Projektledare/uppdragsledare El/Tele till COWI i Skövde

Publiceringsdatum: 2021-11-30

COWI är inne i ett intensivt utvecklingsskede och vi söker just nu en Projektledare/uppdragsledare El/Tele till vår site i Skövde.

Vi söker en lösningsfokuserad, flexibel och strukturerad person till tjänsten som Projektledare/uppdragsledare El/Tele. Det är en fördel om du trivs i en roll med omväxlande och utmanande arbetsuppgifter, och du får gärna motiveras av att vara en viktig kugge i ett stort maskineri och att få ta eget ansvar.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Dina arbetsuppgifter kommer i första hand vara att driva utvecklingsprojekt, kalkyler och kostnadsberäkningar. Dessutom kommer du att leda medarbetare och underleverantörer, initiera och driva projekt och både självständigt och i nära samarbete med andra.

Du får arbeta på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av sociala, drivna och trevliga kollegor. Som Projektledare/uppdragsledare El/Tele får du chansen att vara med och påverka vår verksamhet och bidra till vår marknadsledande position.

Vem är du?

Vi tror att du är Högskoleingenjör alternativt motsvarande yrkesutbildning tillsammans med relevant yrkeserfarenhet (exempelvis tekniskt gymnasium, yrkeshögskola eller KY-utbildning).

Vi ser gärna att du har:

  • Kunskap i ritning och läsning av elektriska ritningar
  • Kunskap inom Cad
  • Erfarenhet från att arbeta som projektledare eller uppdragsledare med ekonomisk kontroll
  • Erfarenhet av hela processen från anbud till design och slutförande av projekt
  • Kontakter på den lokala marknaden för att utveckla vår verksamhet inom el / tele
  • Flytande svenska och hanterar det engelska språket
  • Erfarenhet av att bygga nya kundkontakter och tillhandahålla uppdrag och arbete

Det är meriterande om du har genomfört entreprenadprojekt inom elkraftteknik/elnätsdistribution eller har erfarenhet av liknande arbete.

Om verksamheten

COWI är ett ledande konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället i stort genom vår helhetssyn – vi kallar det 360-graderslösningar. Vi har kompetens i världsklass när det gäller teknik, ekonomi och miljövetenskap och hanterar utmaningar från många olika angreppspunkter. Vi skapar fungerande helhetslösningar för våra kunder och bidrar på så sätt till hållbara, fungerande samhällen världen över.

Med kontor i hela världen kan vi kombinera global närvaro med lokal kunskap och ta oss an projekt var som helst i världen – oavsett storlek.

Med 90 års branscherfarenhet är COWI ledande inom sitt område, tack vare våra 6 700 medarbetare (varav ca 1000 i Sverige). Tillsammans med våra kunder skapar vi sammanhängande lösningar till framtidens hållbara samhällen.

Urval sker löpande, så ansök nu. För mer information besök gärna https://www.cowi.se/

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPoolia Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5564267655
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Poolia Sverige AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Skövde. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Poolia Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2022-01-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare till Nexer i Skövde

Nexer AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Skövde.

2021-12-27

Mer info

Senior Projektledare till Kraftteknik

OneCo Networks AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Sigtuna.

2021-12-08

Mer info

Projektledare till Västfastigheter

VÄSTRA GÖTALANDSREGIONEN söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Skövde.

2021-12-15

Mer info