Konstruktör med erfarenhet av bygg- och projektarbete

Publiceringsdatum: 2022-12-02

Om företaget

voestalpine Precision Strip AB i Munkfors kallvalsar precisionsbandstål i världsklass i en avancerad och högautomatiserad produktionslina som är under ständig utveckling. Vill du vara med och utveckla oss – och på samma gång utveckla dig själv? Järn- och ståltraditionen på orten går tillbaka till 1600-talet och företaget omsätter i dagsläget ca 650 mSEK per år och har ca 325 anställda. voestalpinekoncernen med säte i Linz, Österrike har fokuserat sin verksamhet på järn och stål, så här finns mycket kunskap att hämta. Koncernen finns representerad i mer än 50 länder och har tillsammans över 50 000 anställda. Du har nu möjlighet att bli en del av konstruktionsavdelningen i Munkfors, nära Sunne, Hagfors och Karlstad.

Dina arbetsuppgifter

På Projekt- och konstruktionsavdelning söker vi nu en konstruktör och projektledare som gillar att tänka i nya banor och som har förmågan att skapa engagemang. Här får du en bred och utvecklande roll med ansvar i varierande projekt. Arbetsuppgifterna omfattar bl.a. tekniska inköp av utrustning och tjänster. Teamet genomför investerings- och utvecklingsprojekt och ditt ansvarsområde blir förutom bygg- även mekkonstruktion och produktionsteknik.

I rollen som specialist gör du beräkningar och antaganden som driver projektet framåt. Du utvärderar förslag från leverantörer och optimerar lösningar samt formulerar behov i förfrågningsunderlag. Som projektledare ansvarar du för att driva projekten från idé till slutdokumentation och överlämnande. Det innebär att du organiserar och sammanställer ritningar, kontrollräknar och kvalitetsbedömer inköpta konsulttjänster m.m. Du har externa kontakter med leverantörer och interna kontakter bl.a. genom att leverera specifikationer till inköp. Här finns goda karriärmöjligheter!

Din profil

Är du tillbaka i det gamla vanliga efter semestern och saknar den nytändning man har när man är ny i ett jobb eller bara längtar efter att utvecklas i en ny tjänst där du får ta för dig och bredda dina vyer? Då är det här jobbet för dig! Vi söker efter en bygg- eller maskiningenjör med erfarenhet av konstruktion och projektarbete inom bygg eller industri och som besitter specialkompetens inom byggkonstruktion, beräkningar av byggnader och fundament, CAD för tekniska ritningar och layouter samt sammanställning av förfrågningsunderlag. Du kommer att arbeta på både svenska och engelska och behöver därför behärska bägge dessa språk i både tal och skrift. Meriterande om du har erfarenhet av Solid Works, AutoCad och bygglovshandläggningar. Hör av dig till nedanstående rekryterare om du har frågor. Välkommen med din ansökan!

Om Industrisupport

Industrisupport är sedan 1999 ett auktoriserat rekryterings- och bemanningsföretag med kunder och kontor på flera orter. Vi rekryterar och bemannar inom olika yrkesområden och jobbar med långa kontrakt på både kollektiv- och tjänstemannasidan. Det här uppdraget är en hyrrekrytering och om allt fungerar som det ska är uppdraget tänkt att leda till en tillsvidareanställning hos kundföretaget. Vi har kollektivavtal, försäkringar, företagshälsovård och friskvårdsbidrag och vi ser till att människor får sin personliga utveckling i arbetslivet. Vi jobbar med löpande urval i rekryteringsprocessen så passa på att söka tjänsten redan idag.

När du nu söker jobb hos oss är det viktigt att du i din CV bara tar med de referenser som du pratat med och som vet om att de finns med i din ansökan. Om du har frågor får du gärna ställa dem till ansvarig rekryterare på Industrisupport (se kontaktuppgifter nedan). Urvals- och drogtester kan förekomma i rekryteringens slutskede. Alla är välkomna att söka, men undvik information om etniskt ursprung, politiska åsikter, religiös eller filosofisk övertygelse, medlemskap i fackförening, hälsa eller sexuella läggning i din ansökan. Varmt välkommen till oss på Industrisupport!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnIndustri Support Värmland AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565737482
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Industri Support Värmland AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Munkfors. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Industri Support Värmland AB skickar du in din ansökan senast 2022-12-15.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare med erfarenhet av ventilation till Ventex, Stockholm

Wikan Personal AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2023-01-23

Mer info

Biträdande plansamord med erfarenhet av att upprätta järnväg- eller vägp...

Shaya Solutions AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Stockholm.

2023-01-24

Mer info

Projektadministratör med erfarenhet av Sharepoint

Quest Consulting Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2023-01-23

Mer info