IT- Projektledare till Nexer Strategy i Göteborg!

Publiceringsdatum: 2022-06-23

Är du grym på att leda IT-projekt? Har du hittat hem i digitaliseringens fantastiska och föränderliga värld? Lockas du av att ett varierat arbete hos olika kunder och branscher? Då är du kanske IT-projektledaren som vi på Nexer Strategy i Göteborg letar efter! Kom och bli vår nästa kollega!

Är vi rätt för dig?

I din roll som IT- projektledare på Nexer jobbar du på uppdrag hos våra kunder inom olika verksamheter och branscher runt om i Göteborgsområdet. Som projektledare ansvarar du för ett eller flera projekt, delprojekt eller program. Många gånger är du med från projektstart och leder arbetet från definition av projektet till slutleverans. De flesta av våra kunder går igenom eller står inför den agila resan, så vi ser gärna att du har intresset och vill arbeta agilt.

Du blir del av Nexers passionerade Strategy-gäng. Vi ser erfarenhets - och kunskapsutbyte som ett självklart led i din och dina kollegors utveckling. Genom vår lärande kultur erbjuder vi dig kurser och certifieringar som hjälper dig att utvecklas i den riktning du önskar. Vi är problemlösare av högsta rang och att coacha team och individer är det roligaste vi vet. Att ha kul på jobbet är en av de viktigaste sakerna som leder till att man gör ett bra jobb och trivs – vi har kul på Nexer Strategy!

Är du vår nya kollega?

Vi ser att du har erfarenhet av projektledning av både små och stora IT-projekt och har arbetat självständigt såväl som i team. Med i ryggsäcken har du erfarenhet från både traditionell projektmetodik och från agila metoder. I botten ser vi att du har en relevant högskoleexamen, gärna teknisk, och vi ser det som en merit om du har arbetat som konsult tidigare. Det är även meriterande om du har projektledarcertifieringar enligt Prince2, PMI, IPMA eller motsvarande.

Utöver dina erfarenheter är din personlighet viktig för oss! Vi ser att du är en engagerad och strukturerad person som bygger relationer, coachar och stöttar teamet och säkerställer att resultaten nås med alla med på tåget. Du förstår vad det innebär att vara konsult och är bra på att få saker i mål. Du behärskar både svenska och engelska på en professionell nivå i ditt arbete. Sist men inte minst är det viktigt för dig att ha roligt på jobbet och du bjuder gärna på dig själv. På Strategy har vi högt i tak, vi hjälper och trivs med varandra! 

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan nedan. Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Sandra Spasovska på sandra.spasovska@nexergroup.com. Vi hanterar ansökningar löpande, så vänta inte med att söka!

Om Nexer

Nexer, tidigare Sigma IT, har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi är ett familjeägt och värderingsstyrt företag med ett stort samhällsengagemang, bland annat genom Women in Tech, Star for Life, Mitt Liv och Kodcentrum. Vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort.

På Nexer värdesätter vi kompetensutveckling och erbjuder kurser via Nexer Academy och Pluralsight och ger certifieringsbonusar samt anordnar inspirationsföreläsningar och Meetups. Vår vision Put your heart in it and make it happen genomsyrar hela verksamheten och våra anställda är vår viktigaste nyckel till framgång. Nexer är en del av Danir-koncernen och har över 2000 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i tio länder och på fler än 20 orter i Sverige och har två gånger utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNexer AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5564519345
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Nexer AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Nexer AB skickar du in din ansökan senast 2022-08-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Scrum Master till Nexer Strategy i Göteborg!

Nexer AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Göteborg.

2022-06-23

Mer info

Agil projektledare till Nexer i Borås

Nexer AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Borås.

2022-04-19

Mer info

Projektledare till Gärahovs Bygg

Jobzone Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Jönköping.

2022-05-17

Mer info