Projektchef

Publiceringsdatum: 2023-02-22

På JSB sätter vi prestige i att bygga för fler. Vi drivs av att utmana oss själva, våra kunder och branschen. Bland annat verkar vi aktivt för digitaliseringen av vårt arbete. Vi ser också byggnation av speciellt samhällsbyggnader och bostäder i ett större perspektiv, där människor och verksamheter är centrala. Känner du igen dig och vill vara med och skapa riktig förändring? Skicka in din ansökan idag.

PROJEKTCHEF HOS OSS

Du leder och ansvarar för produktionsprocessen tillsammans med de platschefer och arbetsledare som arbetar i dina projekt. Dina huvudsakliga arbetsuppgifter är planering, inköp och samordning samt aktivt stöd till dina team, men du har också löpande kontakt med kunder, underentreprenörer och leverantörer. Ditt ansvar omfattar genomförande av tilldelade projekt, från planering till överlämnande. Inte bara med tanke på den praktiska vardagen; du liksom dina arbetslag tar även hänsyn till människorna som ska leva, verka och bo i det vi är med och bygger.

VI ERBJUDER

Här blir du en del av ett stabilt och lönsamt byggföretag som vill utmana dig, oss själva, våra kunder och branschen som helhet. Inställningen har hittills gjort JSB nytänkande, etiska och expansiva. Du kommer att kunna utveckla ditt arbete och din framtid, bland annat genom kompetenshöjande utbildningar. Vår bärande princip är att varje medarbetare äger sin uppgift och tar ansvar tidigt för sitt arbete. Samtidigt kommer ekonomiska aspekter aldrig att kompromissa din eller dina kollegors säkerhet och trivsel.

DINA ERFARENHETER

Du har högskoleutbildning eller motsvarande erfarenhet i byggbranschen, till exempel arbetar du redan som projektchef eller känner att det är dags att axla rollen. Att driva flera byggprojekt samtidigt är inga problem för dig. Du har vana vid ekonomiskt ansvar och ditt kunnande håller hög nivå – både kvalitetsmässigt och tekniskt.

DINA EGENSKAPER

Förutom goda ledaregenskaper har du ett tekniskt, ekonomiskt och kundorienterat synsätt så att tilldelade projekt genomförs med högsta möjliga produktivitet och lönsamhet. Du driver aktivt organisationen framåt och är en förebild i företaget. Vi tror också att du går igång på att bygga starka relationer med dina team, kunder och samarbetspartners.

ANSÖKAN

Urvalsprocessen sker löpande. Är du projektchefen som vill och kan utmana entreprenadverksamheten i Jönköping? Visa intresse för ett viktigt arbete så fort som möjligt via ansökningsformuläret.

Har du frågor om tjänsten eller rekryteringsprocessen är du varmt välkommen att kontakta Hanna Kapteijn, HR-Generalist via hanna.kapteijn@jsb.se eller Anders Johansson, Affärsområdeschef JSB Syd via anders.johansson@jsb.se

Vi tar inte emot ansökningar via mail.

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnJSB CONSTRUCTION AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
Omfattning6 månader eller längre
Organisationsnummer5564011756
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

JSB CONSTRUCTION AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos JSB CONSTRUCTION AB skickar du in din ansökan senast 2023-03-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Projektchef Sydostlänken

Trafikverket söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Kristianstad.

2023-05-30

Mer info

Projektchef

PEAB AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Järfälla.

2023-05-17

Mer info

Projektledare/Projektchef

Swimtec AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Kungsbacka.

2023-05-15

Mer info