Scrum Master till Nexer Strategy i Göteborg!

Publiceringsdatum: 2022-06-23

Är du Scrum Master med ett tekniskt kunnande och intresse? Vill du ta nästa steg som konsult tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som brinner för digitalisering, teknik och kommunikation? Vi på Nexer i Göteborg söker dig som har en stor passion för agilt ledarskap och älskar att coacha, leda och driva utveckling och tycker att konsultrollen är spännande och utvecklande. Kan det vara du som blir vår nästa kollega? Kom och bli en del av vårt härliga Strategy- gäng!

Är vi rätt för dig?

I rollen som Scrum Master kommer du att arbeta i mycket intressanta och utvecklande uppdrag hos Göteborgsregionens främsta företag och organisationer. I din roll kommer du ansvara för att leda ett eller flera Scrumteam. Du säkerställer att Scrum tillämpas och följs av teamet, samt kontinuerligt utvärderar och coachar teamet. Det är viktigt att du har stort driv vad gäller att bygga välfungerande team och fokuserar på teamets dynamik, prestanda och aktiviteter. Du arbetar för ständiga förbättringar samt eskalerar hinder och risker som kan hindra teamet att uppnå sina mål.

Är du vår nya kollega?

För denna roll söker vi dig som har några års erfarenhet från rollen som Scrum Master, har teknisk kompetens och som kanske har arbetat som utvecklare tidigare. Du är bra på att hantera konflikter och har stort driv för att bygga effektiva team och optimera arbetsprocesser. Du har passion för det du gör och är bra på att inspirera även på distans. Vi tror att du levererar genom att vara handlingskraftig, orädd och stödjande samtidigt som du, precis som vi på Strategy, tycker att det är viktigt att ha roligt på jobbet och kan bjuda på dig själv. Erfarenhet är viktigt, men personlighet är minst lika viktigt!

Vi ser att du har:

  • Passion för agila arbetssätt
  • Några års erfarenhet som Scrum Master
  • Teknisk kompetens och intresse
  • Goda ledarskap- och kommunikationsfärdigheter
  • Goda språkkunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har erfarenhet från konsultbranschen, har certifieringar inom agile tex SAFe och erfarenhet från Azure DevOps, Jira eller liknande system.

Ansökan

Du är varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till Sandra Spasovska på sandra.spasovska@nexergroup.com. Vi hanterar ansökningar löpande, så vänta inte med att söka! 

Om Nexer

Nexer, tidigare Sigma IT, har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi är ett familjeägt och värderingsstyrt företag med ett stort samhällsengagemang, bland annat genom Women in Tech, Star for Life, Mitt Liv och Kodcentrum. Vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort.

På Nexer värdesätter vi kompetensutveckling och erbjuder kurser via Nexer Academy och Pluralsight och ger certifieringsbonusar samt anordnar inspirationsföreläsningar och Meetups. Vår vision Put your heart in it and make it happen genomsyrar hela verksamheten och våra anställda är vår viktigaste nyckel till framgång. Nexer är en del av Danir-koncernen och har över 2000 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i tio länder och på fler än 20 orter i Sverige och har två gånger utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNexer AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5564519345
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Nexer AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Nexer AB skickar du in din ansökan senast 2022-08-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Scrum Master till vinnande team!

Sigma Technology Information AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Eskilstuna.

2022-06-03

Mer info

Scrum Master till vinnande team!

Sigma Technology Information AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Nyköping.

2022-06-03

Mer info

Scrum Master till Nexer R&D Software Engineering

Nexer AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Göteborg.

2022-06-14

Mer info