Engagerad Projektledare till Sustend i Göteborg

Publiceringsdatum: 2021-10-29

På uppdrag av Sustend söker Isaksson Rekrytering Bemanning en Projektledare, som engagerat och dedikerat kan hjälpa våra kunder att framgångsrikt utveckla sina fastigheter. Våra projekt sträcker sig från ROT-projekt till nyproduktion för kunder verksamma inom samhällsbyggnad och industri. Är du den vi söker?
Om tjänsten
Vi på Sustend erbjuder våra kunder professionella konsulter inom projekteringsledning, projektledning och projektstyrning. Hos oss gör du samhället till en bättre plats genom att hjälpa våra kunder att ta hand om sina hus på bästa sätt, både dem som redan är byggda och de som fortfarande ligger i planeringsstadiet.
Till dig erbjuder vi en plats i ett tillväxtbolag under ständig utveckling. Sedan bolaget bildades 2009 har vi byggt upp ett starkt varumärke inom underhållsplanering och projektledning inom ROT-projekt, detta ska vi förstärka ytterligare samtidigt som vi utvecklar våra kompetenser och arbetssätt till att hjälpa ännu fler kunder och tar oss an nya utmaningar i nya typer av projekt och uppdrag. 
Vi söker dig som vill vara med på en resa där du med ditt driv, engagemang och professionalism kan göra skillnad på riktigt. Av dig förväntar vi oss ett kundorienterat arbetssätt där kundens behov sätts i fokus, vi ser att du är engagerad, förtroendegivande, professionell i ditt åtagande och prestigelös i ditt arbetssätt. Tillbaka erbjuder vi flexibilitet, personliga utvecklingsmöjligheter, härliga kollegor och en alldeles särskild känsla av gemenskap - hos oss prioriterar vi laget före jaget och är måna om att hjälpa varandra i våra projekt.
Eftersom vi är oberoende från entreprenörer agerar vi utifrån fastighetens bästa kombinerat med våra beställares intressen. Det gäller i så väl projektering som besiktningar och beslut längs vägen
Förkommande arbetsuppgifter för Dig som Projektledare hos Sustend:

 • Planering, projektering och upphandling av byggprojekt
 • Förstudier, kalkyler och rådgivning
 • Utveckling av våra tjänsteområden
Kvalifikationer
Vi söker Dig som brinner för ditt jobb som Projektledare. Du har minst 3-5 års dokumenterad byggteknisk erfarenhet i roller som projektledare, arbetsledare/platschef inom bygg eller konsult på likvärdigt bolag.
Naturligtvis har du driv och entreprenörskraft, är ansvarsfull och besitter kvalifikationer som:
 • Byggteknisk kunskap
 • Kunskap inom entreprenadjuridik
 • Social, utåtriktad och förtroendegivande
 • Entreprenöriell och relationsbyggande

Meriterande är om du har erfarenhet av;
 • Nyproduktion fastigheter/industri
 • Bakgrund inom entreprenadbranschen
 • Tidigare erfarenhet som konsult
 • Tidigare erfarenhet av att jobba mot fastighetsbranschen
 • Brett kontaktnät inom samhällsbyggnad
 • BAS-P BAS-U
 • Certifierad KA enl. PBL
För att trivas som Projektledare hos oss tror vi att Du är en prestigelös, nyfiken och positiv person med initiativförmåga som skapar positiva kontakter både internt och externt. Du är resultatorienterad, problemlösande och lägger stor vikt vid att planera och leverera dina projekt enligt tidplan. Du förstår värdet av att förstå och möta kundens behov varför du troligtvis är högt uppskattad hos dina kunder.
Vi erbjuder
Företagskulturen på Sustend kännetecknas av entreprenörskraft, positiva vindar och nytänk. Vi brinner för vårt jobb och för att leverera över våra kunders förväntningar. Här är vi resultatorienterade lagspelare, alla drar åt samma håll och hjälper varandra när det behövs.
På Sustend vill vi ha folk som rör sig inom bolaget som kommer med nya idéer.
Med rätt ambition kan det finnas fina utvecklingsmöjligheter såsom:
 • Ta på sig mer komplexa projekt
 • Ta på sig handledarskap för nya projektledare
 • Jobba mer med marknadsbearbetning
 • Ta sig an nya roller (gruppchef, regionchef etc)
Vi tycker att balans mellan arbete och privatliv, en god arbetsmiljö och friskvård är förutsättningar för en god hälsa och glada och engagerade medarbetare och därför erbjuder vi ett generöst friskvårdsbidrag och 6 veckors semester.
Vill du bli vår nya Sustendare? Tveka inte utan ansök direkt!
Ansökan
I denna rekrytering samarbetar Sustend med Isaksson Rekrytering Bemanning AB. Välkommen med din ansökan redan idag då vi löpande arbetar med urval och intervjuer. Har du frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta ansvarig rekryterare Sophie Åhlander på 072 300 08 92.
Isaksson Rekrytering Bemanning AB arbetar över hela Sverige med rekrytering och uthyrning av kompetent personal främst inom fastighet, teknik, energi, bygg samt ekonomi/administration. Isaksson Rekrytering Bemanning är ett auktoriserat bemanningsbolag hos Kompetensföretagen-Svenskt Näringsliv-Almega. Vi är medlemmar i Byggföretagen, (f.d. BI).
 

Om jobbet

Antal tjänster4
ArbetstidHeltid
FöretagsnamnIsaksson Rekrytering & Bemanning AB
LönFast månads- vecko- eller timlön
OmfattningTills vidare
Organisationsnummer5567255699
Typ av anställningVanlig anställning
YrkeProjektledare, bygg och anläggning
YrkesområdeBygg och anläggning

Ansökan

Isaksson Rekrytering & Bemanning AB söker fyra personer till denna tjänst som projektledare, bygg och anläggning med placerings i Göteborg. Om det låter intressant att arbeta som projektledare, bygg och anläggning hos Isaksson Rekrytering & Bemanning AB skickar du in din ansökan senast 2022-01-31.

Källa: Arbetsförmedlingen

Till webb­ansökan »
Relaterade jobb

Projektledare inom bygg till Sustend i Göteborg

Sustend AB söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Göteborg.

2021-11-02

Mer info

Projektledare till Göteborg

AB Effektiv Göteborg söker en person till tjänsten som projektledare, bygg och anläggning i Göteborg.

2022-01-12

Mer info

Affärsinriktad projektledare till Part Trap i Göteborg!

Professionals Nord Rekrytering AB söker en person till tjänsten som projektledare, it i Göteborg.

2022-01-03

Mer info