Projektledare till Sesols entreprenadavdelning

Publiceringsdatum: 2023-03-15

Entreprenadavdelningen på Sesol växer! Vi vill utvidga vårt team med ytterligare projektledare. Ta möjligheten att bli en del av vår resa framåt!

Om jobbet

Som projektledare på Sesols entreprenadavdelning så kommer du primärt att arbeta med våra större installationer och det blir din uppgift att projektera helhetslösningar för solceller, laddboxar, batterilösningar, IMD och betallösningar. Du kommer ingå i ett projektteam med andra projektledare som utgår ifrån olika distrikt. Teamet har regelbundna träffar och jobbar gemensamt mot en och samma målbild.

I tjänsten har du som projektledare fullt ägandeskap för hela projektet, från start till mål! Vid ett första kundmöte går du igenom såld anläggning för att säkerställa att vi uppfyller kravställningar, samt dokumenterar noggrant för att kunna projektera och dimensionera både montage och elinstallationer. Du koordinerar projektet och ser till att alla parter i projektet jobbar mot samma mål, samtidigt som du säkerställer att vi uppfyller samtliga kvalitets- och miljöarbeten. I rollen sätter vi höga krav på att kunna kommunicera och informera kund genom hela resan så att de känner sig trygga.

Vem är du?

Vi söker nu personer som har tidigare erfarenheter av att jobba med större installationer och projekt. Eftersom vi jobbar relativt självständigt i våra projekt, krävs det att du känner dig trygg i arbetsbeskrivningen. Vi värdesätter om du har tidigare erfarenheter av ABT06 och känner dig bekväm med att läsa igenom och tyda ett anbud/FFU.

För att passa i rollen som projektledare ser vi att du är en initiativtagande och ansvarsfull person som alltid sätter kunden i fokus. Du kan jobba organiserat även med många bollar i luften och gillar ett högt tempo med snabba omställningar. Då vår avdelning fortfarande håller på att formas samt att branschen i sig är relativt ny så drivs du av att lösa utmaningar och kommer gärna med input i hur vi kan förbättra vårt arbete. Eftersom arbetet innefattar mycket resor så förväntas du var flexibel.

Krav för att söka tjänsten:

 • Elkunskap
 • Erfarenhet av större projekt
 • God förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska samt engelska
 • Erfarenhet av att arbeta administrativt vid dator samt surfplatta
 • B-körkort

Följande är meriterande:

 • Högspänningskunskap
 • BAS P/U
 • Entreprenadsjuridik
 • Tidigare projektledning
 • Tak- och fallsäkerhet
 • ABT06 / AB04
 • Erfarenhet av SIS bygghandlingar
 • Erfarenhet av att arbeta på tak
 • Erfarenheter från vind/solparker

Vad erbjuder vi dig?

Hos oss får du frihet under ansvar i ditt arbete och goda möjligheter till utveckling. Du kommer ha ett roligt arbete med goda förmåner och arbetsvillkor ihop med förmånsbil. Du får även möjlighet att delta i interna tävlingar.

Om anställningen:

 • Lön: Fast lön
 • Placering: Jönköping
 • Tillträde: Enligt överenskommelse 
 • Anställningsvillkor: Heltid, 6 månaders provanställning

Om Sesol AB

Vi är det självklara valet för installation av solcellsanläggningar, elbilsladdare och IMD. Vi har all personal in-house och levererar alltid med högsta kundnöjdhet i fokus. Med passion för förnybar energi skapar vi nya och smarta lösningar för våra kunder. Vår kundkrets innefattar allt från den lilla villan till stora solcellsparker. Vi har etablerat oss på 14 orter i södra och mellersta Sverige, med huvudkontor i Jönköping. Detta gör att vi är en lokal leverantör där både privat- och företagskunder hittar sina lösningar. Det är med våra 1000 medarbetare som vi dagligen bidrar till att skapa en hållbar värld där vi är en trygg partner för både kunder och kollegor.

Välkommen in med din ansökan!

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta ansvarig rekryterare. OBS: Ansökan tas endast emot via vår karriärsida.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSesol AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590871355
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Sesol AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Sesol AB skickar du in din ansökan senast 2023-03-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektledare inom Digital Transformation och migrering till Accountor

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2023-05-02

Mer info

Teknisk projektledare till Granitor Electro AB

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Tranås.

2023-05-15

Mer info

Projektledare till Sigma Technology i Karlskrona

Sigma Technology Systems AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Karlskrona.

2023-05-02

Mer info