Projektledare

Publiceringsdatum: 2023-11-30

Är du intresserad av att jobba inom data/it? Vill du ta steget att arbeta som projektledare, it hos Försvarets Materielverk? Nu har du möjligheten. Försvarets Materielverk söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Skövde är platsen där denna position är ledig. Företaget Försvarets Materielverk erbjuder just nu spännande karriärmöjligheter. Om du vill jobba som projektledare, it har de nu ett ledigt jobb - kolla in annonsen för att se om du har rätt erfarenhet. Du har fortfarande tid att söka jobbet som projektledare, it hos Försvarets Materielverk om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är fredag den femtonde december 2023.


Jobbannons

Är du projektledare och har erfarenhet eller intresse av att arbeta inom försvarssektorn? Är du en person som sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem samt har en förmåga att planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt?

Vill du arbeta i kvalificerade projekt med syfte att bidra till att göra Sverige och världen säkrare? Då kan du vara den vi söker.

Arbetsuppgifter

Som projektledare planerar, leder, utvecklar och följer du upp arbete som utförs i projektteam. Du kommer även att planera och genomföra större materielprojekt och anskaffningar kopplat till enhetens behov av provsystem och anläggningar. I din roll har du även ansvar för att milstolpar uppnås enligt tidplan, inom budget och med överenskommen kvalitet. Att skapa och behålla goda relationer med interna, externa uppdragsgivare samt leverantörer är också en viktig del i arbetet. Du ansvarar även för ekonomi och upphandlingar i projektet.

Rollen innebär även att du analyserar, utvärderar och avrapporterar projekthandlingar samt ger förslag till beslut. Du utarbetar projekthandlingar och rapporterar till produktionsansvarig chef. Du ansvara också för kommunikation med intressenter och kontakt med leverantörer. 

Tjänsten är placerad i Karslborg. 

Vi söker dig som

Du är utbildad civil – eller högskoleingenjör, systemvetare eller för området annan relevant utbildning. Du har genomgått  projektledarutbildning eller har motsvarande kunskap inhämtad på annat sätt.

Du har erfarenhet av att leda projekt samt att arbeta inom mätteknik och tekniskt systemarbete. I projektledarrollen har du många samarbetspartners, vilket gör att du behöver mycket goda kunskaper i svenska och goda kunskaper engelska i både tal och skrift. Du behöver även ha goda kunskaper i Officepaketet.

Det är en fördel om du även har erfarenhet av offentlig upphandling samt erfarenhet av projektplaneringsverktyg som MS Project eller motsvarande. 

Du behöver göra resor och tjänstgöra på annan ort, vilket gör att du behöver B-körkort.

Du sätter upp höga mål för dig själv och arbetar hårt för att uppnå dem. Som person planerar, organiserar och prioriterar du arbetet på ett effektivt sätt. Du arbetar bra med andra samt leder, motiverar och förser dem med de befogenheter som krävs för att effektivt nå gemensamma mål. Vi vill även att du arbetar bra med komplexa frågor och har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du förstår och tillämpar affärsmässiga principer. 

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. 

Om T&E

Test och Evaluering är FMV:s testverksamhet. Vi arbetar med verifiering och validering för att FMV ska kunna leverera rätt materiel till ett starkare försvar.

T&E Mark

Provplatsen i Karlsborg/Skövde har som sin främsta uppgift att genomföra olika typer av avancerad provningsverksamhet för markstridsförbandens behov.

FMV – Försvarets materielverk

På FMV är du med och bidrar till att göra Sverige och världen säkrare. Vi upphandlar, utvecklar och levererar materiel och tjänster till det svenska försvaret. I vår vision ”Rätt materiel för ett starkare försvar” ryms vårt arbete och våra leveranser till Försvarsmakten av allt från helikoptrar, ubåtar, stridsflygplan och snörade kängor till kompasser, radarstationer, pansarterrängbilar och kuddar. Bredden i vårt uppdrag ger dig möjligheten att jobba med spännande innehåll, människor och projekt.

På FMV jobbar vi aktivt utifrån utvecklande medarbetarskap, som är en modell för att utveckla samarbete, främja ansvarstagande och skapa engagemang för att ta tillvara på den initiativförmåga som vi alla besitter. Vi sätter värde på ömsesidigt förtroende och på ett hållbart arbetsliv. Därför erbjuder vi alla våra anställda ett brett utbud av utbildningar, kompetensutveckling och träning.

Vill du vara med och utveckla framtidens försvar?

Sök tjänsten via FMV:s webbplats. Vi vill ha dina ansökningshandlingar på svenska. Våra fackliga företrädare är SACO Stefan Hållander, OFR/S Ove Hellgren, OFR/O Arne Molander och och SEKO Peter Andersson. Alla nås på telefon 08-782 4000 (FMV Växel).

#LI-Onsite

Film om T&E

Vid frågor ber vi dig kontakta Michael Ledenius på telefon 070-266 54 02.

Sista ansökningsdag är 2023-12-15.

Välkommen med din ansökan. 

FMV finns för landet, i många delar av landet. Som medarbetare hos oss får du både en trygg och utmanande anställning och ett stort eget ansvar. För att jobba hos oss behöver du vara svensk medborgare och genomgå en säkerhetsprövning, i enlighet med säkerhetsskyddslagen. Vi tillämpar provanställning och som anställd kommer du att krigsplaceras utifrån totalförsvarets behov. Ansökningar till denna befattning kommer endast tas emot via FMV:s webbplats eller via vår registratur.

Vi har redan gjort vårt medieval, därför undanber vi oss samtal från dig som vill sälja annons- och rekryteringstjänster.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnFörsvarets Materielverk
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2021000340
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Försvarets Materielverk söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Skövde. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Försvarets Materielverk skickar du in din ansökan senast 2023-12-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

IT-projektledare inom infrastruktur och drift

Quest Consulting Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2024-02-20

Mer info

Projektledare | Sundsvall | Experis

Experis AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Sundsvall.

2024-02-06

Mer info

Projektledare | Stockholm | Experis

Experis AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2024-02-06

Mer info