Lidl söker en junior projektledare till Facility Management

Publiceringsdatum: 2021-11-29

Har du intresse för fastighet, är analytisk lagd och vill ingå i ett starkt sammansvetsat team? Då är det dig vi söker!

Om Lidl

Ta chansen att arbeta för en Top Employer 2021 certifierad arbetsgivare. Vi är en av de största kedjorna inom dagligvaruhandeln med tusentals butiker runt om i Europa. Vi öppnade våra första butiker i Sverige under 2003 och har sedan dess ständigt utmanat de etablerade kedjorna och sänkt matpriserna. Varje vecka väljer hundratusentals svenskar att handla smart när de går till någon av våra över 200 butiker runt om i Sverige. Vårt nya huvudkontor ligger i Barkarbystaden, Stockholm.

Din roll

Som junior projektledare kommer du att ingå i projektteamet inom Facility Management för Lidl Sveriges huvudkontor. Teamet ansvarar för driva projekt, ta fram nationella avtal och implementera riktlinjer och koncept. Målet är att ge våra lokala fastighetskontor och centrallager så bra förutsättningar som möjligt för att sköta driften av våra fastigheter.

Inom teamet kommer du att ha en viktig och stöttande roll som supportar övriga teammedlemmar. Dina arbetsuppgifter kommer att vara att ta fram behovs- och kostnadsanalyser, skapa beslutsunderlag för framtida investeringar och projekt samt driver avdelningens budgetprocess. Med tiden kommer du att få mer ansvar och driva egna projekt och skriva avtal. I tjänsten ingår en hel del kontakt med andra avdelningar, svenska och internationella leverantörer samt vårt internationella huvudkontor.

Huvudsakliga arbetsuppgifter:

  • Ansvara för avdelningens budgetprocess.
  • Uppföljning och bearbetning av befintlig och ny data.
  • Genomföra kostnadsanalyser och projektuppföljningar.
  • Skapa rapporter och ta fram presentationer.
  • Driva igenom förändringar utifrån genomförda analyser.
  • Skriva avtal.

I rollen får du en bred överblick av Lidl och våra avdelningar. Du kommer att ingå i ett team som lägger stor vikt på personlighet och laganda. Det du inte kan lär vi dig.

Din profil

Du har i grunden en avslutad universitetsexamen som ingenjör, ekonom eller utbildning inom Facility management och vill nu fortsätta din karriär inom fastigheter. Har du vana av att driva projekt eller avtalsskrivande är det meriterande. Som person är du noggrann och gillar struktur, ordning och reda. Du har även en välutvecklad analytisk förmåga och uppskattar att jobba med siffror. Du har lätt för att samarbeta med andra människor men kan samtidigt arbeta självständigt och fatta egna beslut.

Kvalifikationer:

  • Mycket goda kunskaper i svenska och engelska i tal och skrift.
  • Tyska är meriterande men ej ett krav.
  • Resor kan förekomma i tjänsten därav erfordras B-körkort.
  • Goda kunskaper i Word, Powerpoint och Excel.

Vi erbjuder

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av våra värdeord: engagemang, ansvar, smart och tillsammans. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling. Det är därför glädjande för oss att vi kan erbjuda goda utvecklingsmöjligheter inom Lidl-gruppen, både i Sverige och internationellt. Tjänsten är en tillsvidareanställning med inledande provanställning och tillträde enligt överenskommelse.

Som anställd på Lidl omfattas du av kollektivavtal för tjänstemän mellan Svensk Handel och Unionen/Akademikerförbunden. Vid fackliga frågor kontakta Unionens lokala fackklubb via e-postadressen; unionenklubb_hk@lidl.se

Har vi väckt ditt intresse?

Vi hoppas det i alla fall! Du är varmt välkommen att söka tjänsten genom att fylla i formuläret och bifoga cv samt personligt brev via länken ”Sök nu”. Obs! Vi tar endast emot ansökningar som inkommer via denna länk. Denna rekrytering sker med löpande urval, varför vi gärna ser att du skickar din ansökan snarast, dock senast den 17 december 2021. Som en del av rekryteringsprocessen kommer tester skickas ut till din mail. I många av våra rekryteringsprocesser genomför vi en bakgrundskontroll på slutkandidat innan anställning kan bli aktuell. Här kan du läsa mer om hur en bakgrundskontroll går till: Vanliga frågor och svar om bakgrundskontroller. Har du frågor om tjänsten eller ansökningsprocessen, vänligen kontakta Rekryteringsteamet på mail: jobbhk@lidl.se.

Välkommen med din ansökan!

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnLidl Sverige KB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer9696676312
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Lidl Sverige KB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Järfälla. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Lidl Sverige KB skickar du in din ansökan senast 2021-12-17.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

WSP Management söker seniora projektledare

Flodin Rekrytering & Bemanning AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Karlskrona.

2021-12-02

Mer info

Junior Projektledare till en av Sveriges populäraste arbetsgivare

Framtiden i Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Östhammar.

2022-01-14

Mer info

Vi söker nu en projektledare till vår projektgrupp.

BK Tech Energy AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Göteborg.

2022-01-14

Mer info