Teknisk Projektledare

Publiceringsdatum: 2022-05-25

På Acely jobbar nyfikna och ambitiösa konsulter som tillsammans skapar framtidens digitala och hållbara produkter och tjänster. Ambitionsnivån och viljan att göra skillnad är hög, både hos våra kunder och samhället i stort. Därför vill vi arbeta med dig som vill vara med och utveckla våra relationer och affärer.  

Vem är du som konsult på Acely?  Allt vi gör bottnar i ett starkt personligt engagemang, där våra kunder och konsulter utgör kärnan. Därför fokuserar vi såklart mycket på vem du är, vad du gjort och vad du vill göra.  

Du kommer i rollen som teknisk projektledare vara involverad i projekt från start till avslut vilket gör att du behöver använda hela din kompetens, både tekniskt och kommunikativt för att säkerställa att projektet slutförs enligt plan. Du arbetar enligt tidplan och budget och äger målbilden. Det du har med dig sedan innan är sannolikt starka ledaregenskaper. Dessutom har du förmågan att snabbt sätta dig in i nya saker samtidigt som du är duktig på att prioritera om och prioritera rätt. Du har:

  • God förståelse gällande kravställning från verksamheten
  • Vana och god förmåga att hantera och kommunicera med olika intressenter
  • Erfarenhet av projektledning inom IT-projekt
  • Erfarenhet av agila projektmetodiker

Har du andra erfarenheter du vill dela med dig av? Berätta gärna det för oss! Vi vill ge dig verktygen och förutsättningarna att förverkliga den utveckling du önskar. Du kommer att tillhöra en grupp människor som bryr sig om varandra och vi är intresserade att höra mer om vad ditt nästa steg i karriären är. Varför Acely?  Vi har under åren – det senaste decenniet faktiskt – hjälpt våra kunder och konsulter att fortsätta utveckla framtidens teknologi tillsammans. Vi är ett framgångsrikt och engagerat konsultföretag specialiserade på roller inom IT. Vi arbetar med seniora konsulter, där kompetens, kvalitet och människa står i centrum. 

Vi tycker det är viktigt att ha roligt på jobbet och att vara konsult hos oss ska vara just det – roligt! Därför har vi naturligtvis gemensamma aktiviteter där vi samlas och får ta utbyte av varandras expertis. Vill du ta en dag och arbeta på vår soldränkta takterrass efter ett utmanande tennispass? Då gör vi det tillsammans på kontoret invid Östermalms IP och Tennisstadion. 

Vill du bli en del av Acely?  Då tycker vi att du ska höra av dig, för hos oss tar du plats i en utvecklingsresa där du blir en viktig del i vårt vinnande lag! Vi vill gärna höra mer om hur du vill att din framtid ska utformas.    Kontakt:  Sofia Lundgren, sofia.lundgren@acely.se  Christoffer Sjöström, christoffer.sjostrom@acely.se  

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAcely AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5569079816
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Acely AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Stockholm. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Acely AB skickar du in din ansökan senast 2022-07-22.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Teknisk projektledare inom siter och noder till Stokab

Talangjägarna Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2022-06-09

Mer info

Teknisk projektledare till Merkle, ledande inom CXM! – Stockholm/Göteborg

Perido AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2022-06-10

Mer info

Projektledare/Teknisk Projektledare/Junior Projektledare

Adecco Sweden AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Malmö.

2022-06-28

Mer info