontor antingen i Stockholm eller Göteborg.

För Partnersense står en trivsam arbetsmiljö, livsbalans och välmående hos sina medarbetare i fokus. De strävar efter att skapa en atmosfär där arbetsglädje och hälsa går hand i hand. Därför får du tillgång till flexibel arbetstid, friskvårdsbidrag och en försäkring med pensionsavsättning. De ser till att ha roligt under arbetstid och skapar tillsammans en god stämning och gemenskap. Även utanför arbetstid sker roliga aktiviteter såsom AW och events!

Dina arbetsuppgifter

I rollen som projektledare kommer du att arbeta med projektledning av nya e-handelsprojekt, projektledning vid implementation eller integration av partners system såväl som till kunders befintliga system, samt löpande vidareutvecklings- och supportarbete mot Partnersense kunder. Som projektledare har många olika ansvarsområden och många bollar i luften samtidigt.

Ansvar i rollen som projektledare

 • Hålla ihop projekt, kommunicera med olika intressenter samt leda medverkande resurser
 • Ansvara för hela projekt, från förstudie till genomförande och uppföljning
 • Ha ansvar för budget och kostnadsstyrning
 • Administrera ärendehanteringssystemet (Jira) och löpande hantera, planera, prioritera och fördela inkommande arbete till rätt resurser i teamet
 • Ansvara för rapportering och statusuppföljning av arbetet mot kunder
 • Kunna bistå med supportärenden
 • Ta fram underlag för fakturering
 • Delta i offertarbete och referensbeskrivningar

Dina egenskaper

För att trivas i rollen är du van att leda och arbeta i team. Du är självsäker i din roll och delar gärna med dig av din kunskap för att stötta dina kollegor. Vidare är du van vid att skapa och underhålla starka relationer med kunder och har lätt för att anpassa din kommunikation efter situation och kund. Avslutningsvis är planering, dokumentation och uppföljning rutiner som du behärskar och ser som viktiga delar av ditt arbete.

Om du identifierar dig med dessa egenskaper och är redo att ta nästa steg i din karriär, ser vi fram emot att läsa din ansökan!

Kvalifikationer

 • Minst två års erfarenhet av att leda team och driva tekniska projekt
 • Kunskap av agila metoder
 • Konsulterfarenhet
 • Kunskap om riskanalys, kravanalys och kravhantering
 • Kunskap om test och kvalitetssäkring
 • Kommunikativ i tal och skrift

Omfattning och tillträde

Heltid, anställning direkt hos Partnersense AB. Start så snart som möjligt.

Ansökan

Ansökan görs via vår hemsida perido.se. Klicka på knappen ansök i annonsen för aktuell tjänst och fyll i dina uppgifter samt bifoga CV. Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan så snart som möjligt då urval sker löpande. Notera att viss information gällande uppdraget och/eller kundföretaget medvetet kan ha utlämnats från annonsen, först vid kontakt med ansvarig rekryterare får du all information du behöver.

Ansvarig rekryterare för denna tjänst är Charlotte Crowley, du når henne via charlotte.crowley@peido.se. Om du har frågor eller funderingar så är du välkommen att kontakta oss på fraga@perido.se så svarar någon av våra rekryteringskommunikatörer dig. Ange alltid tjänstens referensnummer 34265 i ämnesraden.

Om Perido

Varför heter vi Perido? Det kommer från det latinska ordet Peridoneus som betyder ”väl matchad”. Att matcha vår konsults kompetens och karriärinriktning med våra kunders behov är det vi är allra bäst på! Perido är ett konsult- och rekryteringsföretag inom tjänstemannasektorn som hjälper dig till nästa steg i yrkeslivet och vår vision är att alla ska trivas och vara engagerade på jobbet. Vi har vuxit stadigt sedan starten 2003 och har över 1300 medarbetare över hela landet, varav ett femtiotal arbetar på våra kontor i Stockholm och Göteborg. Som konsult hos oss blir du en viktig del av vår organisation och du växer tillsammans med oss genom att förstärka med din kompetens ute i våra kunders organisationer. Läs mer om oss på Perido: https://perido.se/om-oss/.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPerido AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5566396387
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Perido AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Perido AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare IT till vårt Stockholmskontor

Frontwalker Group AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2024-02-22

Mer info

IT-Projektledare till Svensk Exportkredit

Tng Group AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2024-02-15

Mer info

IT-Projektledare Stockholm

Talent Bureau Sweden AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2024-01-29

Mer info