Säljande Projektledare inom Säkerhet

Publiceringsdatum: 2023-11-02

Letar du efter ett jobb inom bygg och anläggning? Letar du efter en chans att arbeta som projektledare, bygg och anläggning på Great Security Sverige AB? Nu är det möjligt. Intresserade sökes för heltid-jobb hos Great Security Sverige AB - är du intresserad? De letar efter någon som vill jobba tills vidare.

Platsen där jobbet finns ledigt är i Landskrona. Great Security Sverige AB behöver fler anställda som stödjer arbetet inom projektledare, bygg och anläggning. Kolla in deras lediga tjänst för att se om du har vad som krävs. Great Security Sverige AB letar efter erfaren projektledare, bygg och anläggning som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är lördag den andra december 2023.


Jobbannons

Great Security är inne i en mycket expansiv fas. Nu behöver vi stärka upp med ytterligare en säljande projektledare till Region Syd som vill vara med i vårt team och tillsammans med våra kunder skapa ett tryggare samhälle.

VAD DU KOMMER ATT GÖRA

Som projektledare hos oss är du huvudansvarig gentemot kunden och översätter dennes behov och önskemål till leverans. Du ser till att rätt personal får rätt information så att de kan utföra installationen på ett kvalitativt sätt. Du har det ekonomiska ansvaret för projekten enligt givna ramar.

Du kalkylerar på projekten, skriver offerter och ser till att material köps in på ett kostnadsoptimerat sätt.

Dessutom kommer du att identifiera och föreslå affärsmöjligheter som både löser kundens problem och leder till att både du och företaget når sina mål.

Det är en väldigt dynamisk bransch och en arbetsdag kan vara mycket varierande med både individuellt arbete och teamarbete.

VEM DU ÄR

Först och främst tycker du om att samarbeta och har en utåtriktad och social personlighet, du blir en viktig spelare både internt och externt med en passion för det du gör. Du är kunnig inom passersystem samt larm- och kameralösningar.

Det finns en entreprenörsanda i dig och ett naturligt intresse för bygg- och fastighetsbranschen. Att göra affärer ger dig energi och du har en praktisk inställning till problemlösning och kan snabbt anpassa dig till nya förhållanden. Du tycker om att bygga och förvalta relationer med såväl interna som externa kunder. Du uppskattar variationen i arbetet, som omfattar många olika typer av projekt och kundkontakter.

Vi tror att du har några års erfarenhet av försäljning eller projektledning inom säkerhetsbranschen och har sålt tekniska säkerhetssystem samt avtal och tjänster med bra resultat.

Du är driven, engagerad och strukturerad i dina affärer för att alltid försöka nå dina och företagets mål. Viktigt är att du känner ansvar för kunden och har intresset av att lösa kundens problem och ser dess behov.

I din roll kommer du att delvis jobba självständigt och i team med hjälp av organisationen.

Eftersom tjänsten innehåller offertarbete och kalkylering är du duktig på att uttrycka dig i tal och skrift på svenska och gärna engelska.

En förutsättning för anställning till denna tjänst är godkännande vid kontroll hos Polismyndigheten samt innehav av B-körkort.

För oss är våra värdeord viktiga – Smart, Engagerad och Kundorienterad är att vara Great

VARFÖR SKA DU VÄLJA OSS

Du kommer till en positiv arbetsmiljö med kompetenta medarbetare och en stark laganda. Företaget är i ett expansivt skede och vi vinner marknadsandelar hela tiden, så denna tjänst kommer att vara utvecklande för dig och du kommer att vara högst delaktig i att påverka framtiden och vara med att bygga vår säljkultur.

Vi är en erfaren organisation byggd för att kunna klara både stora och komplexa affärer. Samtidigt präglas vi av entreprenörskap med högt tempo och korta beslutsvägar

Vi satsar på vår personal och ser dig som ytterligare en pusselbit till att fortsätta att se till att våra kunder är nöjda. Därför ser vi till att du får gå relevanta utbildningar för att klara din vardag

Förmåner som vi erbjuder är tjänstebil, friskvårdsbidrag, tjänstepension och kollektivavtalade försäkringar.

Placering för denna tjänst kommer i första hand att vara i Landskrona, men vi vill gärna att du visar dig mycket ute på fältet hos våra kunder och de tekniker som utför arbetena.

OM GREAT SECURITY

Vi är ett av Sveriges största privatägda säkerhetsföretag med verksamhet över hela landet med över 450 anställda och en omsättning en bit över 800 miljoner. Verksamheten bedrivs både lokalt och nationellt. Dessutom hanterar vi en del kunder i de övriga nordiska länderna.

Vi finns etablerade med kontor och butiker på ett 30-tal orter.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnGreat Security Sverige AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565354726
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Great Security Sverige AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Landskrona. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Great Security Sverige AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-02.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare inom teknikinformation och driftsäkerhet

Jobwise AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Göteborg.

2024-02-20

Mer info

Projektledare inom invasiva arter

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Umeå.

2024-01-29

Mer info

Senior IT Projektledare med erfarenhet av IT Säkerhetsprojekt (IAM, PAM,...

Castra Group AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2024-01-24

Mer info