Projektledare

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Vill du arbeta inom data/it-branschen? Randstad AB är på jakt efter en skicklig projektledare, it och du kan vara rätt person för jobbet. Randstad AB söker efter en ny anställd på heltid under 3 månader – upp till 6 månader som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Om du redan bor i närheten av Östhammar, är det här din chans att söka ett spännande jobb Randstad AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom projektledare, it. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Randstad AB letar efter erfaren projektledare, it som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är torsdag den första februari 2024.


Jobbannons

Arbetsbeskrivning

Randstad söker för vår kunds räkning en projektledare för ett långt uppdrag. För rätt person finns det mycket goda utvecklingsmöjligheter hos kund och även övertag med fortsatt arbete hos kund efter inhyrningsperiod.

Är du personen vi söker kan Randstad erbjuda dig anställning som en av våra uppskattade konsulter.

Som konsult hos Randstad är du anställd hos oss och jobbar ute hos någon av våra kunder. Du har samma fördelar hos Randstad som hos andra arbetsgivare med kollektivavtal och förmåner som friskvårdsbidrag, företagshälsovård, försäkringar och rabatt på träningskort. Tjänsten kan innebära många kontakter och då är det är viktigt att du har en bra samarbetsförmåga. På Randstad strävar vi efter att erbjuda dig en mängd karriärmöjligheter, så att du kan utveckla din kompetens och få ett välfyllt CV. Söker du en arbetsgivare som erbjuder varierande uppdrag och nya kontaktnät kommer du att trivas hos oss. För oss är det viktigt att all kompetens på arbetsmarknaden tillvaratas. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

I rollen som projektledare med inriktning stora projekt, arbetar du med att leda, fördela och styra arbetet inom projekt. Du arbetar inom området el, nyinstallation och elkvalitet. Du är kontinuerligt ute och besöker underentreprenörer och behöver trivas med att ha mycket olika kontakter med människor.

Du planerar och fördelar arbetet för bland annat tekniker och planerar och genomför möten. God vana av att arbeta med siffror, kalkyler och att du är van användare av excel är ett krav. Vana av att leda på distans är mycket meriterande. Du rapporterar till avdelningschef och har även löpande uppföljningar med denne.

Som person behöver du vara driven, självgående och nyfiken. Vilja och rätt inställning är viktigt och vi lägger mycket stor vikt vid personlig lämplighet för denna roll.

Möjlighet till arbete hemifrån finns ej.

Inför anställning kommer säkerhetskontroll och drogtest att genomföras.

Urval och intervjuer sker löpande, varför tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdagen. Varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Ansvarsområden

Projektledning

Budgethantering

Planering

Uppföljning

Kundkontakt

Kvalifikationer

Erfarenhet av projektledning är ett krav, gärna inom bygg, VVS eller el.

Elkunskap

Avslutad gymnasieutbildning

Vana av att hantera budget

Flytande kunskaper i svenska och engelska, både i tal och skrift

Mycket goda kunskaper i officepaketet

Om företaget

På Randstad vet vi att alla människor har en plats på arbetsmarknaden. Med verksamhet över hela landet och inom alla kompetensområden hjälper vi människor att hitta ett jobb som känns bra, och där de får möjlighet att växa, utvecklas och uppnå sin fulla potential.

Med närmare 600 000 anställda i 38 länder är Randstad världsledande inom HR-tjänster, med målsättningen att bli världens främsta och mest uppskattade partner på arbetsmarknaden. Genom att kombinera vår passion för människor med kraften i dagens teknologi hjälper vi människor och företag att uppnå deras fulla potential. Vi kallar det Human Forward.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnRandstad AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning3 månader – upp till 6 månader
Organisationsnummer5562421718
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Randstad AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Östhammar. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Randstad AB skickar du in din ansökan senast 2024-02-01.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektledare / Säljare till Firesafe

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Sundsvall.

2023-11-20

Mer info

Projektledare

Siemens Energy AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Solna.

2023-11-20

Mer info

Projektledare / Säljare till Firesafe

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Umeå.

2023-11-20

Mer info