Projektledare/Teamleader IT

Publiceringsdatum: 2022-01-11

Arbetsbeskrivning

Har du erfarenhet av att bygga team du där du själv bidrar operativt? Brinner du för projektledning inom IT och har erfarenhet av Windows och Power BI? Då har vi kanske nästa uppdrag för dig!
Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Utöver det erbjuds du även en mängd karriärmöjligheter, får möta olika företagskulturer och erfarenhet från olika branscher vilket gör att du utvecklar din kompetens och får ett välfyllt CV. Tjänsten innebär många kontaktytor vilket gör att det är  viktigt med god samarbets- och kommunikationsförmåga. Som person ser vi att du är drivande och van att arbeta självständigt. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss.

Ansvarsområden

Vi söker dig som har erfarenhet av att bygga team och där du själv bidrar med dina kunskaper och erfarenheter operativt. Du kommer dels att driva projekt men också bygga team där du ansvarar för att utveckla organisationen. Vi ser att du har erfarenhet av att jobba med Windows och Power BI då det är där utveckling ska ske löpande. 
Du kommer att arbeta nära flera kunder och intressenter vilket kräver att du tycker om att ha många kontakter.

Arbetstider

Uppdraget startar jan/feb till och med augusti 2022
Måndag - fredag dagtid, heltid.

Kvalifikationer

För att lyckas i rollen ser vi att du har;
  •  Minst 3-årigt gymnasium med inriktning mot IT eller motsvarande erfarenhet
  •  3-5 års erfarenhet som teamleader/projektledare inom IT
  • Mycket goda kunskaper inom Windows och Power Bi
  • Mycket goda kunskaper i engelska och svenska  i både tal och skrift
Det faller sig naturligt för dig att engagera och få med dig dina medarbetare, du drivs också av att själv få vara delaktig operativt i arbetet. Att leverera resultat är något som du ser som självklart. 

Ansökan

Sista ansökningsdag 2022-01-24, urval och intervjuer kommer att ske löpande. tjänsten kan komma att bli tillsatt innan sista ansökningsdag, ansök därför så snart som möjligt.
För information: kontakta caroline.lundberg@randstad.se för frågor. 

Om företaget

Med över 600 000 anställda i omkring 40 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster och erbjuder bemannings-, konsult- och rekryteringslösningar inom alla kompetensområden. Vi erbjuder även interim management, executive search och omställningstjänster. Vi har ett stort nätverk av bolag och kandidater vilket innebär att vi förmedlar hundratals jobb inom olika branscher, från Kiruna i norr till Malmö i söder. Vår ambition är att vara den bästa arbetsgivaren på marknaden.

Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och organisationer att nå deras sanna potential. Vi kallar det Human Forward.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnRandstad AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5562421718
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Randstad AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Sandviken. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Randstad AB skickar du in din ansökan senast 2022-01-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

IT Projektledare till spännande uppdrag

Excellent Business Services Sweden AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Malmö.

2022-04-25

Mer info

Must söker teknisk Projektledare inom IT-säkerhet

Försvarsmakten söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2022-04-28

Mer info

Projektledare & Managementkonsult med inriktning Verksamhet, IT eller Indus

Altran Sverige AB söker tre personer till tjänsten som projektledare, it i Borlänge.

2022-03-09

Mer info