Erfaren Scrum Master

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Har du övervägt att arbeta inom data/it-branschen? Vill du ta steget att arbeta som projektledare, it hos Quest Consulting Sverige AB? Nu har du möjligheten. Vill du arbeta heltid hos Quest Consulting Sverige AB? Just nu letar de efter någon som vill ha en tjänst tills vidare.

Att bo i närheten av Stockholm kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Quest Consulting Sverige AB har just nu ett ledigt jobb som projektledare, it. Quest Consulting Sverige AB letar efter erfaren projektledare, it som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är fredag den åttonde december 2023.


Jobbannons

Vi söker en Scrum Master med några års erfarenhet av uppdrag inom både privat och offentlig sektor till ett långt uppdrag hos vår kund i Stockholm.

Uppdraget som Scrum Master innefattar att möjliggöra och bidra till kundens uppdrag och mål genom att stödja, coacha och utbilda teammedlemmar och intressenter för effektivt flöde och leveransförmåga, att säkerställa och möjliggöra att agila värderingar, principer och metodstöd förstås, praktiseras och förbättras på teamnivå.

Det innefattar även att hantera och optimera flödet av värde på team nivå med hjälp av olika verktyg som utgår från agila principer, att ta fram och följa upp relevanta mätetal på team nivå samt att bidra med kompetenshöjande aktiviteter för Scrum Masters i verktyg, mindset och metodik kopplat mot Agila principer.

Du är en senior Scrum Master med några års erfarenhet av uppdrag med en tydlig ledarroll. Du har tidigare erfarenhet av arbete från större organisation och tvärfunktionella team. Du kanske har varit ledare med personalansvar där du har arbetat agilt? Du behöver även kunna svenska och engelska i tal och skrift. 

Din ansökan

Låter rollen intressant och passande? Ansök i så fall omgående för vi intervjuar löpande och rollen kan tillsättas innan sista ansökningsdatum.

Vi kan enbart ta emot och bearbeta din ansökan genom att du registrerar ditt CV i vår portal. Med avseende på GDPR kan vi ej ta emot ansökningar via e-post. Varmt välkommen med din ansökan! Uppdraget är en del av Quest Consulting personaluthyrning. Du kommer att vara anställd av Quest Consulting och arbeta som konsult hos vår kund.

Om oss

Quest Consulting är ett auktoriserat konsultbolag med kollektivavtal, försäkringar, friskvård och tjänstepension. Vi är specialiserade inom IT, Teknik, HR, Administration och Ekonomi. Vår målsättning är att vara din personliga samarbetspartner och just därför är det så viktigt för oss att arbeta efter våra kärnvärden där våra ledord är att vara Personliga, Nyskapande och Professionella.  

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnQuest Consulting Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569456659
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Quest Consulting Sverige AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Quest Consulting Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-08.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

T-Formad Scrum master med erfarenhet av att driva testautomation

Arbetsförmedlingen söker en person till tjänsten som projektledare, it i Solna.

2023-11-14

Mer info

SCRUM master/Change & Release manager till Presto

Wise IT AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2023-10-20

Mer info

Projektledare/Scrum Master IT

Knowit AB (Publ) söker en person till tjänsten som projektledare, it i Karlstad.

2023-11-29

Mer info