Lokalplanerare

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Är du på jakt efter en karriär inom bygg och anläggning? Positionen som projektledare, bygg och anläggning hos Säkerhetspolisen är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Om du vill arbeta heltid hos Säkerhetspolisen, har de just nu en tjänst tills vidare som kan passa dig.

Om du redan bor i närheten av Stockholm, är det här din chans att söka ett spännande jobb Säkerhetspolisen har just nu ett ledigt jobb som projektledare, bygg och anläggning. Sista ansökningsdagen till jobbet som projektledare, bygg och anläggning hos Säkerhetspolisen är söndag den tredje december 2023.


Jobbannons

Har du kunskap och erfarenhet av arbete med lokal- och arbetsplatsfrågor? Vill du vara en del av en mångfacetterad verksamhet där tillit, gemenskap och professionalism värderas högt? Nu söker vi dig som vill arbeta med samordning av Säkerhetspolisens lokalbehov. Sök ett arbete där du är med och gör skillnad.

Tillsammans skyddar vi Sverige.

Så här arbetar vi på Säkerhetspolisen

Ditt och dina kollegors uppdrag är att tillsammans skydda Sverige, vår demokrati och våra fri- och rättigheter. Dina kollegor är specialister, sakkunniga och samhällsintresserade. De vet att saker inte alltid är som de ser ut att vara vid första anblick. Därför söker vi kollegor som bidrar med kompletterande perspektiv, kunskaper och erfarenheter som sammantaget gör oss bättre.

Det finns många olika yrken och kompetenser hos oss. Du kommer samverka med och lära mycket av andra. Du kommer också kunna arbeta och utvecklas självständigt. Både lagarbete och djup specialisering behövs för att förstå och hantera våra komplexa uppdrag. Det är Säkerhetspolisens ansvar att det som inte får hända, inte heller händer. Oavsett arbetsuppgift är du med och bidrar till Sveriges säkerhet.

Det här är ditt uppdrag

Som lokalplanerare arbetar du tillsammans med kollegor inom fastighetsgruppen med myndighetens lokalbehov och arbetsplatsfrågor. Du fungerar också som projektledare för lokalbehovsanpassningar och säkerställer samordning och planering av interna flyttar.

I arbetet har du fokus på att identifiera, utreda och analysera lokalbehov. Utifrån givna förutsättningar arbetar du för ett optimerat utnyttjande av lokalerna. Du är påläst och håller dig uppdaterad kring lagar, regelverk och styrdokument inom ditt kompetensområde och genom omvärldsbevakning ser du till att myndighetens lokaler utvecklas ändamålsenligt och i takt med tiden.

Du har ett visst erfarenhetsutbyte med samverkande myndigheter och deltar i aktuella fastighetsforum och beredningsgrupper.

Din placering är på huvudkontoret i Solna, men resor inom Sverige förekommer, i begränsad omfattning.

De här kvalifikationerna söker vi hos dig

Du har följande kompetens:

  • Svenskt medborgarskap
  • Utbildning inom Facility Management alternativt motsvarande kompetens som är relevant för uppdraget
  • Minst flerårig erfarenhet av arbete med lokal- och arbetsplatsfrågor
  • Erfarenhet av utvecklings- och förändringsarbete
  • God förmåga att planera och arbeta strukturerat
  • Goda IT-kunskaper ur ett användarperspektiv
  • God förmåga att kommunicera på svenska och engelska i tal och skrift
  • B-körkort

Du som söker kan också ha kompetens som tillför bredd och kompletterande perspektiv. Kan du bidra med något eller flera av följande är det meriterande:

  • Erfarenhet av arbete inom säkerhetskänslig eller statlig verksamhet
  • Erfarenhet av LOU

Det här är kollegan vi söker

Du har ett högt säkerhetsmedvetande och trivs i en roll där du självständigt driver ditt arbete framåt inom givna ramar. Du har en strategisk blick, är professionell och ser det egna arbetet i ett större sammanhang där helheten kommer först.

I din roll har du mycket kontakt med andra, både inom och utanför myndigheten. Det är viktigt att du har lätt för att kommunicera, samarbetar på ett lyhört sätt och motiveras av att skapa professionella och förtroendefulla relationer där uppdragsgivare och service står i fokus.

Som person är du analytisk, arbetar strukturerat och har förmåga att prioritera rätt frågor. Du behöver också ha ett högt säkerhetsmedvetande.

Anställningsvillkor och förmåner

Det här är en tillsvidareanställning som inleds med sex månaders provanställning. Vi tillämpar individuell lönesättning.

Vi premierar hälsa och strävar efter balans mellan arbete och privatliv. Hos oss utövar du friskvård på din arbetstid och vi erbjuder både individuell träning och gruppträning i egna träningslokaler på vårt huvudkontor i Solna.

Som anställd vid en statlig myndighet har du fler semesterdagar än på många andra arbetsplatser. Det är din ålder som avgör hur många semesterdagar du har. Till och med det år du fyller 29 har du 28 dagar semester per år. Från och med det år du fyller 30 har du 31 dagar semester och från och med det år du fyller 40 har du 35 dagar semester.

Du får statlig tjänstepension PA 16. Utöver det har Säkerhetspolisen ett lokalt avtal med en extra pension för våra anställda. Om du ska vara föräldraledig får du en extra föräldralön som innebär omkring 90 procent av din lön. I anställningsavtalet ingår även extra försäkring som ger ekonomiskt skydd för make, maka, registrerad partner, sambo och barn.

Svenskt medborgarskap är ett krav, då anställning vid Säkerhetspolisen innebär placering i säkerhetsklass. För anställning krävs godkänt resultat i säkerhetsprövningen med registerkontroll, som genomförs i enlighet med säkerhetsskyddslagen.

Vi ställer höga krav på säkerhets- och sekretessmedvetande. Med anställning följer en skyldighet att krigsplaceras.

Så tar du kontakt med oss

Du är välkommen att ringa rekryterande chef, tfn 010-568 94 50. För information om rekryteringsprocessen, kontakta HR-enheten, tfn 010-568 70 06.

Fackliga företrädare: Polisförbundet, tfn 010-568 70 03, SACO, tfn 010-568 70 04 och ST, tfn 010-568 70 02.

Så ansöker du

Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald kan tillföra verksamheten. Ansökan sker via vår hemsida www.sakerhetspolisen.se.

Ansökan ska ha kommit in senast 2023-12-03.

Urval och intervjuer sker löpande.

Övrig information

Du bör inte berätta att du sökt tjänst hos Säkerhetspolisen för andra personer än dina närmast berörda. Det beror på att vi har tjänster som omfattas av sekretess.

I våra rekryteringar använder vi arbetspsykologiska tester.

Vi har redan gjort våra val av annonskanaler. Vi undanber oss därför samtal från rekryteringsföretag och annonsförsäljare.

Öppen för alla Vi fokuserar på din kompetens, inte dina övriga förutsättningar. Vi är öppna för att anpassa rollen eller arbetsplatsen efter dina behov.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSäkerhetspolisen
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2021006594
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Säkerhetspolisen söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Säkerhetspolisen skickar du in din ansökan senast 2023-12-03.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektledare Ventilation till Inlandsluft i Umeå

Inlands Luft AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Umeå.

2023-11-23

Mer info

Tech Lead - Embedded Systems

Knightec AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Örnsköldsvik.

2023-11-23

Mer info

Projektledare till CA consultadministration

Prowork Göteborg AB söker två personer till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Göteborg.

2023-11-23

Mer info