Multidisciplinär projektledare

Publiceringsdatum: 2023-11-17

Är du på jakt efter en karriär inom bygg och anläggning? Ett spännande jobb som projektledare, bygg och anläggning hos Pin Rekrytering AB väntar på dig - varför inte söka idag? Pin Rekrytering AB behöver någon som vill arbeta heltid. Om du är tillgänglig för tills vidare, ta en titt på denna jobbannons.

Denna position är tillgänglig i Kiruna. Pin Rekrytering AB söker för närvarande efter flera personer att anställa inom projektledare, bygg och anläggning-branschen. Ta en titt på deras tre lediga tjänster för att se om något av dem passar just dig. Pin Rekrytering AB letar efter erfaren projektledare, bygg och anläggning som kan ansluta till deras team. Sista ansökningsdag är söndag den trettioförsta december 2023.


Jobbannons

För kunds räkning.

Arbetsuppgifter

Som Projektledare i vår organisation kommer du att ha en avgörande roll i att leda, driva och övervaka projekt för vår uppdragsgivare. I denna spännande roll kan du förvänta dig en varierad arbetsdag som sträcker sig från infrastruktur, industri till energisektorn. Våra projekt varierar från enskilda projekt till storskaliga, mångdisciplinära initiativ, där vi skapar innovativa helhetslösningar.

På vår organisation är du med från start till mål, från den första projektutvecklingen till leverans och uppföljning. Vi ger dig stort utrymme att utöva din expertis och tar ditt ansvar på allvar, samtidigt som du samarbetar med högt kvalificerade kollegor.

Som Projektledare kommer du att vara spindeln i nätet och styra det gemensamma arbetet i samarbete med kunden och projektgruppen för att uppnå de övergripande målen för varje projekt. Du kommer att vara den som rapporterar till beställaren och eventuell styrgrupp, och på så sätt säkerställa att våra projekt går i mål med framgång.

Skakrav

Här är de kvalifikationer och egenskaper som verkligen passar in hos oss på vår organisation!

Innovativt tänkande och utmaningsvilja: Vi uppmuntrar dig att tänka utanför boxen och utmana status quo, både för dig själv, våra kunder och hela branschen. På vår organisation brinner vi för nya idéer och innovativa lösningar.

Högskoleutbildning inom samhällsbyggnad, industri eller energi: Din eftergymnasiala utbildning ger dig en stark grund att bygga på.

Flerårig erfarenhet från projekt inom industri, energi eller civil engineering: Din tidigare erfarenhet inom dessa områden – från antingen konsult-, beställar- eller entreprenörsidan kommer att vara värdefull när du arbetar med oss på vår organisation.

Passion för hållbarhet och samhällsutveckling: På vår organisation brinner vi för hållbarhet och att bidra till en bättre samhällsutveckling. Ditt starka engagemang för dessa värderingar kommer att vara en drivkraft hos oss.

Affärsmässig instinkt och förtroendebyggande förmåga: Att ha affärsmässighet i ryggraden och förmågan att bygga förtroendeingivande relationer är avgörande för vår framgång.

Samarbetsförmåga över gränserna: Vi strävar efter att samarbeta inte bara tekniskt utan även internationellt. Din förmåga att samarbeta över gränserna kommer att vara ovärderlig hos oss.

Kommunikativ skicklighet: Att kunna kommunicera effektivt, både muntligt och skriftligt, på både svenska och engelska, är en nyckelkompetens när du arbetar med oss på vår organisation.

Personliga egenskaper

Då arbetet som konsult innebär många kontakter med exempelvis kunder, myndigheter och andra partner söker vi dig som tycker om att skapa goda och förtroendefulla relationer med olika typer av människor. Du har god kommunikativ förmåga och trivs både med att samarbeta med andra och arbeta självständigt. Hög kvalitet i leveransen är en självklarhet för dig. I rollen förväntas du bidra till att driva projekten framåt och vi söker dig som vill vara med och påverka och som trivs med stort eget ansvar.

För att trivas med att vara konsult hos oss behöver du ha hög/god

Specialistkunskap: Du förstår de fackmässiga aspekterna av arbetet särskilt bra. Du underhåller kontinuerligt din specialistkunskap. Du är och vill vara en kunskapsresurs för andra.

Samarbetsförmåga: Du arbetar bra med andra människor. Du relaterar dig till dem på ett lyhört och smidigt sätt. Du lyssnar, kommunicerar och löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Flexibilitet: Du har lätt för att anpassa dig till ändrade omständigheter. Du kan snabbt ändra ditt synsätt och förhållningssätt. Du ser möjligheterna i förändringar.

Vår organisation erbjuder dig

Samarbete med branschexperter i mångsidiga och intressanta uppdrag

Ett tillväxtföretags möjligheter och en engagerad ledning

Bra förmåner

Samarbetskultur och positiv stämning

Utmanande uppdrag

Uppskattning och möjligheter att påverka ditt arbete

Konkurrenskraftig lön

Om jobbet

Antal tjänster3
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnPin Rekrytering AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5594189200
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Pin Rekrytering AB söker tre personer till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Kiruna. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Pin Rekrytering AB skickar du in din ansökan senast 2023-12-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Multidisciplinär projektledare

Pin Rekrytering AB söker tre personer till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Gällivare.

2023-11-15

Mer info

Multidisciplinär projektledare

Pin Rekrytering AB söker tre personer till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Luleå.

2023-11-15

Mer info

Projektledare

Siemens Energy AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Solna.

2023-11-20

Mer info