Platschef Bygglogistik till region väst

Publiceringsdatum: 2022-05-25

Vi på Simplex växer så det knakar och söker efter en projektchef till region syd.

Frihet, variation, härliga kollegor samt att få vara med på en fantastisk tillväxtresa – vad mer kan man önska?

Väx tillsammans med oss på Simplex

Simplex grundades 2014 med visionen att erbjuda företag flexibla bemanningstjänster och människor en väg ut i arbetslivet. Det som till en början var en liten tanke med personliga bemanningslösningar växte snabbt till ett stort men specialiserat erbjudande. Erfarenheten, kunskapen och viljan förmedlas idag via våra många konsulter i olika affärsområden. Simplex metoder hjälper företag inom logistik, transport och bygg att optimera sina verksamheter samt sänka sina personalkostnader. Detta genom inhyrning, rekrytering eller personalentreprenader.

Med den resa vi har framför oss finns det otroliga möjligheter för rätt person, att ta sitt nästa steg i karriären hos oss. Kort och gott, det här är tjänsten för dig som vill ingå i ett framåtlutat företag med höga ambitioner, korta beslutsvägar, som ser varje individ och som tror att just DU kommer att göra skillnad.

Arbetsuppgifter

Som projektchef hos oss är ingen dag den andra lik. Här fylls dagarna med allt från rekrytering till bemanning och personalansvar. Du kommer att arbeta nära våra kunder och vara högst delaktig i att skapa samt utveckla våra affärer. Vi på Simplex hyr ut personal inom arbetaryrken och tjänstemannayrken, ditt fokus kommer främst ligga på arbetaryrken inom våra affärsområden transport, logistik och bygg. Du kommer att arbeta och bearbeta såväl nya som befintliga kunder. Eftersom vi tror att den som bäst kan planera sitt arbete är du själv, får du fullt förtroende för att planera din arbetsvecka så som du tror blir bäst för dig, bäst för Simplex samt för våra kunder, konsulter och kandidater.

Det är såklart inte bara för att rollen innehåller spännande arbetsuppgifter som vi tycker att du ska söka den här tjänsten. Här blir du en del av ett härligt gäng med ett otroligt stort fokus på resultat och svårslagen laganda där alla hjälps åt och stöttar varandra i vår framgång.

Personliga egenskaper och kvalifikationer

För att trivas och prestera bra i rollen som projektchef är du en relations skapare som tycker om att arbeta i såväl team som självständigt. Som person är du positiv, ödmjuk och arbetsam. Du sätter "laget före jaget" och trivs med en hög variation av arbetsuppgifter i din vardag. Du är kreativ, lösningsorienterad, initiativtagande, affärsmässig, utåtriktad samt noggrann.

Vi ser gärna att du har erfarenhet från bemannings/rekryterings branschen.

I tjänsten arbetar du både interaktiv och strategiskt. Med andra ord får du inte vara rädd för att snöra på dig skorna och ge dig ut på fältet för att släcka bränder och stötta upp kollegorna.

B-körkort är ett krav

Om tjänsten

Tjänsten är en tillsvidareanställning som inleds med en provanställning där du kommer att arbeta utifrån vårt kontor i Göteborg.

Plats: Centrala Göteborg

Start: Enligt ök.

Omfattning: 100%

Känner du igen dig i det här? Det hoppas vi, för vi ser verkligen fram emot din ansökan.

VARMT VÄLKOMMEN ATT BLI EN DEL AV OSS PÅ SIMPLEX.

Om jobbet

Antal tjänster1
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnSimplex Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5590010277
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Simplex Bemanning AB söker en person till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Simplex Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2022-06-24.

Källa: Arbetsförmedlingen

Relaterade jobb

Testledare/Testarkitekt till Sogeti Västerås

Sogeti Sverige AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Västerås.

2022-07-05

Mer info

Projektledare El till Regionfastigheter i Kristianstad

REGION SKÅNE söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Kristianstad.

2022-06-15

Mer info

Projektingenjör till Hus Väst - Halmstad alt Varberg

Skanska Sverige AB söker två personer till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Varberg.

2022-06-16

Mer info