Projektchef

Publiceringsdatum: 2021-10-13

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar hållbara boendemiljöer. Vi är samtidigt en av Sveriges största fastighetsförvaltare med både bostadsrättsföreningar, företag och offentliga fastighetsägare som kunder. Vi finns över hela landet och är 2 800 medarbetare. Riksbyggen är en attraktiv arbetsgivare som erbjuder möjlighet till utveckling, delaktighet och inflytande.

Vi arbetar nära våra kunder och vi ser gärna att du i ditt jobb hos oss kan vara ledamot i någon av våra bostadsrättsföreningar. Välkommen!

Projektchef Ombyggnad

Vår ombyggnadsverksamhet är en viktig del för Riksbyggens helhet och för vårt långsiktiga engagemang med våra kunder. Vi söker nu en ny projektchef där placeringen kan vara i Norrköping eller Nyköping.

Vad ska du göra?

Projektchef Ombyggnad ansvarar primärt för tidiga skeden i projekt. Projektchefen agerar vid behov coachande för marknadsområdets projektledare och biträdande projektledare. Du kommer även projektleda underhålls- och ombyggnadsprojekt och agerar då projektledare. I rollen ingår även att medverka i budget & prognosarbetet för ditt geografiska område.

Som projektchef ska du i huvudsak fokusera på att generera affärer med kunder i tidiga skeden och på relationen med fastighetsförvaltningens lokala marknadsområde. Du kommer att ingå i de lokala projektråden för Norrköping, Nyköping och Linköping och samverka med fastighetsförvaltningens leveranschefer och kundgruppschef.

Vem är du?

Du har flerårig erfarenhet av leda ombyggnadsprojekt. Det är meriterande om du har erfarenhet av Riksbyggens ombyggnadsverksamhet och Riksbyggens ombyggnadsavtal. Du är utbildad byggingenjör eller civilingenjör med flera års arbetslivserfarenhet från fastighets eller entreprenörsbranschen.

Som person är du ambitiös, ansvarstagande, och hjälpsam. Du inspirerar, engagerar och motiverar dina kollegor. Det är viktigt att du har goda ledaregenskaper, bra samarbetsförmåga och är lyhörd inför dina kunder.

Som medarbetare i ett kooperativt företag är det både viktigt att vara affärsmässig samt att ha förmåga att se och möta kundernas behov. Det är viktigt att du kan kommunicera väl på svenska i tal och skrift då din drivkraft och kommunikativa förmåga är nyckeln till ett gott samarbete med såväl kunder som kollegor.

Om tjänsten

Ombyggnadsverksamheten i Marknadsområde Ombyggnad Öst utgår från våra kontor i Stockholm, Visby, Uppsala, Västerås, Örebro, Linköping, Norrköping samt Nyköping. Geografin för den marknadsgrupp som tjänsten avser är Norrköping, Nyköping och Linköping. Placeringsort kan vara Norrköping eller Nyköping.

Tjänsten som är på heltid kräver körkort och tillgång till egen bil, det förekommer en del möten på kvällstid. 

Riksbyggen strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka. 

Ansökan

Skicka din ansökan till www.riksbyggen.se under Jobb och karriär senast 2021-11-14. Urval gör vi löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdatum, så sök redan idag! 

Har du några frågor eller funderingar?

Kontakta marknadsområdeschef Rikard Ståhl på e-post rikard.stahl@riksbyggen.se eller telefon 08-553 635 13

Vi ser fram emot din ansökan!

Till rekryteringskonsulter, annonssäljare etc. Vi har redan beslutat vilka vi samarbetar med vid rekryteringar samt var vi vill synas. Vi undanber oss därför kontakt från försäljare i dessa frågor.

Vill du precis som vi, vara med och skapa något betydelsefullt för framtiden – utveckla hållbara idéer tillsammans och skapa fler möjligheter för fler människor? Vill du ha utrymme att växa, tänka nytt och tänka längre? Vill du även ha möjlighet att ansvara för din egen tid, så att du kan skapa balans i vardagen och få ihop livspusslet. Kort sagt, önskar du en utmanande och stimulerande arbetsplats? Välkommen att jobba för en gemensam framtid. Både för dig och samhället. Välkommen till oss på Riksbyggen.

Se gärna vår film om hur det är att jobba hos oss!

https://youtu.be/6M4j33Szq3w

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnRiksbyggen Ek För
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer7020017781
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Riksbyggen Ek För söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Norrköping. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Riksbyggen Ek För skickar du in din ansökan senast 2021-11-14.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektchef till KSM Construction

Lander, Juta söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Gällivare.

2021-09-27

Mer info

Projektchef Skanska Direkt - Göteborg

Skanska Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Göteborg.

2021-10-14

Mer info

Projektchef inom bostäder

Futuria People AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2021-10-14

Mer info