Projektledare till Luftfartsverket (LFV)

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Letar du efter anställning inom bygg och anläggning? Vill du ta steget att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Adecco Sweden AB? Nu har du möjligheten. Detta är ett jobb på heltid där Adecco Sweden AB letar efter någon under 6 månader eller längre.

Att bo i närheten av Norrköping kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Om du är intresserad av en karriär inom projektledare, bygg och anläggning, ta en titt på de två lediga tjänsterna som Adecco Sweden AB erbjuder för att se om det är en matchning. Söker du efter en spännande karriär som projektledare, bygg och anläggning? Sök jobbet hos Adecco Sweden AB senast torsdag den trettionde november 2023 och bli en del av deras team.


Jobbannons

Vill du vara en del av framtidens flygtrafik? Luftfartsverket (LFV) söker erfarna och engagerade projektledare för att förstärka Projektkontoret under en period av ökad projektaktivitet. Projektkontorets uppdrag är att starta och driva olika projekt i enlighet med LFV:s projektprocess PPS.

Om tjänsten

I din roll som Projektledare hos LFV kommer du att ha en central position med ansvar för att driva och säkerställa framgången för olika projekt. Dina huvudsakliga uppgifter inkluderar att leda och samordna projektteam för att säkerställa smidig framdrift och leverans, samt att upprätta och underhålla all projektdokumentation.

Du kommer också att kontinuerligt följa upp projektets status och ekonomi, identifiera, analysera och proaktivt hantera projektrelaterade risker. Ditt arbete kommer att präglas av att följa LFV:s etablerade projektprocess PPS, och du kommer att utföra övriga arbetsuppgifter inom projektledning, med särskilt fokus på tekniskt avancerade system för att säkerställa att projekten uppfyller höga krav och standarder inom flygindustrin.

Tjänsten som Projektledare är ett konsultuppdrag med start så snart som möjligt. Uppdraget förväntas pågå till 2024-06-30 med möjlighet till förlängning.

Arbetet utförs på plats hos LFVs kontor i Norrköping med möjlighet till visst distansarbete enligt överenskommelse.

Sysselsättningsgraden är 75-100%. 

Om dig

Vi söker dig med gedigen erfarenhet av projektledning inom tekniskt avancerade system. Med en stark samarbetsförmåga och vilja att bidra till teamet. Vidare så uttrycker du dig  flytande på både svenska och engelska i tal och skrift. Grundläggande förståelse för systemförvaltningsmodeller och gedigna kunskaper inom kravhantering, uppföljning, test och verifiering.

Krav för tjänsten:

 • Minst 5 års erfarenhet av projektledning
 • Erfarenhet av projektledning, särskilt inom tekniskt avancerade system
 • Relevant eftergymnasial utbildning eller motsvarande praktisk erfarenhet
 • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska, både tal och skrift
 • Erfarenhet av arbete inom statlig myndighet, kommunal eller offentlig sektor
 • Erfarenhet av internationella (EU-)samarbeten
 • Grundläggande förståelse för systemförvaltningsmodeller
 • Goda kunskaper och erfarenhet av kravhantering, uppföljning, test och verifiering

Det är meriterande om du har:

 • Stark samarbetsförmåga och -vilja
 • Högt driv och vana att arbeta flexibelt i varierande projekt
 • Erfarenhet av tvärfunktionellt arbete med ett stöttande förhållningssätt
 • Erfarenhet av att driva systemimplementering i samarbete med interna och externa parter
 • Erfarenhet av förvaltningsöverlämning
 • Färdigheter och kunskaper i de verktyg och processer som tillämpas inom Projektkontoret

Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet. Urval sker löpande med sista ansökningsdatum 30 november. För att säkerställa en kompetensbaserad rekrytering använder vi oss i denna process av arbetspsykologiska tester.

Om Luftfartsverket (LFV)

LFV är ett affärsverk med cirka 1 300 anställda som driver flygtrafiktjänst för civila och militära kunder vid 20 torn i Sverige samt vid två kontrollcentraler, Malmö och Stockholm, den senare även kontrollcentral för flygtrafikledning på distans. Omsättningen för år 2022 uppgick till ca 2,8 miljarder och huvudkontoret ligger i Norrköping. LFV är en av Europas ledande aktörer inom flygtrafiktjänst och arbetar med lösningar för säkrare och mer kostnadseffektiv flygtrafik och hanterar cirka 1500 flygplan dagligen i svenskt luftrum.

LFV verkar även på en global marknad med konsulttjänster inom civil luftfart och erbjuder flygtrafiktjänster och flygplatsprodukter i många delar av världen. På miljöområdet är LFV pådrivande för att hitta nya och innovativa sätt att minska flygets miljöpåverkan.

LFVs vision är att vara en ledande leverantör av morgondagens flygtrafiktjänst och bidra med nya smarta lösningar. LFVs uppdrag är att säkerställa säker och effektiv flygtrafikledning både inom civil och militär luftfart.

Om Adecco

Vi är en del av det multinationella företaget Adecco Group som är ett av världens största rekryterings- och bemanningsföretag. Adecco samarbetar med många attraktiva företag och det finns stora möjligheter att utöka ditt eget professionella nätverk med värdefulla kontakter genom oss.

Adecco är stolt leverantör till Kammarkollegiet inom ramavtalen för bemanning av kontorspersonal samt rekrytering av kontorspersonal och chefer i hela Sverige. Ramavtalen kan användas för avrop av alla myndigheter under regeringen samt myndigheter under riksdagen och andra offentligt styrda organ.

Kontaktuppgifter

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen

att kontakta ansvarig rekryterare: 

Anki Arnquist via Adecco´s växel 010 – 173 73 00 alt. anki.arnquist@adecco.se

Har du frågor angående registrering, var god kontakta supporten via info@adecco.se

Välkommen med din ansökan!

Sökord

Projektledare, Projektledning, Luftfartsverket, Projekt, LFV, Norrköping, Linköping, Adecco

Om jobbet

Antal tjänster2
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnAdecco Sweden AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5564472677
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Adecco Sweden AB söker två personer till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Norrköping. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Adecco Sweden AB skickar du in din ansökan senast 2023-11-30.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare till Luftfartsverket i Norrköping

Poolia Sverige AB söker två personer till tjänsten som projektledare, it i Norrköping.

2023-11-22

Mer info

Erfaren projektledare till Luftfartsverket i Norrköping

Poolia Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Linköping.

2023-11-21

Mer info

Projektledare till Saab i Linköping!

Poolia Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Linköping.

2023-11-20

Mer info