Projektledare till Bravidas Project Management Organisation

Publiceringsdatum: 2024-01-23

Söker du efter ett jobb inom bygg och anläggning-sektorn? Vill du ta steget att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Bravida Sverige AB? Nu har du möjligheten. Detta är ett jobb på heltid där Bravida Sverige AB letar efter någon under tills vidare.

Om du redan bor i närheten av Skellefteå, är det här din chans att söka ett spännande jobb Bravida Sverige AB har just nu ett ledigt jobb som projektledare, bygg och anläggning. Söker du efter en spännande karriär som projektledare, bygg och anläggning? Sök jobbet hos Bravida Sverige AB senast lördag den tjugofjärde februari 2024 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Vi söker en projektledare med ett lösningsfokuserat arbetssätt, fokus på arbetsmiljö och ett intresse för teknik inom rör, ventilation, el, sprinkler, automation och kylteknik. Bravida befinner sig i en spännande utvecklingsfas och söker nu en Projektledare till vår fortsatta satsning inom stora projekt i Skellefteå. Du kommer att få vara med på vår utveckligs resa som en av de första i vårt Project Management Office team.

Om jobbet

I rollen som projektledare kommer du vara navet i projektverksamheten för vårt PMO som vi bygger upp. Du är ansvarig för våra stora projekt i Skellefteåområdet. Allt från att vara delaktig i att ta fram försäljningskalkyl, till att ansvara för projektplanering ekonomi och utförande, till färdig leverans.

Dina arbetsuppgifter kommer i huvudsak bestå utav:

 • Leda projektens olika faser samt ansvara för kalkyl, resultat och utförande av projekten.
 • Utveckla och bevara kundrelationer genom värdeskapande tilläggsförsäljning.
 • Arbeta med bland annat upphandlingar/inköp, resursplanering och kvalitets- och arbetsmiljöarbete.
 • Leda och engagera medarbetare och verka för att skapa ett positivt team.
 • Regelbundet redovisa framdrift och finansiell status på projekt jämfört med plan.
 • Vara delaktig i att ta fram konstruktioner, Drift och skötselinstruktioner och vara delaktig vid besiktning.
 • Efter utfört projekt överlämna det till service.
 • Återkoppla de erfarenheter vi har fått i utfört projekt, till övriga projektdeltagare och kollegor.
 • Vara delaktig i Bravidas förbättringsarbeten och ständigt utmana våra processer för att hitta ett konkurrenskraftigt arbetsflöde.

Som projektledare får du frihet under ansvar, projekten du kommer att arbeta med varierar både vad gäller storlek, tekniker och innehåll. Vi tror på din förmåga att överträffa kundernas förväntningar genom din kunskap, ditt driv, ditt intresse och din förmåga att tillsammans med dina medarbetare skapa ett högpresterande team. Tillsammans skapar vi stora resultat. Vi kan ta oss an spännande och tekniskt krävande uppdrag som få andra företag klarar, eftersom vi har alla fastighetstekniska discipliner hos oss inom Bravida.

Ditt nya team

Vår Project Management Organisation är ett team med specialister och har ett varierat arbete med puls. Projektorganisationen leds av PMO Manager, men som nu ska fortsätta att byggas på med fler roller. PMO teamet kommer att driva projekt inom alla våra teknikområden tillsammans med  bland annat andra medarbetare på Bravida i Skellefteå. Så utöver ditt nya team så finns det ca 111 vassa medarbetare i Skellefteå, som arbetar inom rör, ventilation, el, sprinkler, automation och kylteknik. Vår bredd och vårt samarbete är vår styrka. Det gör att vi kan ta oss an stora projekt med helhetsfokus, såsom Sara Kulturhus!

Vi söker dig som:

 • Tidigare arbetat med projektledning och/eller i en ledande befattning
 • Har god teknisk förståelse
 • Är van att arbeta i olika IT-system
 • Behärskar både svenska och engelska i tal och skrift
 • Har goda ekonomiska kunskaper
 • Innehar B-körkort

 Det är meriterande om du har erfarenhet inom installation, byggbranschen, sprinkler och/eller BAS-U/BAS-P. 

Som person trivs du att arbeta såväl självgående som i grupp. Du har för vana att ta ansvar och ser samarbete som en självklarhet. Du tar ditt arbetslag mot ett gemensamt mål och förstår värdet i att bygga relationer både internt och externt. Du är en prestigelös person som gillar att utvecklas och ständigt vill fortsätta lära. Vi tror att du behöver kunna hantera förändringar på ett lugnt och medvetet sätt, vara driven och ha lätt för att samarbeta samt vara ekonomiskt medveten och kunna se projekt från ett helhetsperspektiv och där med kunna strukturera och planera projekten på ett bra och tydligt sätt.

Bravida som arbetsgivare

Bravida är en stor arbetsgivare – faktiskt störst inom vår bransch i Norden. Det gör att vi kan erbjuda mycket till dig som medarbetare. I flera år i rad har vi blivit rankade till en av Sveriges bästa arbetsgivare! Bravida eftersträvar mångfald och värdesätter en jämn könsfördelning. Vi arbetar som ett team och vi tycker om att skapa stora resultat, tillsammans.

Förutom förmåner som exempelvis bonusprogram, förmånsbil, friskvårdsbidrag, hälsoundersökning och förmånliga försäkringar erbjuder Bravida dig ett självständigt och stimulerande arbete i en organisation där kompetens, utveckling och trivsel värderas högt. Vi på Bravida är vana att leverera högsta kvalitét till nöjda kunder och värnar om arbetsglädje likväl som en bra arbetsmiljö.

Läs gärna mer om Vårt erbjudande och hur du kan utvecklas hos oss. När du växer, växer vi!

Hur söker jag jobbet?

Ansökningar hanteras löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum som är 24 februari.

Du skickar in ditt CV och gärna med ditt personliga brev genom att klicka på knappen Ansök nedan.

Vi undanber oss kontakt med rekryteringsföretag i denna rekryteringsprocess.

Ansökningar som skickas på annat sätt än genom hänvisad annons kommer ej att hanteras.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnBravida Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5561974188
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Bravida Sverige AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Skellefteå. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Bravida Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2024-02-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Senior projektledare till Tibi i Stockholm

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Solna.

2024-03-25

Mer info

Projektledare inom IT till Luleå

Academic Work Sweden AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Luleå.

2024-04-12

Mer info

Projektledare/Arbetsledare inom ombyggnad/renovering

Bra Bygg och Fastighetsservice i Göteborg AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Partille.

2024-04-04

Mer info