Systemingenjör

Publiceringsdatum: 2023-01-20

Vill du arbeta inom data/it-branschen? Knowit AB (Publ) är på jakt efter en skicklig projektledare, it och du kan vara rätt person för jobbet. Knowit AB (Publ) söker efter en ny anställd på heltid under tills vidare som är redo att ta sin karriär till nästa nivå.

Att bo i närheten av Jönköping kan vara en fördel för denna position, så om du redan bor i området bör du överväga att söka jobbet. Knowit AB (Publ) har just nu ett ledigt jobb som projektledare, it. Har du vad som krävs för att arbeta som projektledare, it hos Knowit AB (Publ)? Ansök innan söndag den nionde juli 2023 och ta reda på det!


Jobbannons

Känner du att 2023 är året du vill utvecklas och anta nya utmaningar i ett spännande bolag? Då har du hittat rätt! Vi söker dig som är systemingenjör och vill arbeta med produkter och lösningar med hög teknisk komplexitet, ofta bestående av både hård- och mjukvara. Du drivs av att arbeta i team, ta egna initiativ och tycker om att lösa problem utifrån ett helhets- och livscykelperspektiv.

Din roll

Knowit Connectivity är en snabbfotad, rolig och inspirerande arbetsplats med stor laganda. Vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad och som systemingenjör är du involverad i utvecklingen av samhällsviktiga IT-lösningar och produkter. Arbetet kan innefatta allt från systemmodellering, analys, krav- och riskhantering och konfigurationsledning till stöd vid verifiering och validering. Tillsammans med våra kunder löser vi frågan om hur vi hanterar och utvecklar komplexa, framgångsrika produkter och lösningar som är anpassningsbara, skalbara och hållbara.

Vem är du?

Vi tror att du, med hjälp av din tekniska kunskap och bredd, har förmågan att driva komplicerad problemlösning från start till mål. Du har en högskoleutbildning i botten och gärna 4-5 års erfarenhet inom yrket. Kanske har du tidigare arbetat som systemingenjör eller är du nyfiken på att ta steget från din nuvarande roll som utvecklare och testa på något nytt!

Utöver den tekniska kompetensen är det viktigt att du har god kommunikationsförmåga och du tycker om att arbeta i team där kunskap och erfarenhet delas med varandra. För att trivas i rollen som konsult är du även flexibel och du trivs i en föränderlig miljö, som präglas av kontinuerlig utveckling inom både teknik och arbetssätt. Svenska och engelska, flytande i tal och skrift är ett krav. Flera av våra kunder kräver även svenskt medborgarskap vilket gör att det kan vara en förutsättning för anställning.

Vårt erbjudande till dig

Att vara konsult på Knowit innebär ett varierande arbete med stora möjligheter att påverka. Vår prioritet är att alltid matcha dig med uppdrag som intresserar och utmanar dig, där du kan lyckas och vi kan hjälpa dig att fortsätta växa. På vårt kontor i centrala Jönköping hittar du två av våra fyra affärsområden, Connectivity och Experience. Våra lokaler är nyligen uppgraderade med ny och fräsch inredning. Vi tror att det är viktigt att ha en arbetssituation som fungerar med privatlivet samtidigt som vi har kul och utvecklas på arbetsplatsen. Därför är trevlig arbetsmiljö, balans i livet och god hälsa bland våra medarbetare viktigt. Du får tillgång till flextid, friskvårdsbidrag, förmånsportalen Benify, kollektivavtal och ett bra försäkringspaket med pensionsavsättning. Som stöd i ditt dagliga arbete har du dina kollegor som alltid ställer upp i en organisation där arbetsglädje, kunskap och utveckling står i centrum.

Vi älskar att ha roligt under arbetstid där vi tillsammans skapar en god stämning och gemenskap. Vi kombinerar arbetet med lärande aktiviteter såsom bokcirkel, kodevent och diskussionsforum. Även utanför arbetstid värdesätter vi att hitta på roliga aktiviteter såsom AW och events! En lunchaktivitet i klättringshallen eller en flipperspels-AW, visst låter det kul?

Om Knowit

Idag har Knowit (https://www.knowit.se/om-knowit/) runt 4000 medarbetare som befinner sig i Sverige, Norge, Danmark, Finland, Tyskland och Polen. Knowit stöttar sina kunder i den digitala transformationen och sticker ut bland andra konsultföretag genom sin decentraliserade organisationsstruktur och korta beslutsvägar. Vi består av fyra affärsområden som arbetar med allt från design, utveckling och förvaltning av olika lösningar. Inom affärsområdet Connectivity (https://www.knowit.se/tjanster/connectivity/) på Knowit i Jönköping arbetar vi med mjukvaruutveckling, RnD, Embedded, Cloud och massa mer. Vi utvecklar affärer och kompetenser för att växa tillsammans och vi rekryterar medarbetare som vi tror kan göra skillnad. Våra konsulter har stora möjligheter att utvecklas och vi värnar om kompetensutveckling genom olika interna nätverksgrupper. Vi berättar gärna mer om oss!

Kontakt och ansökan

Vi går igenom ansökningarna löpande, så tveka inte på att skicka din ansökan idag eller kontakta oss så berättar vi gärna mer om våra karriärmöjligheter.

Ansvarig rekryterare: Ebba Warrén ebba.warren@knowit.se 076-127 48 21

Konsultchef: Erik Engvall erik.engvall@knowit.se 073-640 50 52

Vi ser fram emot att läsa din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnKnowit AB (Publ)
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5563910354
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Knowit AB (Publ) söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Jönköping. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Knowit AB (Publ) skickar du in din ansökan senast 2023-07-09.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Systemingenjör

Knowit AB (Publ) söker en person till tjänsten som projektledare, it i Linköping.

2023-05-16

Mer info

Systemingenjör

Knowit AB (Publ) söker en person till tjänsten som projektledare, it i Jönköping.

2023-05-16

Mer info

Affärsutvecklare/Projektledare

Länsförsäkring Kronoberg söker en person till tjänsten som projektledare: kultur, media, film i Växjö.

2023-05-22

Mer info