IT-Projektledare

Publiceringsdatum: 2022-05-24

Har du ett starkt intresse för teknik och är bekväm med att driva och leda agila projekt på operativ och strategisk nivå? Drivs du också av att engagera och motivera ditt team? Då kan vi ha nästa utmaning för dig. Nu söker vi på ALTEN i Sverige erfarna IT-projektledare för en digitaliseringsresa hos våra kunder inom Automotive sektorn.

VI ERBJUDER DIG

Som IT-projektledare hos oss får du möjligheten att bygga en hållbar framtid och göra skillnad. Vi erbjuder uppdrag som är högt prioriterade hos våra kunder och ger därmed dig spännande möjligheter och utmaningar i ditt dagliga arbete. Genom våra interna nätverk ALTEN Sports och Women@ALTEN med flera ges du också möjlighet att tillsammans med dina kollegor driva frågor och aktiviteter som du brinner för. För kompetensutveckling erbjuder vi alla våra konsulter en individuell utvecklingsbudget. På ALTEN värdesätter vi en balans mellan arbete och privatliv och det arbetar vi aktivt med.

Krav

Minst 4 års erfarenhet av att leda komplexa IT-projekt

Erfarenhet av att driva digitaliseringsprojekt

Erfarenhet av ServiceNow eller liknande projektverktyg

Exempel på uppdrag:

Driva digitaliseringsprojekt

Leda tekniska uppdrag

Driva agila kundprojekt (SAFe)

Implementation av nya integrerade IT-system

KONSULTROLLEN

Som IT-projektledare hos oss blir du en del av vårt härliga internationella konsultteam där våra konsulter besitter olika kompetenser inom IT. Du kommer att ha varierande arbetsuppgifter och får möjligheten att arbeta med nationella och internationella projekt hos någon av våra världsledande kunder. Varje medarbetare är viktig för ALTENs framgång och därför värdesätter vi dig som individ och arbetar aktivt med personlig utveckling.

Vi är bara en ansökan bort. Urvalet görs löpande så ansök redan idag!

Har du några frågor mejla Yana Zubrytska, Talent Acquisition Partner IT på yana.zubrytska@alten.se

OM ALTEN

ALTEN är ett av Europas största teknik- och IT-konsultföretag med över 45 000 anställda i mer än 30 länder. Våra ingenjörer utför komplexa och mycket tekniska projekt genom hela produktutvecklingskedjan hos de främsta företagen inom flera olika branscher såsom Fordon, Telecom, Industri, Energi, Flyg och Försvar samt Life Science. I Sverige är vi över 1300 engagerade medarbetare med 11 kontor i 10 städer - från Lund i söder till Skellefteå i norr. Välkommen in att läsa mer om oss på alten.se

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAlten Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5564207453
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Alten Sverige AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Örebro. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Alten Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2022-06-19.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

IT-projektledare

Sigma Technology Information AB söker två personer till tjänsten som projektledare, it i Jönköping.

2022-06-10

Mer info

IT-Projektledare│Anyshore│Experis Business Transformation

Experis AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Malmö.

2022-07-01

Mer info

IT-projektledare

Sigma Technology Information AB söker två personer till tjänsten som projektledare, it i Linköping.

2022-06-10

Mer info