Projektledare inom IT sökes till Combitech Jönköping

Publiceringsdatum: 2023-01-23

Combitech är en etablerad leverantör till bland annat energibranschen, offentlig verksamhet och försvarsmakten som alla är i en spännande digitaliseringsresa. För att stärka vårt erbjudande hos våra kunder söker vi nu projektledare som hjälper kunderna med digitalisering/förändring av systemstöd samt organisation. Rollen är utvecklande och berör flera områden hos kund som processutvecklare, workshopsledare, förändringscoach, projektledning, verksamhetsutveckling mm.

DIN ROLL SOM PROJEKTLEDARE INOM IT

Som projektledare är det viktigt att både hålla ihop projektet och att kunna leda det framåt. I din roll kommer det att vara med på hela resan från att analysera projektdirektiv och kravbild vidare med att organisera och leda projektteamet mot fastställda mål till uppföljning och rapportering.

Hos oss får du också möjlighet till kunskapsutbyten och kompetensutveckling! Du får tillsammans med andra i nätverkande lära dig nya saker, utbyta erfarenheter och utvecklas, såväl på det tekniska planet, projektledningsmässigt som det personliga.

VEM ÄR DU?

Vi söker nu dig som har jobbat några år som projektledare. Du har högskoleutbildning inom Data/IT/Systemutveckling eller motsvarande erfarenhet.

Som projektledare är kommunikationsförmåga viktigt eftersom du håller ihop och informerar både vad som fungera bra och vad som inte fungerar till dina projektmedlemmar. Du har också kontaktyta till chefer och ledning samt till slutkund i vissa projekt. I din ledande roll behöver du även ha kunskap för att kunna planer och strukturera, hantera ekonomi och göra uppföljningar och rapporter att förmedla vidare. Här kan det också ingå att leda utläggning av delar eller hela projekt på externa partners.

Då tjänsten innebär arbete som omfattas av försvarssekretess krävs det att du genomför och godkänns i en säkerhetsprövning.

Låter det intressant? Hör av dig till oss eller skicka in din ansökan direkt! Urvalet sker löpande.

KOM & GÖR SKILLNAD

På Combitech ingår vårt kompetensutvecklingsprogram Combitech GROW som en naturlig del i din anställning! Vi ger dig möjlighet att växa i en företagskultur som uppmuntrar till både personlig och professionell utveckling, samtidigt som du arbetar i spännande och givande uppdrag.

Hos oss får du vara med och utveckla teknikområden för att möta kraven på framtidens digitala samhälle. Vi har flera projekt inom digitalisering, autonomi, artificiell intelligens, cyber security och 5G-utveckling. Våra konsulter utvecklar också flygande hjärtstartare, system som ökar säkerheten på flygplatser och nya stridsflygplanet Gripen E som gör samhällen trygga!

Vill du veta mer om hur det är att arbeta hos oss? Kolla in våra karriärsidor!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnCombitech AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5562186790
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Combitech AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Combitech AB skickar du in din ansökan senast 2023-03-28.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Konsultenhetschef inom IT till Combitech i Linköping

Combitech AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Linköping.

2023-05-05

Mer info

Erfaren IT projektledare - sökes till Iver

Iver Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Göteborg.

2023-05-29

Mer info

Projektledare inom Digital Transformation och migrering till Accountor

Accountor Ekonomi & Rådgivning AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2023-05-02

Mer info