Projektledare garantisamordning

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Letar du efter anställning inom bygg och anläggning? Letar du efter en chans att arbeta som projektledare, bygg och anläggning på Trafikverket? Nu är det möjligt. Trafikverket söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

För detta jobb är det en fördel om du bor i närheten av Luleå då det är tjänsteorten. Trafikverket har just nu en ledig tjänst som projektledare, bygg och anläggning. Om du vill ta din karriär till nästa nivå, ta en titt på deras jobbannons och se om jobbet passar dig! Du har fortfarande tid att söka jobbet som projektledare, bygg och anläggning hos Trafikverket om du sickar in din ansökan senast sista ansökningsdag som är måndag den elfte december 2023.


Jobbannons

Som Projektledare inom garantisamordning på Trafikverket är du med och underlättar vardagen för invånare och företagare i hela Sverige. Det gör du genom att vara med och bidra till framtidens infrastruktur.

Projektledare garantisamordning

Arbetsuppgifter

Vi söker en erfaren projektledare inom garantisamordning till underhållsregion Nord. I rollen arbetar du med garantisamordning inom väg och järnväg. Underhållsregionerna ansvarar för en samordnad garantihantering av entreprenader inom sitt ansvarsområde.

Regionen tar årligen i mot en stor mängd anläggning och det blir ditt ansvar att säkerställa att fel eller skador under garantitiden hanteras under kontrakt och att detta görs före garantitidens utgång.

Du ansvarar för att planera, följa upp och analysera resultat av regionens garantibesiktningar och ajourhåller garantiplanen. Du driver enskilda garantiärenden från start till mål. Under garantitiden ger du även löpande stöd till projektledare och enhetschefer/ombud vid hantering av ev. garantifel. Du ansvarar för planering, upphandling och arbetsledning av resurser som genomför garantibesiktningar.

Du har ett nära samarbete med och bistår enhetschefer/ombud och projektledare inom regionen.

I rollen som projektledare för garantisamordning deltar du i mottagande av anläggningar i nära samarbete med mottagningskoordinator.

Din utveckling

För dig som projektledare i Trafikverket är utvecklingsmöjligheterna stora. Vi vill att du ska nå din fulla potential, oavsett om du vill bredda dina kunskaper, utvecklas och kliva in i en chefsroll eller specialisera dig. Du kommer att tillhöra en av Sveriges största beställarorganisationer, och den samlade projektledarkompetensen hos våra cirka 1 000 projektledare är unik.

Som projektledare har du tillgång till olika forum för erfarenhetsutbyten, nätverk, utbildningar samt talang- och utvecklingsprogram.

Trafikverket kan erbjuda dig en modern arbetsplats där vi möter varandra med respekt och omsorg i en öppen och nyskapande kultur. Hos oss lönar sig alltid goda prestationer, men vi är samtidigt noggranna med att skapa förutsättningar för en bra balans mellan arbete, familj och fritid. Vi är stolta över att ha utsetts till en av Sveriges bästa arbetsgivare.

Övrig information

Önskar du att arbeta delvis på distans? I den här tjänsten kan det finnas möjlighet att arbeta hemifrån upp till 40 procent av din arbetstid.

#LI-Hybrid

Vi använder främst mail (från mejladress: noreply@heroma.se) för att göra utskick och kallelser. Kolla din inkorg och även skräppost/SPAM regelbundet under denna tid för att vara säker på att du får all information från oss!

I denna rekrytering används webbaserade tester som en del i urvalet.

Digitala Intervjuer via Skype är inplanerade 9 och 10 januari.

Kvalifikationer

Ditt ledarskap

Ditt ledarskap präglas av att du bygger förtroende, klargör riktning och levererar resultat. Genom en tydlig kommunikation om förväntningar och mål delegerar du och följer upp. Du inspirerar, skapar delaktighet och driver utvecklingen tillsammans med ditt team och i samverkan med andra. Du är proaktiv, strukturerad och kvalitetsmedveten i dina åtaganden och har en god analytisk förmåga.

Vi söker dig som har

  • universitets- eller högskoleutbildning inom relevant inriktning, eller annan utbildningsbakgrund i kombination med arbetserfarenhet som vi bedömer likvärdig
  • aktuell och relevant erfarenhet av arbete med underhålls-, eller investeringsverksamhet inom anläggningsbranschen.
  • relevant erfarenhet av att jobba inom området med garantiärenden
  • kunskap inom entreprenadjuridik
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • körkort för personbil

Det är meriterande om du har

  • erfarenhet av att självständigt driva garantiärenden
  • aktuell och relevant erfarenhet av att ansvara för och driva kontrakt inom väg och- eller järnväg 
  • flerårig aktuell och relevant erfarenhet inom bygg- och anläggningsbranschen

Ansökan

De frågor som du får besvara när du skickar in din ansökan kommer att ligga till grund för det första urvalet vi gör. Om det inte står något annat i annonsen vill vi att du bifogar ditt CV. Vi har slutat begära in personligt brev eftersom vi inte har med det som del av urvalsunderlaget.

Inom verksamhetsområde Underhåll ansvarar vi för leveransen av säkra och tillgängliga vägar och järnvägar. Genom att förvalta, underhålla och utveckla det befintliga och framtida väg- och järnvägssystemet lägger vi grunden för näringslivets godstransporter och miljoner människors resande - varje dag, året om. Kompetensutveckling står högt på vår agenda, oavsett vilken roll du har eller var du befinner dig i yrkeslivet. Hos oss gör du skillnad!

På Trafikverket jobbar vi med att göra Sverige närmare. Vi tror på att en förening av olika erfarenheter, bakgrunder och perspektiv är den bästa grunden för att bygga en arbetsplats fri från diskriminering och en miljö där alla trivs och gör sitt bästa. Vi tror på mångfald där den gemensamma nämnaren är pålitlighet, engagemang och mod. För det är så vi bäst representerar vårt samhälle.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnTrafikverket
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer2021006297
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Trafikverket söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Luleå. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Trafikverket skickar du in din ansökan senast 2023-12-11.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektledare / Säljare till Firesafe

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Sundsvall.

2023-11-20

Mer info

Projektledare

Siemens Energy AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Solna.

2023-11-20

Mer info

Projektledare / Säljare till Firesafe

Kraftsam Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Umeå.

2023-11-20

Mer info