Projektledare för Malmö Pride

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Är du intresserad av att jobba inom kultur, media, design? Positionen som projektledare: kultur, media, film, scen hos Malmö Pride är öppen och väntar på en lämplig kandidat - kan det vara du? Malmö Pride söker en medarbetare på heltid som vill arbeta 6 månader eller längre. Kan det vara du?

Om du redan bor i närheten av Malmö, är det här din chans att söka ett spännande jobb Malmö Pride söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som projektledare: kultur, media, film, scen. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Bli en del av teamet hos Malmö Pride som projektledare: kultur, media, film, scen genom att ansöka senast söndag den sjuttonde december 2023.


Jobbannons

I juli 2024 arrangeras Malmö Pride 2024. Tiotusentals besökare förväntas besöka Malmö och arrangemanget är både stort, spännande och fyller en viktig samhällsfunktion för HBTQIA+personer regionalt, nationellt och internationellt. Nu söker Malmö Pride en ny inspirerande projektledare som vill vara med att utveckla organisationen och festivalen tillsammans med Malmö Prides styrelse och medlemmar. Tjänsten är en fasttidsanställning heltid mellan januari till september 2024, med möjlighet till förlängning.

Vi söker en handlingskraftig och dokumenterat erfaren projektledare för ledning och samordning av Malmö Prides egna såväl som andra aktörers evenemang inom festivalen. Som projektledare ansvarar du för strategiskt arbete, representation i externa möten och nätverk samt utveckling och promotion av festivalen. Uppdraget innebär budget- och resultatansvar. Uppgifter omfattar även kunskapsspridning och rapportering till styrelsen. Som sökande bör du ha förmåga att leda andra projektanställda, kommunicera med media, vara samarbetsorienterad, utföra självständigt arbete, bygga samarbeten samt skapa ekonomiska förutsättningar genom bidrag och sponsorskap. Vi söker dig som har arbetat med festivaler och/eller andra stora evenemang eller produktioner.

Krav:

  • Minst 3 års utbildning inom relevant område eller motsvarande yrkeserfarenhet.
  • Förhandlingsvana och erfarenhet av att skriva avtal.
  • Erfarenhet av att leda större evenemang som festivaler eller konserter.
  • Förmåga att arbeta med projektresurser och ledarskapserfarenhet, inklusive personalansvar.
  • Ekonomisk kompetens för budgetering och ekonomisk analys.
  • Kunskap inom kommunikationsarbete och varumärkesutveckling.
  • Erfarenhet av publiksäkerhetsplanering.
  • Flytande svenska och engelska.
  • Goda administrationskunskaper.
  • Kreativ och problemlösande förmåga.

Det är meriterande om du har förhandlingsvana, och erfarenheter av att skriva avtal. Vi efterlyser erfarenheter från ideell sektor och det är meriterande att ha erfarenheter från HBTQIA+ eller mänskliga rättigheter. Kunskap i Adobe och sociala medier underlättar arbetet.

Vi önskar din ansökan senast den 17 december. Då vi kan komma att göra intervjuer löpande, ser vi gärna att ansökan skickas tidigare. Skicka CV och personligt brev till ordforande@malmopride.com.

Malmö Pride är en ideell förening vars syfte är att årligen arrangera en Pride-festival i Malmö för att synliggöra HBTQIA+ personer. Föreningen tillämpar förtroendetid, vilket betyder att den anställde själv utformar sin arbetstid. Kvälls- och helgtjänstgöring förekommer.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnMalmö Pride
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer8024988902
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare: kultur, media, film, scen
YrkesområdeKultur, media, design

Ansökan

Malmö Pride söker en person till denna tjänst som projektledare: kultur, media, film, scen med placerings i Malmö. Om det låter intressant att arbeta som projektledare: kultur, media, film, scen hos Malmö Pride skickar du in din ansökan senast 2023-12-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare till GlasLindberg i Malmö

Technogarden AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Malmö.

2023-11-14

Mer info

Digital Marknadsförare / Allround E-handel till Malmöföretaget Eloped

Standby Workteam AB söker en person till tjänsten som projektledare, reklam i Malmö.

2023-11-13

Mer info

Projektledare till Malmö

Road Rental Scandinavia AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Staffanstorp.

2023-11-16

Mer info