Konsulter inom agilt ledarskap / projektledning till Nexer i Göteborg!

Publiceringsdatum: 2022-06-23

Vill du ta nästa steg som konsult tillsammans med engagerade och kompetenta kollegor som brinner för digitalisering, teknik och kommunikation? Vi söker vi dig som har en stor passion för agilt ledarskap och/eller teknisk projektledning och älskar att coacha, leda utveckling, driva förändring, agera rådgivare och tycker att konsultrollen är spännande och utvecklande. Kom och bli en del av Nexer Strategy!

Är vi rätt för dig?

I denna breda roll kommer du att arbeta i mycket intressanta uppdrag hos Göteborgsregionens främsta företag och organisationer. Du kommer ha möjlighet att växla mellan olika roller i olika uppdrag, exempelvis som Agil ledare, Produktägare, Projektledare / IT-projektledare, Rådgivare inom agil transformation eller Scrum Master.

Gemensamt för dessa roller är behovet av en mycket god förmåga att; 

  • Förstå hur kundens strategiska målsättningar kan realiseras med ny teknologi
  • Skapa en tydlig, gemensam riktning för alla intressenter utifrån de strategiska målsättningarna
  • Bygga högpresterande och dynamiska team som kännetecknas av samarbete, öppenhet och ömsesidig tillit
  • Kontinuerligt utvärdera teamets arbete för att hitta vägar att nå målen, öka produktiviteten och få teammedlemmarna att utvecklas mot sina mål
  • Coacha, implementera och stödja agila principer, metoder, verktyg och arbetssätt som stödjer teamets aktiviteter och hela organisationer

Är du vår nya kollega?

För denna roll söker vi dig som har ledarerfarenhet från agilt ledarskap och/eller projektledning. Vi ser att du har en relevant högskoleexamen, gärna teknisk, samt dokumenterad erfarenhet inom IT och digitalisering. Från dina tidigare roller har du med dig goda kommunikationsfärdigheter och vana av mötes- och workshopledning, samt goda kunskaper i svenska och engelska i både tal och skrift.

Vi ser det som en merit om du har utvecklarbakgrund och erfarenhet från konsultbranschen, samt har certifieringar inom agilt arbetssätt (exempelvis SAFe, Scrum Master, PO) och projektledning (Prince2, PMP, IPMA). Det är också meriterande om du har erfarenhet från Azure DevOps, Jira eller liknande system.

Erfarenhet är viktigt, men likaså din personlighet! Med ditt stora engagemang och driv bygger du relationer och effektiva team samt sätter kunden och teamet först. Du har stor passion för det du gör och är bra på att inspirera även på distans samtidigt som du, precis som vi på Strategy, vill ha roligt på jobbet. Blir du vår kollega kommer du bli en del av Nexers passionerade Strategy- gäng där vi ser erfarenhets- och kunskapsutbyte som ett självklart led i din och dina kollegors utveckling. Genom vår lärande kultur erbjuder vi dig kurser och certifieringar som hjälper dig att utvecklas i den riktning du önskar. Vi hoppas att även du är en problemlösare av högsta rang och tycker det är roligt med utveckling. Att ha kul och lära av varandra är de viktigaste sakerna som leder till att vi trivs och gör ett bra jobb!

Ansökan  

Varmt välkommen att skicka in din ansökan! Vi har tyvärr ingen möjlighet att ta emot ansökningar via e-post. Har du frågor om tjänsten eller Nexer, hör av dig till vår rekryterare Sandra Spasovska på sandra.spasovska@nexergroup.com. Vi hanterar ansökningar löpande, så vänta inte med att söka!  

Om Nexer

Nexer, tidigare Sigma IT, har ambitionen att bli framtidens techbolag. Vi är ett familjeägt och värderingsstyrt företag med ett stort samhällsengagemang, bland annat genom Women in Tech, Star for Life, Mitt Liv och Kodcentrum. Vi leder förändring och strävar hela tiden efter att hitta innovativa och kreativa lösningar för våra kunder och samhället i stort.

På Nexer värdesätter vi kompetensutveckling och erbjuder kurser via Nexer Academy och Pluralsight och ger certifieringsbonusar samt anordnar inspirationsföreläsningar och Meetups. Vår vision Put your heart in it and make it happen genomsyrar hela verksamheten och våra anställda är vår viktigaste nyckel till framgång. Nexer är en del av Danir-koncernen och har över 2000 experter inom strategi, teknik och kommunikation. Vi finns i tio länder och på fler än 20 orter i Sverige och har två gånger utsetts till Microsoft Country Partner of the Year i Sverige och Brasilien.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnNexer AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5564519345
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, IT
YrkesområdeData/IT

Ansökan

Nexer AB söker en person till denna tjänst som projektledare, it med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, it hos Nexer AB skickar du in din ansökan senast 2022-08-23.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Konsult inom Projektledning till Combitech i Linköping

Combitech AB söker två personer till tjänsten som projektledare, it i Linköping.

2022-06-29

Mer info

Teknisk projektledare till Merkle, ledande inom CXM! – Stockholm/Göteborg

Perido AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Stockholm.

2022-06-10

Mer info

Projektledare inom EL till Bravida

Nåvi AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Jönköping.

2022-06-22

Mer info