Uppdragsledare inom Prefab till Byggteknik på COWI

Publiceringsdatum: 2021-11-30

COWI är inne i ett intensivt utvecklingsskede och vi söker just nu en analytisk och noggrann Uppdragsledare inom Prefab till vår site i Skövde.

Om tjänsten

Arbetet som projektledare inom konstruktion hos oss på Byggteknik innebär att du självständigt leder projekteringsuppdrag med inriktning mot Prefab. Arbetsuppgifterna består av att leda och planera projekteringsteamet i uppdraget samt att driva projekteringen med övriga discipliner i projektet. Uppdragen är av alla typer, exempelvis bostäder, skolor och sjukhus, idrott och kultur, kommunikation och industri. Rollen som projektledare innebär också ett engagemang i kompetensutveckling genom ett mentorskap och som ett tekniskt expertstöd.

Dina arbetsuppgifter i huvudsak

Att arbeta som konsult hos oss innebär också att du aktivt bidrar till försäljning av COWI:s tjänster, och kundkontakt kommer att vara ett naturligt inslag i din roll. Rollen erbjuder goda möjligheter att genomföra idéer och arbetssätt utifrån dina erfarenheter och tankar.

I jobbet ingår till exempel att

 • lägga projektbudget
 • sätta upp projektplaner
 • genomföra projekt från anbud till slutbesiktning
 • göra marknadsanalyser
 • göra riskanalyser
 • analysera utfall och resultat.

Du får arbeta på ett företag som strävar efter att vara föregångare i branschen. Du blir även en del av ett team som består av hängivna och trevliga kollegor. Som Uppdragsledare får du chansen att vara med och påverka vår verksamhet och bidra till vår marknadsledande position.

Vem är du?

COWI söker dig som är självgående och snabblärd samt har god kommunikationsförmåga. För att vara kvalificerad för tjänsten krävs att du har erfarenhet inom projektledning, projektplanering, kostnadskalkylering och utvecklingsprojekt. Vi ser det som meriterande om du tidigare har erfarenhet av projektering.

Vi ser gärna att du

 • har högskoleutbildning inom projektledning, konstruktion och eller byggnadsteknik
 • har goda kunskaper i Projektledning
 • har goda kunskaper inom Prefab
 • har god branscherfarenhet
 • har goda kunskaper inom BIM och CAD
 • talar och skriver svenska och engelska obehindrat.

Om verksamheten

COWI är ett ledande konsultföretag som skapar mervärde för kunder och samhället i stort genom vår helhetssyn – vi kallar det 360-graderslösningar. Vi har kompetens i världsklass när det gäller teknik, ekonomi och miljövetenskap och hanterar utmaningar från många olika angreppspunkter. Vi skapar fungerande helhetslösningar för våra kunder och bidrar på så sätt till hållbara, fungerande samhällen världen över.

Med kontor i hela världen kan vi kombinera global närvaro med lokal kunskap och ta oss an projekt var som helst i världen – oavsett storlek. Vi är vanligtvis involverade i mer än 10 000 projekt.

Med 90 års branscherfarenhet är COWI ledande inom sitt område. Det är tack vare våra 6 700 medarbetare, som är ledande på sina områden. Tillsammans med våra kunder skapar vi sammanhängande lösningar till framtidens hållbara samhällen.

Urval sker löpande, så ansök nu. För mer information besök gärna https://www.cowi.se/

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPoolia Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5564267655
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Poolia Sverige AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Skövde. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Poolia Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2022-01-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare till utvecklingsprojekt hos kund i Finspång

Randstad AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Finspång.

2022-01-18

Mer info

Projektledare inom omgivningspåverkan till växande bolag

2Complete AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Göteborg.

2022-01-04

Mer info

Senior projektledare inom omgivningspåverkan sökes till Solna

2Complete AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2022-01-04

Mer info