Projekt- och byggledare infrastruktur till SYSTRA i Jönköping

Publiceringsdatum: 2023-02-24

Skulle du vilja jobba inom bygg och anläggning? Här är din möjlighet att bli en del av teamet hos SYSTRA AB genom att arbeta som projektledare, bygg och anläggning. SYSTRA AB söker för närvarande efter personal på heltid för en tjänst tills vidare. Kolla in deras jobbannons för mer information.

Arbetsplatsen ligger nära tillhands om du är bosatta i Jönköping som är tjänsteorten. SYSTRA AB söker för närvarande efter ambitiösa individer som vill utvecklas i rollen som projektledare, bygg och anläggning. Kolla in deras ledig tjänst och se om du har vad som krävs för att bli en del av deras team. Bli en del av teamet hos SYSTRA AB som projektledare, bygg och anläggning genom att ansöka senast måndag den tjugofjärde april 2023.


Jobbannons

Vill du jobba på ett av världens största konsultbolag inom infrastruktur? Då vill vi att du vänder blickarna mot oss på SYSTRA. Vi är ett framgångsrikt, innovativt och internationellt ledande konsultbolag med 9000 anställda runt om i världen. Nu utökar vi vår organisation ytterligare och söker i samband med det en Projekt- och byggledare!

Om jobbet

Som projekt- och byggledare är du en central del av projekten. Du kommer bidra som sakkunnig i tidiga skeden av nya projekt och med byggledning i pågående projekt. Du kommer leda och samordna frågor avseende produktionen inom entreprenaden och skapa förutsättningar för en effektiv och säker byggnation avseende tid, kostnad och innehåll.

Här får du en nyckelposition i en omväxlande och koordinerande roll med möjlighet att anpassa inriktning utifrån din profil och intressen. Resor i tjänsten kan förekomma.

Hos oss har du stor möjlighet att vara med och påverka samt utveckla vår verksamhet och kan beroende på din bakgrund och erfarenhet jobba i varierande bygg-och projektledningsuppdrag inom bland annat:

• Järnväg och väg

• Anläggning

• Beläggning/Asfalt

• Berg/Geoteknik

• Drift & Underhåll

• VA/Ledningar

• Besiktningar

På SYSTRA är vi mycket glada för den starka sammanhållningen inom koncernen vilket medför att vi kan erbjuda en arbetsplats som ger dig som individ de bästa förutsättningarna för att utvecklas i din roll och bli expert inom ditt område.

Vem är du?

Du som söker har en bakgrund som högskole- eller civilingenjör med några års- till livslång arbetslivserfarenhet från arbete som byggledare, projektledare, platschef/produktionschef, arbetsledare eller entreprenadingenjör. Vidare ser vi att du behärskar det svenska språket flytande i både tal och skrift, detta då all vår dokumentation sker på svenska samt för att kunna tillgodose våra kunders behov. Då resor i tjänst med bil kommer förekomma, är körkort således ett krav.

Eftersom det är du som driver projekten från start till mål så söker vi dig som är handlingskraftig, lösningsorienterad samt har ett affärsmässigt förhållningssätt. Vi tror att du har ett stort teknikintresse, känner stort ansvar för ditt arbete och tar egna initiativ. Arbetet innebär många kontaktytor både internt och externt på olika nivåer vilket ställer krav på din kommunikativa förmåga. Du värdesätter goda relationer, har ett prestigelöst förhållningssätt och är duktig på att skapa samarbeten där fokus ligger på det gemensamma målet.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi erbjuder ett utvecklande arbete i ett företag under stark tillväxt i Sverige.

På SYSTRA arbetar både erfarna och juniora medarbetare och vårt arbetsklimat präglas av framåtanda, kompetens och teamwork. Vi har ett ständigt utbyte av erfarenhet och kunskap såväl inom som mellan trafikgrenarna.

Hos oss är du med och utvecklar innovativa och hållbara lösningar. På SYSTRA deltar du i skapandet av ett hållbart samhälle genom att arbeta i en organisation som tar ansvar för miljön, projekten, medarbetarna och som skapar verklighet av sina visioner.

Om SYSTRA

Med våra 9 000 medarbetare är SYSTRA en av världens ledande aktörer inom infrastrukturlösningar. Hos oss arbetar engagerade ingenjörer och miljövetare inom till exempel väg & vatten, järnväg, höghastighetsjärnväg, tunnelbana, spårväg och bro. SYSTRA har bland annat designat cirka hälften av världens byggda och planerade höghastighetsjärnvägar och automatiserade tunnelbanor.

SYSTRA Nordic har 300 medarbetare och erbjuder ett brett spektrum av tjänster inom infrastruktur. Självklart har vi kollektivavtal. Läs gärna mer om oss på vår webbplats www.systra.se.

SYSTRA-confidence moves the world

Kontaktuppgifter

Morgan Blomqvist, Gruppchef

mblomqvist@systra.com

Johanna Ekman, Rekryteringspartner SYSTRA

jekman@systra.com

Ansökan

Urval kan komma att ske löpande så varmt välkommen med din ansökan redan idag.

Inför rekryteringsarbetet har SYSTRA noggrant tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter eller liknande.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSYSTRA AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5565400677
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

SYSTRA AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos SYSTRA AB skickar du in din ansökan senast 2023-04-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projekt- och byggledare infrastruktur till SYSTRA i Jönköping

SYSTRA AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Jönköping.

2023-05-15

Mer info

Projekt- och byggledare infrastruktur till SYSTRA i Kristianstad

SYSTRA AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Kristianstad.

2023-05-10

Mer info

Projekt- och byggledare infrastruktur till SYSTRA i Helsingborg

SYSTRA AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Helsingborg.

2023-05-15

Mer info